Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BX GTI - קבלת מידע

avipel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי

אני לא מכיר את ההסטוריה של הרכב או את הנתונים הטכניים, אבל נהגתי על שלושה GTI בכל מגוון המנועים, רובם לא עברו את 100000 הק"מ בזמנו. שתים מהם היו של חובבי רכב כך שהאחזקה היתה מעל הממוצע, הסיכום הכללי:

1. אין הרבה רכבים שלא נהנים אצלי מקרדיט בלתי מוגבל-חוץ מזו!

2. 1900 סמ"ק גיר רגיל, פתיחה פושרת, אבל מעל לממוצע... מקביל ל-1600 חזקה מדור מתקדם, הגה מעורפל עד לא מתקשר...נאלצתי פעמיים לבדוק לחץ אוויר בגלגל ואת הצמיג, בשביל להיות בטוח שלא מדובר בתקלה...רעשים וקרקושים מכיוונים שונים ומשונים...נסיעה עצבנית, ומחייבת עבודת נהג קשה בשביל לשמור אותה בנתיב הנכון...(חלק מן הבעיות מתגלות רק בכביש טכני) פעמיים מסיבה לא ברורה הפסיקו השעונים לעבוד וחזרו לעצמם כעבור זמן מה...לאחר נסיעה מאומצת היתה נטייה למנוע לכבות בהילוך סרק!

3. 1600 סמ"ק גיר רגיל: תת כוח ביציאה מסיבובים בגלל "חור בהילוך" (שני איטי מדי שלישי חלש מדי....) איבוד כוח בעליות שוב מאותה סיבה... מתלים קדמיים רופסים, אחורים קופצניים...חום מנוע עלה יותר מהדרוש...מנוע אחרי מאמץ לא עבד עגול (תופעה לא מוכרת מהפג'ו GTI מנוע זהה)

4.מכונית אחרת נתונים שווים, שוב אחרי מאמץ אובדן כוח לא מוסבר...איבוד אורות אחוריים, אור רוורס דולק תמידי, רעשי רוח מוגזמים. קופצנית כמו תיש מיוחם גם לאחר הורדת לחץ אוויר לדרישות היצרן...

בקיצור אכזבה, ה-GSA פלאס הסטנדרטית מהנה יותר....לא שווה לדעתי את ההשקעה הרבה וכאב הראש-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
במקרה של נזילה קיצונית - הם מפסיקים לתפקד. אין תגבור להגה , אין תגבור לבלמים , והרכב "צונח" למטה.

כן , זה מפחיד כמו שזה נשמע , אבל מאוד נדיר.

קרה לי עם BX חדשה לגמרי 7 ק"מ על השעון, בצומת גהה (זאת אומרת שהמכונית נסעה בדיוק מצומת קוקה קולה עד צומת גהה - וזהו)

הסיבה צינור קרוע במערכת ההידראולית - הרכב להזכירכם היה חדש לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מודה מודה מודה, לכולם על התגובות.

מסתבר שאיני אדם של נוחות, וזויות הגלגול של הרכב לא מצאו חן בעיני כפי שנאמר...

אבל היה נחמד ללמוד קצת.

אבי .פ. - בעל 205 גאה לבנתיים (ואם תראו אותה מתגלגלת על הגג בסיבובים תדעו שזה אני) :wink::wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
אבי

אני לא מכיר את ההסטוריה של הרכב או את הנתונים הטכניים, אבל נהגתי על שלושה GTI בכל מגוון המנועים, רובם לא עברו את 100000 הק"מ בזמנו. שתים מהם היו של חובבי רכב כך שהאחזקה היתה מעל הממוצע, הסיכום הכללי:

1. אין הרבה רכבים שלא נהנים אצלי מקרדיט בלתי מוגבל-חוץ מזו!

2. 1900 סמ"ק גיר רגיל, פתיחה פושרת, אבל מעל לממוצע... מקביל ל-1600 חזקה מדור מתקדם, הגה מעורפל עד לא מתקשר...נאלצתי פעמיים לבדוק לחץ אוויר בגלגל ואת הצמיג, בשביל להיות בטוח שלא מדובר בתקלה...רעשים וקרקושים מכיוונים שונים ומשונים...נסיעה עצבנית, ומחייבת עבודת נהג קשה בשביל לשמור אותה בנתיב הנכון...(חלק מן הבעיות מתגלות רק בכביש טכני) פעמיים מסיבה לא ברורה הפסיקו השעונים לעבוד וחזרו לעצמם כעבור זמן מה...לאחר נסיעה מאומצת היתה נטייה למנוע לכבות בהילוך סרק!

3. 1600 סמ"ק גיר רגיל: תת כוח ביציאה מסיבובים בגלל "חור בהילוך" (שני איטי מדי שלישי חלש מדי....) איבוד כוח בעליות שוב מאותה סיבה... מתלים קדמיים רופסים, אחורים קופצניים...חום מנוע עלה יותר מהדרוש...מנוע אחרי מאמץ לא עבד עגול (תופעה לא מוכרת מהפג'ו GTI מנוע זהה)

4.מכונית אחרת נתונים שווים, שוב אחרי מאמץ אובדן כוח לא מוסבר...איבוד אורות אחוריים, אור רוורס דולק תמידי, רעשי רוח מוגזמים. קופצנית כמו תיש מיוחם גם לאחר הורדת לחץ אוויר לדרישות היצרן...

בקיצור אכזבה, ה-GSA פלאס הסטנדרטית מהנה יותר....לא שווה לדעתי את ההשקעה הרבה וכאב הראש-רן

כבעל GTI 1900

2. פתיחה פושרת - אכן אם אתה משווה לאימפרזה טורבו אבל כמו שאתה כותב בהמשך -מעל לממוצע

בהתחשב בשאר התחלואים המוזרים שאני לא נתקלתי בהם - נראה שהרכב אולי תוחזק מאד אבל לא לפי הספר ואיפה שצריך.

רק דוגמא - גומיות משולשים היו פותרים את בעיית שמירת הנתיב.

כנ"ל ל 4.

לעניין הקופצניות - בומבות גמורות או לא מתאימות.שוב תופעה ידועה אם הטיפול לא נכון

רעשי רוח מוגזמים =גומיות חלון יבשות - ידוע

לדעתי

רכב שאם מטופל נכון - בהחלט מהנה לנהיגה

לעניין הבלמים

מסכים בהחלט - אחרי מספר בלימות חזקות-ופשוט אין בלמים...

לגבי האי תחושה בהגה - נכון בחלקו אך המצב הרבה יותר טוב מהרבה רכבים אחרים - למשל אודי A4

הורדת הרכב בכ 2 ס"מ ומעבר לצמיג רחב יותר - עזר בהרבה

גם לעניין הגלגול

(הגלגול עצמו לא נורא בכלל - אבל מוחרף מאד אם ישנם בומבות גמורות או לא מתאימות)

בקיצור

אתה מוזמן לסיבוב:-)

פורסם

כמי שהיתה לו BX TRS 87 ידנית במשך שנתיים ו 70000 ק"מ, הפעם היחידה שהרכב עמד היתה כשלא טיפלתי במועד במערכת ההידראולית. רכב נח ואמין בהנחה ואכן מטפלים בו. גם היום BX זה אופצייה טובה מבחינתי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...