Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים. 4 חודשים עם אונו מתפרקת לחלוטין ולא עשיתי לה אף שריטה.

יום אחד עם אוטו חדש שאפילו לא נסע ! וכבר עשיתי נזק..

קנינו דייהטסו שרייד 97, 5 דלתות.

פתחתי עכשיו את מכסה המנוע לבדוק שיש מין ושמן והכל תקין לפני שאני יוצא להסיע את אמא שלי לעבודה, והמוט שמחזיק את מכסה המנוע ברכב הזה הוא באמצע עומק המכסה, בצד (לעומת האונו שבה המוט היה ארוך יותר והחזיק מהקצה שמגל הפגוש)

השענתי את היד על מכסה המנוע בצד השני והוא התעקם !

עשיו יש גבשושית בצד שבו יש את המקל, במקום שבו הוא נתפס, מן ^ כזה, וזה קצת עקום בכמה מעלות ולכן המכסה מתיישב קצת עקום כלומר הצד השני בולט באיזה חצי ס"מ והצד הפגוע בולט לגובה באיזה ס"מ...

בקיצור... כמה יעלה לי תיקון של זה בפחחות והאם חייבים גם לצבוע או שאפשר פשוט ליישר את זה , עם פירוק מכסה המנוע ? כי הצבע לא ניזוק !

והמלצה למוסכי פחחות בראשל"צ לא יזיקו במיוחד באזור התעשיה הישן...

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

גם לי היה דבר כזה. המפח התעקם כמו נקודה קטנה למעלה מהמקל שמחזיק אותו.

המכונאי שלי לקח את זה לפחח שעובד איתו נתן דפיקה קטנה וזהו חזר לאותו מצב כאילו לא קרה כלום. לא שילמתי.

מדהים. 4 חודשים עם אונו מתפרקת לחלוטין ולא עשיתי לה אף שריטה.

יום אחד עם אוטו חדש שאפילו לא נסע ! וכבר עשיתי נזק..

קנינו דייהטסו שרייד 97, 5 דלתות.

פתחתי עכשיו את מכסה המנוע לבדוק שיש מין ושמן והכל תקין לפני שאני יוצא להסיע את אמא שלי לעבודה, והמוט שמחזיק את מכסה המנוע ברכב הזה הוא באמצע עומק המכסה, בצד (לעומת האונו שבה המוט היה ארוך יותר והחזיק מהקצה שמגל הפגוש)

השענתי את היד על מכסה המנוע בצד השני והוא התעקם !

עשיו יש גבשושית בצד שבו יש את המקל, במקום שבו הוא נתפס, מן ^ כזה, וזה קצת עקום בכמה מעלות ולכן המכסה מתיישב קצת עקום כלומר הצד השני בולט באיזה חצי ס"מ והצד הפגוע בולט לגובה באיזה ס"מ...

בקיצור... כמה יעלה לי תיקון של זה בפחחות והאם חייבים גם לצבוע או שאפשר פשוט ליישר את זה , עם פירוק מכסה המנוע ? כי הצבע לא ניזוק !

והמלצה למוסכי פחחות בראשל"צ לא יזיקו במיוחד באזור התעשיה הישן...

פורסם

הקטע הוא שניסיתי ליישר את זה. בהתחלה היה ממש עקום ואפילו לא נסגר כנראה זה זז מהתושבות, סידרתי את זה והמכסה מנוע נסגר והכל אבל עדיין יש את העקימות ונסיונות שונים להחזיר את זה למצב הקודם לא הועילו. אני אפנה למוסך פחחות ואשאל מקווה שזה סכום שאני יכול לשלם מהכיס ...

פורסם

זה כלום מספיק 50 ש'ח או אפילו כלום זה רק לתת מכה קטנה וזהו

הקטע הוא שניסיתי ליישר את זה. בהתחלה היה ממש עקום ואפילו לא נסגר כנראה זה זז מהתושבות, סידרתי את זה והמכסה מנוע נסגר והכל אבל עדיין יש את העקימות ונסיונות שונים להחזיר את זה למצב הקודם לא הועילו. אני אפנה למוסך פחחות ואשאל מקווה שזה סכום שאני יכול לשלם מהכיס ...
פורסם

ועוד כמה שאלות אם כבר:

מדובר שוב בדיהטסו שרייד שנת 97, 5 דלתות ידנית, 1300 סמק דגם G200LS או משהו כזה..

איזה שמן מנוע ואיזה נוזל קירור מומלצים ?

ומוצרי טיפוח - שמפו לשטיפת הרכב, הוא בצבע כסוף-סגלגל כזה..

תודה!

פורסם

בכל מקרה יצא לי לנהוג לפה ולשם היום ולא משנה לי מה אומרים - השרייד בגרסה הידנית מכונית שונה בתכלית מאחותה האוטומטית - הנאה ! מנוע קטן ורועש במיוחד ששמח לטוס מעלה במד הסל"ד בכל הזדמנות, אין שום מקום להשוואה לגרסה האוטומטית העצלה או לאונו45 שקדמה לה !

ובנתיים טפו טפו הכל יופי, ממש שמח על הבחירה שעשינו, אפילו הסבתות נתנו את אישורן וזה הישג !

עדיין אשמח להמלצות לשמן מנוע, נוזל קירור, נוזל חלונות ושמפו לשטיפת הרכב אם למישהו יש.

נ.ב תודה רבה למי שהמליץ לי על "המומחה", אהבתי את השרות !

• תוכן חדש...