Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית צבע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי עכשיו מנוע כי הקודם שלי שבק חיים. האוטו היה שבוע במוסך והיום קיבלתי אותו וואללה מהמנוע עצמו אני מרוצה טפו טפו טפו....אבל....

לידם יש איזה מוסך לצביעת טריסים וכל מיני שטויות ועפו משם כניראה חלקיקי צבע לבנים על האוטו שלי. אני לא מדבר על אחד שתיים...כל האוטו שלי כולל הג'אנטים, חלונות הכללל מכוסה במליארדי חלקיקי צבע. icon_evil.gif

מחר אני בא למוסך שהחליף לי מנוע והמנהל שם ידבר עם המנהל של מוסך הצבע שיפצו אותי בפוליש....

השאלה היא עם פוליש יוריד את כל הצבע הזה. הוא פשוט כולו מכוסה בנקודות צבע לבנות. icon_sad.gif

במקרה והוא לא יוריד אני לא יודע עם לתבוע או לפוצץ אותם מכות....

מישהו יודע עם פוליש אכן יוריד את נקודות הצבע?

פורסם

תקח אתה את הרכב למקום שאתה סומך עליו שיטפל בצבע כמו שצריך, ותסכם איתו שישלם את הסכום של הטיפול, או אחוז שתסכמו עליו.

פורסם

אני אנסה לסגור במוסך שהם ישלמו על הכל במקום שאנ אבחר לנכון לעשות את הפוליש ולא איזה מקום מעפן שהן ישלחו אותי אליו שיגרום יותר נזק לאוטו. ואחרי זה אני אסע למקום הזה שהמלצתם עליו.

הרחוב הזה זה פניה ימינה מרחוב ההסתדרות ? באזור הups שם או לפני?

לפני 8 חודש עשיתי צבע פחחות ב4 וחצי אלף ש"ח. אני כבר לא עצבני....מתוסקל ועצוב. מקווה שהאוטו יחזור למצבו הקודם.:cry:

פורסם

תיהיה בטוח שאחרי שתבקר אצל "דורשיין" האוטו יראה יותר חדש ונוצץ ממה שהיה!

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אז ככה...קודם כל רציתי להגיד שהייתי במקום ההוא והתוצאה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!

אני אפרסם כמה תמונות עוד כשעה ומקווה שהמצלמה שלי תעביר את כל הברק ואת איך שכל הצבע ירד. מקום מקצועי ביותר לדעתי והתוצאה פשוט "ואו"! היה לי איזה פלסטיק שבור באוטו והם הדביקו לי אותו בעצמם בלי שביקשתי. רואים שהאנשים שעובדים שם עושים את העבודה מהלב ואני בהחלט ממליץ!

עכשיו למי שילם וכמה...

מחיר של העבודה מי שירצה שיברר אצלו לבד אבל במוסך שממנו יצאתי עם כל נקודות הצבע האלה:x שילמו חלק מהסכום ואני בעיקרון מרוצה מזה. הוא פשוט הביא לי סכום כסף במזומן ואמר תסע לזה וזה והוא יעשה לך ואני רציתי ללכת לבחור שהמלצתם לי פה (ותודה לאל שהלכתי!) אז אמרתי לו תן לי תכסף ותשאר אני אוסיף אם יהיה צורך אבל אני אעשה איפה שאני ארצה את העבודה.

בקיצור...תורה רבה על ההמלצה על המקום המעולה ואני אעלה כמה תמונות בהמשך!

פורסם

הייתי אצלהם בעבר בעקבות המלצתו של רפי,ושבוע הבא אני חוזר אלייהם שוב...:-)

שמח שהכול הסתדר!

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...