Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום וסליחה מראש אם שאלתי נשאלה כבר.

אני רוצה להחליף בעצמי את רצועת הטימינג במאזדה 323 - 03- האם יש בעיות מיוחדות שעלי לשים לב

ובכלל כל עצה תתקבל בברכה

תודה

פורסם

היי,

האם יש לך ניסיון בהחלפת רצועת טיימניג ?

האם יש לך כלי עבודה מתאימים ?

האם יש לך ספרות מקצועית המתארת את אופן החלפת הרצועה וגם מתיחת הרצועה ?

האם צריך להחליף מותחן של הרצועה וגם משאבת מיים ?

במידה ותשובותייך לא אזי גש למוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10

בלאנטיס הרצועה נמתחת באופן אוטומטי ע"י המותחן.

אין בעיה לעשות שום דבר כאשר אתה יודע מנסיון איך לעשות אותו!

אם אתה שואל את השאלה פה אז אני מניח שאין לך את הידע.

אם יש לך הכלים והרצון לעשות וכסף מיותר בצד לשים על מנוע חדש כי אולי לא תעשה את העבודה כמו שצריך אז לך על זה.

אני אישית מאוד ממליץ לך לא לעשות לבד אם אין לך הידע והנסיון (ואני כמעט בטוח שגם את כל הכלים שאתה לא חושב עליהם אפילו עכשיו)

אם אתה זקוק להמלצה על מקום שיעשה לך את העבודה במחיר טוב ובמקצועיות רבה פנה אל חבר הפורום בני ל.

פורסם
שלום לכולם אני חדש בפורום וסליחה מראש אם שאלתי נשאלה כבר.

אני רוצה להחליף בעצמי את רצועת הטימינג במאזדה 323 - 03- האם יש בעיות מיוחדות שעלי לשים לב

ובכלל כל עצה תתקבל בברכה

תודה

אני לא יודע מה אחרים ימליצו לך אבל אני אמליץ לך על אטמי אוזניים כדי שלא תשמע את הבומבה :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אני לא יודע מה אחרים ימליצו לך אבל אני אמליץ לך על אטמי אוזניים כדי שלא תשמע את הבומבה :shock:
אני מצתרף להמלצה, בתוספת הערה קטנה פתח את כל החסכונות לפני שאתה מניע את המנוע אחרי ההחלפה.

יצחק . :-P

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
מרק10

בלאנטיס הרצועה נמתחת באופן אוטומטי ע"י המותחן.

אין בעיה לעשות שום דבר כאשר אתה יודע מנסיון איך לעשות אותו!

אם אתה שואל את השאלה פה אז אני מניח שאין לך את הידע.

אם יש לך הכלים והרצון לעשות וכסף מיותר בצד לשים על מנוע חדש כי אולי לא תעשה את העבודה כמו שצריך אז לך על זה.

אני אישית מאוד ממליץ לך לא לעשות לבד אם אין לך הידע והנסיון (ואני כמעט בטוח שגם את כל הכלים שאתה לא חושב עליהם אפילו עכשיו)

אם אתה זקוק להמלצה על מקום שיעשה לך את העבודה במחיר טוב ובמקצועיות רבה פנה אל חבר הפורום בני ל.[/QUOTE]

אני חושב שאים אין לך את הידע ,אל תיגע זה לא החלפת פלנצ' או משאבת מים,כאן טעות לא נכונה והלך מנוע,יש לך המלצה לאדם מקצועי ואמין פנה אליו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מדובר על לאנטיס מודל 2003 לפי מה שהבנתי והולך ברכב הזה רצועת טיימינג ולא שרשרת ובטוח שלא תזמון ע"י גלגלי שיניים כמו בטרקטורים שאני עובד איתם בצבא.

פורסם
במזדה בדגם שהוא ציין יש רצועה או שרשרת טיימניג ?

שלום.

במזדה הנ"ל יש רצועת טימינג בכול-מניוקה!!!

ואם יש לא ביצים שיפרק לבד ואחרי זה הוא יוכל לשווק את הביצים שלא למרבה במחיר כדאי לשפץ מנוע.

אגב לבחור שכתב שהמתיחה היא אוטומטית אז ידידי אתה טועה לחלוטין כי זה לא נכון .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני.

אני זוכר אבל שעשית לרכב שלי טיימינג התעקשת להראות לי איך שאתה מחבר את המותחן הרצועה נמתחת אוטומטית ואז התעצבנת עלי שלא שמתי לב בדיוק ברגע שזה קרה... אלא אם כן הטיימינג במאזדה מודל 2003 או ב 1.6 שונה מברכב שלי שזה מודל 2000 עם מנוע 1.8.

פורסם
בני.

אני זוכר אבל שעשית לרכב שלי טיימינג התעקשת להראות לי איך שאתה מחבר את המותחן הרצועה נמתחת אוטומטית ואז התעצבנת עלי שלא שמתי לב בדיוק ברגע שזה קרה... אלא אם כן הטיימינג במאזדה מודל 2003 או ב 1.6 שונה מברכב שלי שזה מודל 2000 עם מנוע 1.8.

שלום.

אתה לא מדייק שים לב הקפיץ נועד למתןח נכון את הרצועה למקומה ולא כמו כול מיני חפרים שלא יודעים לתת לקפיץ את הכבוד המגיע לו אבל!!! לאחר הכיוון {מתיחה של הרצועה} מחזקים את בורג המיסב ואז הקפיץ גמר את תפקידו ולמעשה ניתן אפילו לפרק אותו כי הוא כבר לא שולט יותר אל המתיחה.

בברכה בני ל.

פורסם
הבנתי אותך... עכשיו הבנתי למה רצית להוציא בסוף את הקפיץ בסוף העניין הזה ובסוף לא הוצאת. (למה לא?)

שלום.

בסוף השארתי כי הוא לא מבקש אוכל ושתיה 0002006E.gif

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...