Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו פנציומטר להספקים גבוהים,אתה יכול לקנות בדובין בחולון גוף חימום במחיר זול,ולגבי חוק אום,ברגע שהנגד משתה,משתנים איתו הזרם והמתח u=i*r

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לדעתי' date=' הדימרים שיש למנורות לא יתאימו כי הם לא מיועדים להספקים כאלה. [/quote']מנורות הלוגן ביתיות מגיעות לדעתי להספקים של 1000W, ועובדות יופי על דימר.

באמת צריך לבדוק את נושא ההספק המקסימלי של הדימר, אבל אני מאמין שלא זה יהיה מה שיכשיל את המעגל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז הגענו לכמה אפשרויות, שני גופי חימום, עם שתי אפשרויות:

1. שליטה על החום על ידי הפעלה של גוף אחד או שניים.

2. שליטה על החום על ידי הפעלת כל גוף חימום של 1000 וואט עם דימר תואם.

או, שליטה על ידי טרמוסטט כמו שיש בכיריים חשמליות, ולא כמו שכתבתי קודם, אין שם פוטנציומטר, אלא טרמוסטט...

פורסם

אז כך.

אני לא הולך להחליף את הגוף חימום ל2 של 1000.~

אני נשאר עם 2000W ביחידה אחת.

ואני רוצה לשמוע עוד לגבי התרמוסטט.

איך אני בונה את המעגל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רגל אחת של התרמוסטט אתה מחבר לפאזה. רגל שנייה של התרמוסטט לפיקוד של המימסר. רגל שנייה של פיקוד המימסר לאפס. את חוט האספקה של המיתקן אתה חותך באמצע ואת שני הקצוות שלו מחבר להדקים NO שיש על המימסר.יש תרמוסטטים שונים ומימסרים שונים. תקנה אותם ואז תראה בהתאם לדגם הספציפי איך לחבר אותו.

כל זה ברמה העקרונית, לידע כללי. חשמלאי מוסמך צריך להתעסק בדברים האלה.

פורסם

לו אני במקומך, הייתי מאתגר את חנן או מישהו ברמתו לתכנן לך מעגל מיתוג בו ניתן לשנות את הדיוטי סייקל (כלומר איזה אחוז מהזמן יש אספקת זרם לגוף החימום). אם המתכנן יגדיל לעשות והמעגל גם ינתק את החיבור בכל פעם (לפי אחוזי הזמן שתקבע לו בעזרת פוטנציומטר פיקוד) שהזרם דרך גוף החימום הוא אפס (מתח סינוסוידלי) אז מעגל המיתוג יאריך ימים והמנגנון גם לא ייצר ספייקים.

כך תוכל לכוון בעצמך את רמת החום הדרושה בטווח רחב.

מעגל כזה הוא בעל נצילות גבוהה ולכן כמעט ולא יתחמם.

יוסי

פורסם

לכמה מעלות חום אתה צריך להגיע?

טרמוסטט מתכוונן של מכונת כביסה יכול לעשות טוב את העבודה לדעתי אפילו ללא צורך בממסר

למרות שתמיד זה טוב להוריד עומס מהטרמוסטט\מפסק

עלות - בסביבות 100 שקל או השאלה ממכונת כביסה זרוקה .

פורסם

למה לקחת ממכונת כביסה תרמוסטט בעל טווח של עד 90 מעלות במקום לקחת מטוסטר אובן טרמוסטט בעל טווח של עד 220 מעלות?

פורסם

טרמוסטט לא ילך.

אני חייב שיהיה לי את היכולת לשלוט בעזרת כפתור (פונציומטר) על החום של הגוף חימום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
שמע, אם אתה מבקש עזרה, אז אין שום הצדקה לקמץ במידע.

אתה יכול להסביר את המשפט האחרון שלך? גם לטרמוסטט יש כפתור שמכוון את הטמפ' שבה הוא מנתק/מחבר . למה אתה חייב לשלוט בטמפ' של גוף החימום?

הוא לא רוצה לישרוף את הסוכר....:wink:

הבעיה במכונת צמר גפן היא שברגע שאתה מוסיף סוכר התערובת מיתקררת. ואם הגוף חימום לא מספיק להגיב בזמן ולחמם את התערובת אתה מקבל גושים.

שני דברים שצריכים להיתקיים.

1) גוף חימור מספיק חזק

+ שליטה בו (טרמוסטט)

2) הכוס שאתה שופך אליה את הסוכר אמורה להיות בנויה מהרבה חומר כדי שלא תיתקרר מיד (יש מכונות שבנויות מאלומיניום דק והן עובדות ח@א)...

אם אתה רוצה אתה יכול ליקנות ראש כזה מוכן, וזה יחסוך לך הרבה עבודה ותיסכול. מניסיון של מישהו שבנה כמה וכמה מכונות צמר גפן מתוק...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מישהו יודע לומר איך הכפתור הזה עובד במכונות האלה?

בתנור ביתי מדובר בהפעלה מדורגת של גופי חימום, אחד , או שניים, או לפעמים שלושה, ובטרמוסטט.

כמו שאני רואה את זה, ואני ממש לא מכיר את התחום הזה, אני בספק אם תמצא פוטנציומטר זמין וזול שמיועד להספקים כאלה, וכנ"ל גם דימר. טרמוסטט שממוקם נכון, ישמור לך על מנעד טמפרטורות של 3-4 מעלות. זה לא נראה לי, על פניו, משהו שיקלקל את הסוכר.

"מהנדס טוב הוא מהנדס מעתיק" . זה צריך להיות הקו שמנחה אותך. לא להמציא את הגלגל איפה שיש פתרונות קיימים ומוכחים.

פורסם
מישהו יודע לומר איך הכפתור הזה עובד במכונות האלה?

בתנור ביתי מדובר בהפעלה מדורגת של גופי חימום, אחד , או שניים, או לפעמים שלושה, ובטרמוסטט.

כמו שאני רואה את זה, ואני ממש לא מכיר את התחום הזה, אני בספק אם תמצא פוטנציומטר זמין וזול שמיועד להספקים כאלה, וכנ"ל גם דימר. טרמוסטט שממוקם נכון, ישמור לך על מנעד טמפרטורות של 3-4 מעלות. זה לא נראה לי, על פניו, משהו שיקלקל את הסוכר.

"מהנדס טוב הוא מהנדס מעתיק" . זה צריך להיות הקו שמנחה אותך. לא להמציא את הגלגל איפה שיש פתרונות קיימים ומוכחים.

גוף חימום של כירה חשמלית (כמו שהציעו כאן אני חושב), תיסתובב טיפה בת"א או בכל עיר תימצא בסוף איזה מישהו שזרק תנור ישן עם כירה כזו... לכירה יש טרמוסטט וכפתור כיוון, ככה שאתה מקבל את הכל "ארוז"... כמו כן, הכיריים האילו מורכבות מסליל שיש לו באמצע חור, אתה יכול להשחיל את הגוף חימום בתוך הציר של המכונה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...