Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו הפרנויה... אצלי זה מצב ממש קשה! הרכב עומד מול חלונות של כמה חדרים בבית...

אחרי שקניתי את הרכב הגיעה חופשת פסח או שזאת סתם הייתה תקופה כזאת, לא ממש זוכר, כל יום היו פוגעים לי ילדים עם כדור ברכב והאזעקה (ביפר) הייתה מתריעה ואני הייתי קופץ לחלון כמו מטורף.

הלאה ערבים באו לראות את הרכב שלי, זה הגדיל בכמה רמות את הפרנויה שלי! לא מתארים עד כמה... הייתי ישן עם הביפר ליד הכרית (בעצם עדיין ככה) מתעורר באמצע הלילה ולוחץ על לחצן שהרכב עושה רעש!

זה לא נגמר בזה כמובן... יש עוד המון מצבים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אובכן, הפרנויה מתחילה, כשאתה:

יודע, שהאוטו שלך לא במיטבו, ועומד הרבה זמן.

כשאתה יודע, שהשכנים שלך לא ממש מתלהבים מהרעיון, שעומדות לך כמה מכוניות בשכונה.

כשאתה יודע בוודאות על כמה גנבי ברזל, שפועלים בסביבה.

כשאתה רואה "שיירת תברואה" (שופל ומשאית של העיריה) נוסעים לכיוון של השכונה שלך.

כשאתה בלילה שומע רעשים של הגרר/מנוף, ואפילו סתם משאית מבחוץ.

כשאתה רואה גרר לא מוכר ניכנס לשכונה.

כשאתה מגלה על האוטו (ועל ה"גרוטאות" האחרות בסביבה) מדבקות "קונה רכבים לפרוק".

כשמהחלון אתה רואה חבורה חשודה, שמסתובבת לך ליד האוטו.

כשהשכן אומר לך: "ראיתי, שמישהו בא לצלם לך את המכוניות!"- וזה לא היה אף אחד, שאתה מכיר!

כשהמשאית שלך עומדת רחוק מהעין במקום פתוח באמצע העיר, וכל פעם אתה מוצא, שמישהו פתח לה את הדלת.

יש עוד...:|:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כשאתה מגלה על האוטו (ועל ה"גרוטאות" האחרות בסביבה) מדבקות "קונה רכבים לפרוק".
איזה מעליב זה...

עד יום חמישי האוטו שלי היה מלוכלך ברמות, לא היה לי זמן לנקות אותו, וביום שלישי עשיתי כמה ספינים עצבניים בחצץ ככה שכל הרכב היה מאובק עם רשפים של בוץ בצדדים ("להבות של רכבי 4X4" :wink: ) והחלונות בעיקר.

חזרתי מהעבודה בלילה, ולמחרת בבוקר קמתי והתכוננתי שוב לצאת לעבודה. בתשע השעות האלה מ02:00 בלילה ועד 11:00 בבוקר, מישהו הספיק לנקות חלק קטן מהשמשה ולהדביק עליו מדבקה של: "קונה רכבים לפירוק"

יא בן ז@#$!!! :mm_mad:

אתה לא רואה שיש טסט?

אתה לא רואה שפנים האוטו נקי?

אתה לא רואה שיש את העיתון של אתמול במושב ליד?

לכו לעזאזל יא קונים רכבים לפירוק, לזרות לי מלח על הפצעים?

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מה אתה מתרגש מזה?

אז מה

אני אגיד לך, אז מה:

א. הם מדביקים מדבקות ממש מעצבנות, שלוקח זמן להוריד אותן.

ב. לך תדע, מי המדביק- האם אדם ישר, שבאמת רק רוצה ליקנות, או מישהו, שסימן לעצמו את ה"אוצרות" שראה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני עכשיו בפרנויה !!!!!!!!!!

ימח שמו של הכלב מלבנון ששולח לכאן את הפגזים שלו , ואאלה יא נסראללה אם תפגע בעליזה שלי אני אבוא אישית ללבנון אתלוש לך שערה שערה מהזקן ואתחוב לך אותן לת.....

לילה שקט וטוב ישראל !!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
תעבור לגור במושב (או שתשכן את הרכב שלך שם), יעברו לך כל הפראנויות.

מסכים עם כל מילה!:mm_yeah:

אצלנו בישוב אף אחד לא מתקרב לאוטו שלי ..

ולא קשור לזה , ביום שאני לא ירדם בגלל האוטו שלי אז הוא מהר מאוד יעביר בעלות כי אחרי הכל גם לאהבה יש גבולות..

יוגב

• תוכן חדש...