Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר אוטו שיש לו מזגן ואין לו פילטר מזגן.

כמעט תמיד זה מתחת לפלסטיק השחור שלפני החלון הקדמי, החלק הזה שיוצאים ממנו המגבים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בלנטיס פילטר המזגן נמצא מתחת לתא הכפפות בצד בו יושב הנוסע. אם לא הוחלף אף פעם, מאוד מומלץ להחליפו שכן מתמלא בעלים וג'יפה ומוריד מאוד את עוצמת המיזוג. החלפתי לפני כשנה (כ 200 ש"ח במורשה), ביצועי המזגן השתפרו ללא היכר. שיהיה קיץ קריר ....

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעני, לסובארו ליאונה יש מזגן אך אין פילטר לפחות בדגמים המוקדמים של סוף שנות השמונים.

פורסם

במזדה 626 (מודל 99) שהיתה לי היה צריך להחליף פילטר אויר למזגן כל שנה. ביצועי המזגן היו משתפרים משמעותית לאחר ההחלפה. לפני שנתיים-שלוש המחיר היה כ-150 ש"ח במוסך מורשה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אז זהו, שבלנטיס BA (שנים 95-98) יש דגמים שהגיעו עם פילטר ויש דגמים שאין בהם פילטר.

גם אני נדהמתי לראשונה כשראיתי את זה במו עיני.

לפותח השרשור, תסתכל היכן שהרגלים של הנוסע מונחות. הבט למעלה. הבט על הקופסא הלבנה. האם אתה רואה שני ברגי פיליפס המחוברים למכסה מסויים ?

אם לא, אין לך פילטר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תביא דוגמית שלא אמות טיפש. לאיזה רכב יש מזגן ואין פילטר עבורו ?

דוגמאות שעולות לי בראש; 205, 306, 405, לאונה, אימפרזה, לגאסי (יש מקום לפליטר ואפילו מכסה - אבל אין פילטר בפנים - אתה יכול לשים אם אתה רוצה), פיאטים למינהם, פורדים למינהם, דייהטסו למינהם...

בקיצור - רוב הרכבים בין אמצע שנות ה-90 לשנת 2000 רק אז התחילו לקבל מסנני אויר למערכת מיזוג האויר. קודם לכן פשוט לא היה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...