Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר ביתי שיש לו התנגדות של 8 OHM, הרמקול שאני מנסה לחבר אליו הוא 4 OHM, עכשיו יש לי 2 רמקולים כאלו. מה אני צריך לעשות כדי שתהיה התנגדות 4 לשניהם?

פורסם

אתה מתכוון למגבר הביתי הזה הקופסא הזאת ??

הגדול של מערכות ביתיות ?

אם כן תחבר רגיל..

לא יקרה דבר..

פורסם
אתה מתכוון למגבר הביתי הזה הקופסא הזאת ??

הגדול של מערכות ביתיות ?

אם כן תחבר רגיל..

לא יקרה דבר..

חיבור צרכן בעכבה נמוכה יותר מעכבת העבודה המינימלית המוצהרת של ההגברה-תפגע בהגברה ואף תשרוף את ההגברה.

ההתנגדות המינימלית לחבר למגבר שלך על כל יציאה ,הינה 8OHM.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אכן כך.. אבל תאמין לי חיברתי כמה פעמים סאבים של 4OHM למערכת של AIWA ועבד נפלא ..

אתה יכול להסביר לי למה ?(אני לא משתחצן .. אני רק שואל..)

ואיך שהבנתי פה כשאתה מחבר דאבל רמקול של 4OHM לכל יציאה במגבר אתה תקבל בסוף התנגדות סופית של 2OHM ככה הוסבר בפורום כשיהיו מחוברים יותר מסאב אחד..

אז אם לבית קונים דאבל רמקול של 8OHM אז בסוף הדאבל מוציאים התנגדות של 4OHM לא ?

אתה יכול להסביר לי קצת?

פורסם
אכן כך.. אבל תאמין לי חיברתי כמה פעמים סאבים של 4OHM למערכת של AIWA ועבד נפלא ..גם אני ,לפני שלמדתי 3 שנים חשמל-בטווח הארוך אתה פוגע במעגל ההגברה דבר שיגרום במקרה הטוב לעיוותים ורישרושים בעת השימוש ובמקרה הרע לשריפה של היציאה.

אתה יכול להסביר לי למה ?(אני לא משתחצן .. אני רק שואל..) לא יכנס למונחים בומבסטים-בפשטות:כשאתה מחבר צרכב בהתנגדות פחותה יותר מהתנגדות העבודה המינימלית של המגבר אתה בעצם גורם למגבר "להתאמץ" יותר[כמובן כתלות ההתנגדות הצרכן ביחס להתנגדות עבודת המגבר בצמב מינימאלי]כתוצאה מכך שהמגבר "רואה" במוצא התנגדות קטנה יותר[פי 2 המצב שלנו] הוא יצרוך יותר כדי לספק את האלמנט בהתנגדות ה"חדשה" דבר שהספק של המגבר ושאר רכיביו לא בנויים לעבוד בעומס החדש וכתוצאה מכך המגבר ינזק]

ואיך שהבנתי פה כשאתה מחבר דאבל רמקול של 4OHM לכל יציאה במגבר אתה תקבל בסוף התנגדות סופית של 2OHM ככה הוסבר בפורום כשיהיו מחוברים יותר מסאב אחד..[במצב של פותח הדיון אנו זקוקים ל8 אוהם ליציאה ,לכן ניקח 2 אלמנטים של 4 אוהם כ"א ונחברם בחיבור טורי ונקבל התנגדות סופית שקולה של 8 אוהם]

אתה יכול להסביר לי קצת?

באודיו בייתי ההגברות לרוב בנויות לעכבות של 6-8 אוהם ולכן רוב האלמנטים ,הכל מרמקולים מוניטוריים ריצפתיים,סטלייטים,מדף בנויים בעכבה מתאימה.

12345..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תקרא ב MANUAL של המגבר ותסתכל מאחוריו.

ישנם מגברים בייתיים שיכולים לעבוד בהתנגדות 4/8 עם מתג מעבר בינייהם.

ישנם כאלו בעלי ספק כח מיוצב, אבל עדיין צריך לבדוק במדריך.

אם לא קיים וגם לא מופיע ב MANUAL - אל תעשה זאת!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

קווטרו.

החתול החתימה שלך. מה הוא אכל לפני שהוא הצטלם?

כי הוא נראה עצבני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
קווטרו.

החתול החתימה שלך. מה הוא אכל לפני שהוא הצטלם?

כי הוא נראה עצבני.

תנסה אתה לאכול אשכולית ירוקה, ואחרי זה לשים את הקליפה על הראש... נראה איזה פרצוף יהיה לך! :-D

סתם מתוך סקרנות - אתה מנסה לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית?

בברכה!

יונתן.

פורסם
אכן כך.. אבל תאמין לי חיברתי כמה פעמים סאבים של 4OHM למערכת של AIWA ועבד נפלא ..

אתה יכול להסביר לי למה ?(אני לא משתחצן .. אני רק שואל..)

ואיך שהבנתי פה כשאתה מחבר דאבל רמקול של 4OHM לכל יציאה במגבר אתה תקבל בסוף התנגדות סופית של 2OHM ככה הוסבר בפורום כשיהיו מחוברים יותר מסאב אחד..

אתה יכול להסביר לי קצת?

תשמע, אני לא יודע עם אתה פיקציה או שאתה אמיתי (האמת אני חושש מלדעת את האמת...).

אבל מה שכן , אתה חייב אבל חייב להרשם ל"כוכב נולד" יש סיכוי שאתה הכוכב עולה הבא, לפחות פה בפורום אתה מככב כבר מס' שבועות.

לדעתי עוד מעט יהיה אפשר לארגן לך גמר בניצנים!.

לפותח התרד',

ישנם מגברים בייתיים שכן יכולים לעבוד ב4 אוהם.

אם תוכל לצרף את הדגמים הספציפיים גם של המגבר וגם של הרמקולים- (למרות שזה לא פורום אודיו -בייתי אבל אם כבר נפתח התרד' אולי נוכל לעזור).

בגדול יש פורום בתפוז שמתמחה בנושא.

אבל אנסה לעשות מה שאוכל.

under construction..

• תוכן חדש...