Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בקניית רכב מסוג אלפא רומיאו 33 שנת 92 1.5 לא היה בבעלותי רכב מסוג אלפא וזקוק ליעוץ מאיש מקצוע שמנוסה בעניין זה.

כנ"ל פרטים בנושא צריכת הדלק .

מחירי החלקים יקרים או זולים.

מפרט טכני.

אשמח מאוד .

 

 

 

:idea:

אני השכיין שלא ישיין.

פורסם

אלפא משנת 92 תדרוש די הרבה תחזוקה אוהבת. תכין את עצמך לזה.

 

מחירי החלקים לא נוראים, סביר לגמרי במיוחד אם אתה יודע למי ללכת (אשמח להמליץ)

דלק ? אני מניח ש1:12 בערך, כמו כל ידנית בנפחים האלו.

 

המנוע הוא בוקסר בנפח 1490 סמ"ק 8V, במודל שציינת הגיע עם 2 קרבורטורים כפולים דל'אורטו (36 מ"מ אם אני זוכר נכון) או דגם IE עם הזרקה, פעם היו לה משהו כמו 100 כ"ס על משקל של 950 קילו, מה שנחשב לא רע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

פורסם

הייתי עונה לך, אבל מצאתי את הדבר הזה שנוצר בדיוק בשבילך.

אם אחרי זה עוד תשארנה שאלות, אתה מוזמן לשאול (כמובן שאשמח מאוד אם תמשיך במקום ההוא כיון שכך המידע יהיה מרוכז במקום אחד ובצורה הכי מקיפה).

תהנה :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

*********עריכה - אנו מבקשים להשאיר את חלוקת רמות ה-IQ של המשתמשים למכונים המוסמכים*************

אני השכיין שלא ישיין.

×
×
  • תוכן חדש...