Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה אני קצת יגזים והשווה את זה לקוניאק וברנדי אומנם מדובר על בדיוק אותו דבר מבחינת המרכבים ,תהליך ההכנה והזיקוק אבל מה לעשות רק קוניוק יוצר בחבל קוניאק הצרפתי יזכה לכינוי המכבוד קוניאק ולוועדה הממשלתית שתפקח עליו (אבל זה כבר נושא אחר...)

בכל מקרה כפי שג'לעד ציין פה בנוסף לפחם הפעיל יש גם את ה"סינון" בים קורות עץ המייפל...

בקשר למזקקות הווסקי בארילנד, עד כמה שיודע לי הן אכן תחת אותה בעלות...יקח לי קצת זמן אבל בהחלט אני יכול למצוא לך את המידע שיכוח את הטענה הזו...

קוניאק וברנדי לא עוברים את אותו תהליך, ולא עשויים באותו חומר גלם. קוניאק עשוי ממספר מצומצם של סוגי ענבים לבנים ומזוקק 3 פעמים. ברנדי עושים מהכל, ומזקקים כמה שבא לך. ההשוואה אינה במקום.

זה לא הבדל של תוספת קטנה לתהליך, אלא שמיים וארץ.

באשר למזקקות האיריות, אני ממתין בקוצר רוח להוכחה, כי האמירה נשמעת לי מופרכת מיסודה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מישהו באמת חובב וויסקי ומשקאות חריפים יוקרתיים וטעימים, אני יכול להמליץ על מקום שנקרא שיבלי - שיבלי נסיר שם בעל המקום- בנצרת שתמצאו בו את רוב מה שאתם יכולים לבקש.

המחירים יחסית זולים מאוד, המקום מאוד מסודר ויש בו כמעט הכל - אני עדיין שם עין על הגריין לייבל שם ;)

כדוגמא כשקניתי מאצלו ארגז וויסקי לחתונה של חבר-מתנה- אז שילמתי לו 108 שקל לבקבוק רד לייבל, אני קונה הרבה מאצלו במיוחד יין אבל הוא המחירים אצלו טובים בהחלט .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
קוניאק וברנדי לא עוברים את אותו תהליך, ולא עשויים באותו חומר גלם. קוניאק עשוי ממספר מצומצם של סוגי ענבים לבנים ומזוקק 3 פעמים. ברנדי עושים מהכל, ומזקקים כמה שבא לך. ההשוואה אינה במקום.

זה לא הבדל של תוספת קטנה לתהליך, אלא שמיים וארץ.

באשר למזקקות האיריות, אני ממתין בקוצר רוח להוכחה, כי האמירה נשמעת לי מופרכת מיסודה.

אויש נו אל תיהיה קטנוני...אמרתי ש"בגדול" קוניאק הוא ברנדי (אבל שוב ברנדי לעולם לא יהיה קוניאק..8) ) (אבל עזוב את זה)

אין שום קשר בין הבורבון לטנסי וזו היתה הנקודה שלי...

בקשר לטענה על המזקקות באירלנד שמעתי על זה מכמה וכמה מברמנים וותקים (ואני מדבר איתך על חברה שכבר 10 שנים+ מאחורי הבר) ומעוד חובב ווסקי מושבע...

אבל אני ינסה איכשהו למצוא לך את ההוכחה ברשת...

• תוכן חדש...