Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אם אפשר שכל אחד ירשום מי מופיע בעיר שלו \ ערים אחרות הוא יודע..

שנדע אם שווה ללכת לאנשהו הערב.. אני יודע שבפ"ת יש בועז שרעבי אם זה מעניין מישהו .. ונינט מופיעה בעפולה..

פורסם

דני סנדרסון מופיע אצלנו בטבעון...שלא יהיה משעמם לאלה עם השיירת אספנות:-)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מי מופיע בבת ים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בתל אביב: רמי קליינשטיין , להקת טיפקס גם אייל גולן ו"הדג נחש" . קובי מחט , שרה'לה שרון 12,000 שקל, גבי ברלין 8,000, גבריאל בטלר 12,000 ועודד מנשה, גלי עטרי, קובי פרץ וגינת רוזין.

ברמת גן הסמוכה יקבל אייל גולן שלומי שבת , שרית חדד , צביקה פיק , שוטי הנבואה , סאבלימינל וליאור נרקיס. הגיים בויז וסופי צדקה .

בגבעתיים ינחה את הערב פליט כוכב נולד, לירון לב מאיה בוסקילה ורוני דואני .

חיפה תקבל להקת אתניקס שתי הופעות בלבד. גם שי גבסו ייתן שתי מופעים . דנה דבורין אף היא בשתי הופעות. קצת יותר דרומה משם, בחדרה יואב יצחק יופיע על הבמה.

בכרמיאל תקבל מירי אלוני ודנה אינטרנשיונל . תושבי עכו יזכו לצפות בנינט . בקרית שמונה רצו אף הם לקבל את נינט ולכן שריינו אותה ליום שאחרי - מופע בצאת יום העצמאות. דנה אינטרנשיונל (כן, שוב) תופיע בעכו . במעלות תקבל להקת כלא 6 15 והזמרת רינת בר .

ירושלים אף היא לא תקפח את תושביה. דוד ד'אור , אביהו מדינה ודנה ברגר .

בראשון לציון החליטו להקים במות במקביל, חלקן פתוחות לציבור וחלקן בתשלום. בבמות הפתוחות יופיעו מיכל אמדורסקי הופעה בת 40 דקות והזמרים מוקי ואבנר גדסי.

ביבנה ישתפו פעולה האחיות דואני. יעל תנחה את האירוע . ברחובות כוכב ערוץ הילדים והשמינייה, טל מוסרי, הזמר מושיק עפיה.

באשקלון תופיע במשך שעתיים להקת משינה עם חימום של להקת סינרגיה תמורת . אלי לוזון הופעה של 40 דקות .

בשדרות העדיפו ללכת על מסלול של עסקת חבילה: לכל השמות הבאים - יוני רועה, המנחה ירון אילן, שלומי שבת, אורן חן, סטאלוס, רגב הוד, פיני חדד, מרגלית צנעני, שמעון בוסקילה ושראל.

באילת האמנים רון שובל, דודו טסה, אפרת בוימלד ורועי בר נתן.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

שיחקו אותה בשדרות, אה?

אני מנתניה, אני יודע שמופיעים אורנה ומשה דץ (המממ... :? ), הראל מויאל, שמעון בוסקילה יופיע בכמה במות בעיר, יהיה את אביב גפן ברוק עצמאות, נדמה לי שגם נתי לוי ופיני חדד... אלו פחות או יותר האמנים שאני זוכר.

פורסם

בעוספייה יש הופעה של רג'יב טאופיק.

מה זה משנה, אני אהיה במודיעין,ת"א,רמת השרון ובנתניה.... טיולים.

haters will hate

פורסם

רג'יב טאופיק??? למה לא אמרת קודם? למה לא כתבת קודם? אתה לא רציני...

בכול מקרה, אתה באמת הולך לעשות כזה טיול היום בערב?

פורסם

אור יהודה בין השאר - קובי פרץ.

אני לא מתכוון להעביר פה את החג, גם כן הופעה תהיה פה...אבל ביקשתם מידע לגבי מי מופיע, ואולי יש לו פה כמה מעריצים...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כלא 6 מופיעים בצפת?

מוזר, אני ראיתי בעיתון המקומי שהם מופיעים בכפר יונה... מה, מטיסים אותם מהופעה להופעה?

טוב נו... יום העצמאות זה הזמן של כול האמנים,אה...

פורסם

יששש!!!

מושיק עפיה מופיע ברחובות!!!

הלכתי להידחף בין הערסים!!!

"בלבלי אותו..."

:roll::???::mm_nah::screwy::screwy:

מה נסגר עם העירייה המגעילה הזאת לא יכלו להביא מישהו נורמאלי?? (אז מה עם כל הפריקים של העיר ברוק עצמאות וכל הערסים במועדונים? אז מה?)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...