Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמדובר בבעיה ידועה במאוורר חימום בפז'ו.

ברשותי 306 1.8 מודל 98 וכבר בקניה (לפני שנתיים) הבחנתי שעוצמת המאוורר משתוללת גם כשאני מכבה המאוורר לא יציב.

איך מטפלים בבעיה הזו?

Audi A4 3.0

פורסם

שמר

אני מדבר על הוונטה של מערכת המיזוג/חימום שבתוך האוטו (מפוח), לא על זו שיושבת על הרדיאטור

Audi A4 3.0

פורסם

שני מקומות לבדיקה בתור התחלה.על פי הסדר הבא:

1. מגעי מנוע המאוורר עצמו , פתח את כיסוי הלבד מתחת לתא הכפפות. מגיעים שני חוטים עבים. שחור ואדום. הם נוטים להתפחם ולשגע את המגעים. לנקות ולהדק. פותר את הבעייה ברוב המקרים.

2. המגעים בכפתור הפיקוד של המהירויות. נוטים לתפוס אבק או אבקת פחם (מדובר למעשה בנגד משתנה שעשוי פחם). לנקות ולבדוק אם התופעה נעלמת. ניתן לנסות להחזיק את הכפתור באופן יציב תוך נסיעה (בקש ממישהו אחר לנהוג). אם הבעייה בכפתור - חפש לוח פיקוד מפירוק. האופציה הזולה ביותר.

פורסם
שני מקומות לבדיקה בתור התחלה.על פי הסדר הבא:

1. מגעי מנוע המאוורר עצמו , פתח את כיסוי הלבד מתחת לתא הכפפות. מגיעים שני חוטים עבים. שחור ואדום. הם נוטים להתפחם ולשגע את המגעים. לנקות ולהדק. פותר את הבעייה ברוב המקרים.

2. המגעים בכפתור הפיקוד של המהירויות. נוטים לתפוס אבק או אבקת פחם (מדובר למעשה בנגד משתנה שעשוי פחם). לנקות ולבדוק אם התופעה נעלמת. ניתן לנסות להחזיק את הכפתור באופן יציב תוך נסיעה (בקש ממישהו אחר לנהוג). אם הבעייה בכפתור - חפש לוח פיקוד מפירוק. האופציה הזולה ביותר.

שמר, משהו חשוב שאני לא מבין.

אחרי שפורק הלוח שבו יושבים הכפתורים והצד האחורי של הכפתור אלי, מה צריך לנקות שם? האם המגע חיצוני או פנימי, האם צריך והאם ניתן לפתוח את הבורר עצמו?

א.

פג'ו 306, NFZ, 1997

• תוכן חדש...