Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כאמור מדובר בטויוטה קורולה מודל 96 GLI עם 131K.

ברצוני לעשות יישור קו מינימלי כולל העברת טסט, שעשיתי כבר אך לא עברתי.

אני אכתוב את הדברים שאני מתכנן לעשות ואשמח אם תוכלו להוסיף או לחלוק עלי לגביהם.

1. החלפת נוזל קירור, שמן מנוע, שמן גיר, נוזל בלמים, שמן הינע/דיפרנציאל שמן הגה.

2. פילטר אויר פילטר שמן, פילטר דלק ופילטר גיר.

3. ניקוי והחלפת חיישנים במערכת הדלק כולל בדיקה של מערכת הדלק וספיקת הדלק במשאבה.

4. בדיקת דוד אחורי וממיר לראות שהם לא סתומים.

5. אינפוזיה K44.

6. בדיקת תזמוני הצתה והחלפת מצתים.

7. כיוון פרונט וכיוון ציר אחורי.

8. החלפת גומיות וציריה (לא עבר בטסט) שמאלית.

אגב בתחילת נסיעה האוטו עושה קצת צלצולים מכיוון המנוע יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

אשמח אם תגיבו וזה די דחוף כי אני צריך לעבור טסט.

כמו כן, אם יש למישהו מידע כלשהוא לגבי מחירים של הנ"ל אהיה ממש אסיר תודה.

פורסם

7. כיוון פרונט וכיוון ציר אחורי.

8. החלפת גומיות וציריה (לא עבר בטסט) שמאלית.

לא מבין גדול, אבל אחרי החלפת גומיה וציריה עושים כיוון של חלק מזויות ההגה. כדאי למצוא מקום שעושה אצלו גם את ההחלפה וכם את כיוון הפרונט כדי לא לשלם פעמיים על אותה עבודה.

לגבי ציר אחורי - תבדוק אם בכלל עושים את זה בדגם שלך. לא בכל רכב אפשר לעשות את זה.

פורסם

אין כה דבר בקורולה שמן דיפרנציאל, הרכב הנעה קדמית לכן הדיפרנציאל נמצא בגיר ומשתמש בשמן גיר לשימון, ULY אפשרי לכוון את הציר האחורי בקורולה.

אולי תגיד לנו על מה עוד נכשלת בטסט חוץ מהצירייה השמאלית?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי תגיד לנו על מה עוד נכשלת בטסט חוץ מהצירייה השמאלית?

co גבוה בסל"ד ביניים דווקא בסל"ד נמוך היה לי פחות.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך גם לבדוק את מצב הרצועות ובודק מתי פעם אחרונה החליפו רצועת טיימינג.

אופק.

פורסם

כן קראתי על זה שמה והבנתי בערך מה אני אמור לעשות אבל הסטייה שלי הייתה די קטנה והייתי עם חום מנוע 91 מעלות אז אני מקווה להביא אותו יותר לכיוון המאה מעלות ואינשאלללללה לעבור את הטסט.

פורסם

בהצלחה ותחזור עם התוצאות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום רב

אין כול בעיה לסדר את כול הליקויים וההחלפות שתיארת

כול מוסך עים ידע בטויוטה ומכשירים יעודיים יוכל לבצע את המטלות הללו ( כמו כן הדבר החשוב הוא לבדוק מתי החלפו רצועת טימינג )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלכתי לטויוטה מורשה ביקשתי ניקוי מערכת הזרקה עלה 300 ש"ח כול אינפוזיה ועברתי, אמנם בקושי אבל עברתי את הטסט.

ולידיעת כולם לא חיממתי מנוע באתי על הבוקר ונכנסתי ישר.

• תוכן חדש...