Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

: סיאט לאון 1.8 ידני 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שגנבו לי את הגולף לאור יום (סיפור עצוב :( ) אני מחפש רכב מעניין למשפחה קטנה.

מעוניין לקבל פרטים על דגם זה : מצב השוק, רמת גימור,אמינות,תצרוכת דלק וכו..

בתודה מראש.

פורסם

דובר על הרכב הזה הרבה מאוד.

תעשה חיפוש בפורום, ואם יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

נ.ב. מצטער על הגולף שלך

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה , אבל בכל זאת רוב התגובות בפורום מתייחסות ל1.8T.

אני לא מעוניין בדגם כזה.

במידה ויש לך פרטים אשמח לקרוא.

פורסם

באמת כדאי לעשות חיפוש. אבל עצה שלי תהיה לבדוק את המחירון ולעשות חושבים לפני שאתה קונה..

לפי מה שהבנתי המחירון של ה1.8T פחות או יותר זהה למחירון של הדגמים הרגילים, כך שיש לך

הזדמנות לקנות רכב מהנה ומרגש הרבה יותר במחיר שתכננת.

1.8T 8)

פורסם

ה 1.8 20V הרגיל נהנה מאותה שילדה שמכויילת מעט רך יותר, מגיר 5 הילוכים (במקום 6) וממנוע 125 כ"ס סביר.

עצתי לך, קח סיבוב על רגילה ועל 1.8T, אתה תברך אותנו וההחלטה שלך תהיה חד משמעית T.

ליאור (לאון-4)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה על התשובה:

שאלה נוספת-

מה ההבדל בתצרוכת דלק בין הדגמים? האם יש בלאי משמעותי בין הדגמים?

פורסם

מדובר בדגם הספורטיבי (כולל הטורבו) - נטיה לבלאי מוגבר וצריכת דלק גבוהה יותר - זה תלוי באופי של נהיגה אותה אתה מחפש.

צריכת הדלק במנוע ה-1.8T נעה בין 10 ל-12 ממוצע בנסיעות רגועות.

בכל אופן מדובר באוטו שכאשר מטפלים בו נכון הוא אמין מאוד והדגם 1.8 בהחלט מספק משפחה.

• תוכן חדש...