Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הציוד שעומד לרשותי:

HU:אלפיין 9855

מידים:פוקאל K2P\מורל הייבריד (מה שעדיף אני ישתמש-חלק מהייעוץ)

טוויטרים:מורל MT22

מגברים:שתי מגברים רוקפורד 301X

רכב:סיויק 99.

זה הפרטים החשובים הפרטים הפחות חשובים לשדרוג הם שיש מונו רוקפורד 301M ושתי סאבים רוקפורד P2 בתיבה אטומה.

אז ככה אני מתכנן לעבור לבי אמפינג במערכת-

1.מגבר לטוויטרים ומגבר למידים,לא אמור להיות בעיה עם זה שכל מגבר יחובר בגישור נכון?

2.איך אני הופך את האלפיין לקרוס 3 WAY?

3.עדיף לחבר את הקבל\נגד שקיבלתי עם הטוויטרים רק לצורך בטחון?

4.באיזה תחום תדרים עדיף לחתוך את המיד\טויטר?ובאיזה שיפוע?

5.איפה כדאי למקם את הטויטרים?אני חשבתי על הקורה.

6.הכיס של הדלת ישמש נפח מספיק לפוקאל?

האמת אין לי הרבה זמן פנוי למשחקים עם הכיוון של הטויטר והמידים ככה שאם אני עושה- אני עושה על "עיוור" ואני מאמין שבכל מקרה אני יקבל תוצאה הרבה יותר טובה ממה שיש היום-טוויטר במשולש של המראה מכוון לנוסעים ומיד בדלת במקום המקורי).

חוץ מזה שמעתי כבר סט מותקן בהונדה עם טוויטרים על הדש וזה היה זוועתי.

ולעבוד עם פיבר אני יודע יש לי נסיון מפה ומשם.

אם יש לכם עצות טיפים יתקבלו בברכה.

פורסם

1 . אין בעיה כל עוד לא תפתח לו תצורה והוא עלול להיכנס לפרוטקשיין

2 . מתחת למכשיר יש כפתור לשנות ל 3 WAY

3 . לדעתי כן , הקרוס של האלפיין מחולק על HP גם ב 3 WAY אז מומלץ לעבוד איתו

4 . לפי איך שנשמע לך הכי טוב

5 . על הקורה זה מקום אידיאלי , אבל תנסה למקם אותם במקומות שונים אולי יישמעו לך יותר טוב

6 . אין לי מושג

מקווה שעזרתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

1.למה שהוא ייכנס לפרוטקשן אם המגבר נותן 150X2?

2.איפה מתחת למכשיר?צריך לשלוף אותו לגמרי?ואחר כך איך אני מחבר את הRCA? פרונט לטוויטרים ורייר למידים?

3.כמו שחשבתי,תודה.

4.תדר אני מאמין שזה באמת לפי השמיעה שלי אבל שיפוע מומלץ?

5.כמו שכתבתי,שמעתי על הדש ולא אהבתי וכרגע הוא על המשלוש וגם לא הכי טוב אז זה המיקום האחרון שנותר ואני מאמין שאיתו יישמע הכי טוב כי על המשולש אהבתי יותר מאשר על הדש.

פורסם

הכל חובר נשארו רק העבודות של הפיבר שאני מאמין יום יומיים יהיו מוכנות ויהיו תמונות (אני מקווה).

אני רק צריך אם יש למישהו תמונות של בניות בדלתות של הונדה סיויק כי אני רוצה לדעת איך אני מתכנן את זה,תודה.

פורסם

תחפש כאן לפי "פודיום מגש אחורי", "בניה לדלתות" "בניה מפיבר" "פיבר" "תושבות" וכו'... ואתה תמצא כאן הרבה מאמרים (ת'רדים)

שלי, של MJ01 שלי mitsubishi rules של ofer dotan וeyal r (מנהלי פורום) של green monster של romanx ועוד חברה טובים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז היום הפעלתי וכיוונתי את הקרוס מהמכשיר חיתוכים בין הטוויטר למיד ב3.2KHZ על סלופ של 24DB (הכיוון זמני),את האקולייזר שמתי על פלאט,אני חייב להגיד שיש הבדל עצום!!! בשמיעה שומעים פשוט יותר חזק,יותר נקי הרבה יותר איכותי כאילו סט אחר לגמרי יושב מלפנים אני כבר לא יכול לחכות לסיום של הבניות,ואני יצטרך לחכות עד שליאור (POHUIST) יוכל לעזור לי לבנות את הפודים\קיקפאנלים של המידים.

החלטנו לשים בפודים דיינמאט וצמר סלעים-רק מאיפה ניתן להשיג את הצמר סלעים ?

דרך אגב על הדרך שמתי ספוג על המגש האחורי (סינן מאוד את הרעשים),ועטפתי את המשולשים של המראות בסקאי בגלל החורים שנשארו עליהם מההתקנה הקודמת של הטוויטרים-מחר תמונות מבטיח.

והנה תמונה בינתיים משלבי העבודה מחר הפודים לטויטרים יהיו מוכנים ואני יעלה תמונות של סיום העבודה (מצטער על האיכות צילמתי בטלפון)

תמונה029.jpg

פורסם

מה זה אומר החלתתם לשים דיינמט ו צמר סלעים? אתם יודעים שאתם צריכים את זה? המיקצוענים לא ראיתי שעושים את זה... אם פודיום בניו כמו שצריך נירא לי אין טעם לדיינמט. ו צמר זה ביכלל מיותר אז לא לבזבז זמן בחיפושים!

פורסם

רומה,

אחרי התיעצות אם כמה אנשים אז הם אמרו שעדיף לשים איטום כי זה איתן הבדל משמעותי...

אבי סחטן פעם אחרונה שראיתי את הפוד הוא היה עוד תינוק:wink:

אכשיו גדל..

ליאור

פורסם

האמת אין לי הרבה זמן פנוי למשחקים עם הכיוון של הטויטר והמידים ככה שאם אני עושה- אני עושה על "עיוור" ואני מאמין שבכל מקרה אני יקבל תוצאה הרבה יותר טובה ממה שיש היום-טוויטר במשולש של המראה מכוון לנוסעים ומיד בדלת במקום המקורי).

חוץ מזה שמעתי כבר סט מותקן בהונדה עם טוויטרים על הדש וזה היה זוועתי.

ולעבוד עם פיבר אני יודע יש לי נסיון מפה ומשם.

אם יש לכם עצות טיפים יתקבלו בברכה.

כן, לי יש עצה וטיפ הכי משמעותיים שמישהו יכול לתת לך...

אם אין לך זמן "למשחקים" עם זוויות וכו', עדיף שפשוט אל תעשה.

אתה יכול לקבל תוצאה הפוכה ולגרוע מהסאונד.

אין כללי קסם, על הדש או לא, צריך לשים, לשמוע ורק אז לקבע את המיקום ועליו לבצע את עבודת הפיבר.

ללא התאמת זוויות וללא כיוון פאזות כמו שצריך אתה יכול לבטל תדרים מסויימים ואף לקבל במה לא מאוזנת ושרק תגרע מהסאונד הנוכחי.

בניות מפיבר עושים על מנת לפצות על חוסר מיקום מקורי לאלמנטים ועל מנת להתאים זוויות עבודה של הדרייברים וכמובן כל העניין ילווה בכיוון פאזות.

אחרת חבל לך על הזמן והכסף.

under construction..

פורסם

כיוון של המערכת בסוף אני כבר ייתן\יבקש ממישהו לעשות לי,אולי אפילו לקבוע עם מישהו באחד המפגשים.

לגבי הבניות מהפיבר-עם הזוית של הטוויטר אפשר לשחק טיפה וגם עם הגובה כי הקורה בצורת חצי עיגול ושווה בעובי שלה לכל האורך.

לגבי המיד,בהונדה הוא ממש תקוע פנים עמוק למטה מכוון לרגליים (הייתי חייב לוותר על המיקום המקורי ולשים אותו יש על הפח עם טבעת MDF כי אם לא הוא לא נכנס ואז הוא ממש נמצא בפנים),ככה שפוד חייב לשפר את האיכות והבמה ולא ניראה לי שאפשר לגרוע יותר מהמצב הקיים.

פורסם

ניר,

אנחנו כן מכוונים את הזוויות של המיד שיהיה בערך לכיוון הראש..

והטוויטר מכוון למרכז הבמה וגם לכיוון המרכז.

ליאור

פורסם

ליאור,

אם אני לא טועה ישבתי אצלך ברכב - יש לך בקצוות של הדשבורד את הטוויטרים של הדוטק - אל תשנה את המיקום שלהם הוא עובד אצלך יפה מאוד - חבל לפי דעתי. אין סיבה שתבנה להם בניה מפיבר רק בגלל שזה יפה יותר ואתה רוצה להנות קצת - את הטוויטרים תשאיר כמו שהם.

המידים לעומת זאת ב206 נמצאים במיקום קצת מוזר - הם נמצאים ממש צמוד לנהג ומופנים טיפה לכוון השמשה אבל ממש טיפה - לפני שאתה משנה את המיקום הזה (אני מניח שהיצרן בחר את המיקום הזה בזמן שתכננו את המערכת המקורית של הרכב - לא סתם שמו את המידים שם לדעתי) תעשה מבחן שמיעה - אחרת באמת, כמו שניר (גרין) אמר לך - אתה עלול לגרוע

ואני זוכר שבאמת אהבתי את הבמה ברכב שלך - בגלל זה אני אומר לך לחשוב טוב לפני שאתה משנה משהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן מהטוויטרים אני באמת מודאג(לא יודע אם לעשות בניות)... כי מאז שישבתה אצלי באוטו היחלפתי אותם ל mt-22,

ואכשיו מנגן עוד יותר טוב.

בקשר לטווטירם אולי אני באמת לא ישנה את המיקום.

אבל בקשר למידים אני חייב לשנות את הזווית טיפה לכיווון הראש שלי,

ביגלל שאני מרגיש שאני מאבד טיפה מהמיד..

אבל הבעיה שלי שאני רוצה להשאיר אותו באותו מקום שהוא נימצא רק לשנות את הזווית ואין שם יותר מידי מקום,אני מקווה שאני יצליח למוצא פתרון מוצלך,

חשבתי אפילו לעשות טבעת דקה מ mdf בישביל לשנות את הזווית .

מה אתה אומר?

פורסם

אתה יכול לשנות את המכסה ולבנות אותו מחדש בעזרת פיבר...

תסיר את המכסה

תיצור לרמקול את הזוית הרצויה

אם הרמקול נוגע במכסה או בולט ממנו באזור מסויים - תחתוך את האזור הזה במכסה ותבנה עליו צורה שלתוחה תוכל לחבר רשת (מרשת רגילה של רמקול ישן). ואז אתה תקבל מכסה שיצליך להסגר על הזוית החדשה של הרמקול - נשאר באותו המיקום רק שינה זווית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...