Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי פאג'רו ספורט.

שנת 2000, מנוע 2500 טורבו דיזל.

מישהוא מכיר פרטים?

בכמה הוא דומה או שונה מהמגנום?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דומה עד כדי זהות למאגנום,למעט סרן אחורי הניתמך בקפיצי סליל(עלים במאגנום).

ביצועי כביש סבירים,יכולת שטח טובה,תנוחת ישיבה של טנדר,איבזור טוב.

הצלחת דגם הדיזל היתה מוגבלת בשל העדר תיבה אוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חלק גדול מאוד מרכבים אלו שירתו בתור רכבים מבצעיים במשטרת ישראל.

ובמידה וזה רכב בעל עבר כזה תדע לך שמה שעוברת ניידת זה כלום לעומת מה שעובר ג'יפ שהוא ניידת.

פורסם

הרכב המדובר לא היה ניידת, הוא היה של משרד החקלאות (לא שזה יותר טוב...).

סה"כ מדובר ברכב שנותן המון ג'יפיות תמורת מעט מאוד כסף.

מחירון נושק ל 50K ש"ח. מחיר של הרכב המדובר, 38K ש"ח.

בתמורה אתה מקבל רכב 4X4 של מיצובישי משנת 2000,מנוע 2500 טורבו דיזל המוכר והטוב,תיבת הילוכים ידנים.

ה"כ,4 ח"ח, נ"מ, ABS, כריות אויר ועוד ועוד.

תמורת 38 K? זה ממש בדיחה.

יניב

פורסם

הוא דומה למגנום, ודומה גם לפאג'רו דור קודם. לא זהה. טיילתי עם אחד כזה, אבל בנזין V6 בשנת 2002, במואב, יוטה ( תמונות וסיפור כאן ) זה מה שהיה בסוכנויות השכרת הרכב בזול באותה תקופה ( בדיעבד הייתי צריך להתעקש ולהשקיע ברנגלר, היינו אטרקציה - המיצובישי היחיד בין איזה 10,000 ג'יפים). זה רכב כבישטח רגיל, אין בו שום דבר יוצא דופן אבל גם שום דבר גרוע, לדעתי אתה צודק והוא נותן תמורה טובה מאד למחיר, הוא נסחר בסכומים משמעותית יותר נמוכים מאשר פאג'רו "גדול" בשנתונים האלו. 20-30 אלף שקלים פחות במחירון בשנתונים האלו!!! הפרש שהופך קנייה של אחד כזה לאופציה מעניינת - אם אתה נופל על אחד טוב, הם לא נמכרו בכמויות גדולות.

ב38K שקלים למודל 2000 - תבדוק טוב טוב שאתה לא קונה איזה חתול בשק, אם האוטו לא מסתיר פגמים מהותיים - אחלה עסקה!

Jeepolog.com

פורסם

השאלה כמה ק"מ הרכב עבר, ומה המצב שלו.

לפני שקנינו את הקוראנדו חיפשנו אחד, הלכנו למכרז של המשטרה וראינו כלים שחוטים מאוד(מכות וקילופי פח,זה מה שעושים 400 אלף ק"מ) והם נמכרו כאמור משמעותית מתחת למחירון,מן הסתם, בסביבות ה28-30 אלף שקל. עדיף שתחפש מיידים פרטיות ויותר אוהבות ממשרד החקלאות וכו'.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

חביבי אם מכות וקילופי פח (=יענו צבע?) זה נחשב אצלך לכלי שחוט אז מצבל טוב.

אתה עושה פחחות צבע קומפלט לרכב ב-3-5K (אם זה מה שחשוב לך), אבל סכום כזה לא יתחיל אפילו לטפל לך בצד המכני...

פורסם

המנוע הזה(אם הוא אוטומטי) הוא על הפנים

צריכת דלק ממש על הפנים 1:6 בתוך העיר

ומנוע חלש בטירוף.

עד לא מזמן היה לאבא שלי מגנום 2000 עם מנוע כזה.

פורסם

מגנום דיזל שעושה 1:6?

זאת לא בעיה תיכנונית של המנוע, זאת תקלה במנוע!

פורסם
ב38K שקלים למודל 2000 - תבדוק טוב טוב שאתה לא קונה איזה חתול בשק, אם האוטו לא מסתיר פגמים מהותיים - אחלה עסקה!

תראה, סביר להניח שאני קונה רכב די שחוט, אבל זה לא מתריד אותי ואני אסביר למה.

המחירון הוא ב 20K מעל מה שאני קונה, כך שאני מעדיף להשקיע איזה 10-15 בחזרה באוטו ולקבל אוטו כמו שאני רוצה (לדוגמא, בולמים גמורים? סבבה, נחליף לרנצרו 9000).

אם אני קונה במחירון, אוטו כזה פרטי, הוא לא יהיה מוכן לשטח כמו שזה יהיה אחרי שאני אגמור איתו, ובאותו תקציב.

כל מה שחשוב לי בעצם זה שהשילדה ישרה (והיא ישרה, הצבע אומנם לא במצב מזהיר אבל כולו מקורי), ושהמנוע לא שחוט. והוא לא!

אני צריך לקחת אותו בקרוב לבדיקה ואז נהיה יותר חכמים.

שאלה אחרונה, הקלאצ קצת גבוה וידית ההילוכים קצת חופשית, כמה עולה כזאת תיבת הילוכים ידנית מפירוק?

תודה לכולם

יניב

פורסם

שלום לכולם!

יש למישהו מושג מה צריכת הדלק של הרכב הזה? הצריכה אמורה להיות טובה לא? בהתחשב שזה דיזל ודגם ידני!

ועוד משהו כמה עולה ביטוח מקיף על רכב כזה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
חביבי אם מכות וקילופי פח (=יענו צבע?) זה נחשב אצלך לכלי שחוט אז מצבל טוב.

אתה עושה פחחות צבע קומפלט לרכב ב-3-5K (אם זה מה שחשוב לך), אבל סכום כזה לא יתחיל אפילו לטפל לך בצד המכני...

חבר, זה רק ממבט ראשוני...על הרגע ידענו שזה פשוט לא שווה את זה, אם כבר, או אחד מידיים פרטיות או כלי אחר.

בסה"כ רכב מוצלח, נמכרו בארץ מעטים בגרסת הבנזין המפוארת(מה המחירון שלה היום?).

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
תראה, סביר להניח שאני קונה רכב די שחוט, אבל זה לא מתריד אותי ואני אסביר למה.

המחירון הוא ב 20K מעל מה שאני קונה, כך שאני מעדיף להשקיע איזה 10-15 בחזרה באוטו ולקבל אוטו כמו שאני רוצה (לדוגמא, בולמים גמורים? סבבה, נחליף לרנצרו 9000).

אם אני קונה במחירון, אוטו כזה פרטי, הוא לא יהיה מוכן לשטח כמו שזה יהיה אחרי שאני אגמור איתו, ובאותו תקציב.

כל מה שחשוב לי בעצם זה שהשילדה ישרה (והיא ישרה, הצבע אומנם לא במצב מזהיר אבל כולו מקורי), ושהמנוע לא שחוט. והוא לא!

אני צריך לקחת אותו בקרוב לבדיקה ואז נהיה יותר חכמים.

שאלה אחרונה, הקלאצ קצת גבוה וידית ההילוכים קצת חופשית, כמה עולה כזאת תיבת הילוכים ידנית מפירוק?

תודה לכולם

יניב

אבל מה אם יצא שאתה משקיע לא 10-15, אלא 20-30 ויותר? עזוב בולמים, בולמים ומתלים בכלל אני לא סופר. מנוע. לך תברר כמה יעלה לך מנוע. זה לא סיקס שאפשר להשיג מנוע משופץ ב5000 שקל.

אני לא מכיר מישהו שהוציא רכב כזה ממכרז, אין הרבה. אבל ג'יפים, סופות, לנדרוברים, מאד מקובל. אני יכול להגיד לך שרק בחלק קטן מהמקרים זה באמת השתלם, ברוב המקרים ההוצאות של שיקום הרכב מביאות אותו למחיר המחירון ויש לא מעט מקרים שאנשים אכלו אותה בגדול. אני אישית לא נוגע ולא מתקרב לרכב שאני יודע שהוא דפוק, לא עושה חשבון בכלל. אני מעדיף לשלם מעל המחירון תמורת רכב טוב, שאני יכול לסוע איתו מהיום הראשון בראש שקט, ואת המאמצים והכסף להשקיע בלשפר, לא בלתקן.

אני לא אומר לך לא לקנות, יש הזדמנות - תבדוק אותה. אבל תבדוק לעומק, אם מישהו מציע מכונית ב20K מתחת למחירון, יש סיבה שהוא לא הצליח למכור את האוטו עד עכשיו. מי שהיה לפניך גילה את הסיבה וירד מהרכב. אל תהיה אתה זה שמסתנוור מהמחיר ויגלה את הסיבה רק אחרי שהרכב אצלו.

Jeepolog.com

פורסם
שלום לכולם!

יש למישהו מושג מה צריכת הדלק של הרכב הזה? הצריכה אמורה להיות טובה לא? בהתחשב שזה דיזל ודגם ידני!

ועוד משהו כמה עולה ביטוח מקיף על רכב כזה?

הבעיה שהמנוע הזה חלש מאוד ואין לו כוח.

לכן אתה מגיע הרבה פעמים למצבים של "פול גז" שלא ידידותי לצריכת הדלק.

• תוכן חדש...