Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי המלצה חד משמעית לבית עסק מסויים.

אני זקוק לזוג מצברים, האחד כרגע והשני בעוד כחודש-חודשיים.

הראשון 55Ah/480A, השני 45Ah. מעוניין במצבר של וולתא\שנפ\וארטה\בוש וכו'.

האם מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר במחיר סביר, רצוי באיזור חדרה וצפונה (לא אוטודיפו - הם רוצים 600 ש"ח, "אחרי 35% הנחה"...)

לחילופין, אם יש כאן מישהו שעוסק במכירת מצברים, אשמח אם יצור קשר וישלח הצעה בה"פ.

תודה.

פורסם

יש ברוזנפלד מצברים ב 299 ש"ח (קח את אלה שמיוצרים באיטליה)

באוטו דיפו\אייס בדרך כלל המחירים מטורפים אבל ראיתי לפני חודש וארטה גרמני 55 ב 399 ש"ח. תבדוק באייס.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

שנפ 50 אמפר עלה לי 450

על וולטה 50 אמפר רצוי ממני 350 ש"ח

שניהם אחריות לשנה או יותר לא זוכר כבר רק קח בחשבון שהאחריות בלוולטה שווה לתחת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קניתי בזמנו באוטודיפו את ה TUDOR שלהם מדגם SPARK ב300 ש"ח ( 55AH)

עשה (ועדיין עושה אצל הבעלים החדשים של הרכב הקודם שלי) את העבודה בצורה נאמנה.

לדעתי לא שווה לשלם 50 אחוז יותר עבור VARTA ,אבל עם קצת מאמץ וכיתות רגליים

לדעתי אפשר למצוא בפחות מ400 את מבוקשך אצל החשמלאים השונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל מבצעים צריך לכתת רגליים, אין ברירה אחרת.

אגב, האחריות ב VOLTA (במחיר רגיל) היא ל 20 חודשים (עבור רכב פרטי-בנזין) ואם המצבר מתקלקל במהלך ה 20 חודשים הללו אתה מקבל מצבר חדש (אבל לא מאותה קטגוריית אחריות).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קניתי בזמנו באוטודיפו את ה TUDOR שלהם מדגם SPARK ב300 ש"ח ( 55AH)

עשה (ועדיין עושה אצל הבעלים החדשים של הרכב הקודם שלי) את העבודה בצורה נאמנה.

רשום עליו שזרם ההתנעה הוא 250A (אם זכרוני אינו מטעני). הספרות הטכנית של הרכב שלי קובעת שאני זקוק ל 480A.

באוטו דיפו\אייס בדרך כלל המחירים מטורפים אבל ראיתי לפני חודש וארטה גרמני 55 ב 399 ש"ח. תבדוק באייס.
בדקתי. 600 ש"ח עבור VARTA. :?
פורסם

שני השנפים האחרונים שקניתי שווקו תוך זמן קצר. הראשון חודש אחרי תום האחריות, והשני חודש לפני. אז בפעם השנייה קיבלתי מצבר חדש. רק תדע שבאותו הרכב המצבר המקורי החזיק ארבע שנים, למרות שהיה קטן יותר, ולטענת כל חשמלאי רכב אפילו "קטן מדי".

יש פה איזו קונספירציה מוזרה של מכירת מצברים שנופחים נשמתם מהר מדי.

עכשיו שוב יש לי מצבר מקורי שסוגר כבר שלוש שנים. עסק מוזר.

מה המסר? תשקיע כמה שפחות. נראה לי שכל מה שמוכרים פה אותו הדבר. העיקר שיהיה מי שיחליף לך אם יילך מוקדם מדי.

פורסם
רשום עליו שזרם ההתנעה הוא 250A (אם זכרוני אינו מטעני). הספרות הטכנית של הרכב שלי קובעת שאני זקוק ל 480A.

בדקתי. 600 ש"ח עבור VARTA. :?

לבדיקת זרם התנעה קיימות 2 שיטות מדידה - אני זוכר זאת בוודאות מאינפורמציה שקראתי וגם מהתקופה שאני חיפשתי מצבר לאוטו שלי.

סביר להניח שאם ראית רשום על המצבר זרם התנעה 250A אזי מדובר בשיטה שונה מזו שמודדים את כל אלו שהם באיזור ה 480A.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון: קיבלתי מבעל עסק מסויים הצעה למצבר שנפ או וולטה עם אחריות לשנה, במחיר 480ש"ח.

האם יש הבדל בין המצברים הללו לכאלה עם אחריות של 20 חודשים, או שזה אותו המוצר, רק עם "פחות אחריות" תמורת הנחה סמלית בתשלום?

פורסם
עדכון: קיבלתי מבעל עסק מסויים הצעה למצבר שנפ או וולטה עם אחריות לשנה, במחיר 480ש"ח.

האם יש הבדל בין המצברים הללו לכאלה עם אחריות של 20 חודשים, או שזה אותו המוצר, רק עם "פחות אחריות" תמורת הנחה סמלית בתשלום?

יש הבדלים. קח את ה 20 חודשים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף דבר:

נרכש בחנות "דוד לוי חלקי חילוף לרכב בע"מ" בבאר-שבע מצבר VOLTA 55Ah (תוצרת ישראל), אחריות ל- 20 חודשים, במחיר 390 ש"ח.

תודה לכל מי שיצרו קשר בה"פ והציעו את עזרתם.

• תוכן חדש...