Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחליף את הפלאגים שלי אחרי 10,000 ק'מ וכך(ראה תמונה) נראים הפלאגים הישנים האים זה מצב סביר או שישנה בעיה כלשהיא?

ד"א הרכב המדובר הוא רנו קליאו מנוע 1400 שנת 95 160,000 ק'מ

תודה מראש

ישראל

פלאגים (Medium).JPG

הכונו לביאת המשיח!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

יחסית לקילומטרא'ז של הרכב הפלאגים נראים בסדר גמור.

אולי יש לכוון מעט את התערובת בגלל הפיח שמצטבר על האלקטרודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

חבל שלא העלת את כל ה 4.

לפי מצב הפלאגים , המנוע שלך במצב טוב, מכוון כמו שצריך.

ככה פלאגים במנוע תקין צריכים להראות אחרי 10 אלף.

אתה יכול למשוך איתם עוד 10 בכיף.

פורסם

ת'אמת שלא החלפתי עדיין כי פחדתי שישנה בעיה ואז ילכו גם הפלאגים החדשים בכל מקרה הרגעתם אותי

מייד כשהחליף אותם אצלם את ארבעתם ואבקש חוות דעת

תודה רבה

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

כשאתה מרכיב פלאגים , להבא, תמרח מעט גריז על ההברגה לפני שאתה מבריג אותם, ככה תשמור על ההברגה שלהם במנוע וגם יהיה לך יותר קל לפתוח\לסגור.

פורסם

אוקיי

איך אני יכול לנקות את האיזור של ההברגה של הפלאגים במנוע שהוא כזה מובלע בתוך המנוע יש שם ליכלוך חול או משהוא איך אני מנקה שם בלי לפגוע בכלום?

תודה רבה

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

עדיף שלא תנקה, שלא יחדור למנוע לכלוך.

כעיקרון אם הפלאגים מוברגים אז אפשר בעדינות עם מגבון (כשהרכב קר כמובן) לנקות בזהירות מסביב לפלאג, אם היה לך אפשרות , עם לחץ אויר זה טוב.

פורסם

ובעת החלפת הפלאגים עם המנוע קר לא טוב עם מגבון או אולי שואב אבק ואח"כ מגבון?!

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

כשהפלאגים בחוץ.

שואב אבק זה רעיון טוב, אבל לא שואב של רכב, אלה שואב חזק בייתי עם צינור שיאפשר לך גישה למקום .

פורסם
כשאתה מרכיב פלאגים , להבא, תמרח מעט גריז על ההברגה לפני שאתה מבריג אותם, ככה תשמור על ההברגה שלהם במנוע וגם יהיה לך יותר קל לפתוח\לסגור.
שלום,

אין צורך למרוח שום גריז או כול חומר אחר על התבריג.

היום תבריג הפלאגים מצופה ניקל ויש כאלה שמגיעים גם עם שכבת ציפוי המונעת התפסות הפלאג.

מצורף קובץ לאיבחון מצב התערובת/מנוע לפי מראה הפלאג.

שימושי מאוד.

Bosch - sparkplugs_passenger 7.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן, לפי התמונה אלו פלאגים של NGK אבל מדגם BPR__EY , מסידרת V power לפי האלקטרודה ניתן לראות.

פורסם
אכן, לפי התמונה אלו פלאגים של NGK אבל מדגם BPR__EY , מסידרת V power לפי האלקטרודה ניתן לראות.

שלילי ידידי הטוב.

גם דגמי ה BKR6E-11 ה"רגילים" באים V-grooved כבר מהיצרן.

הנה תמונה שצילמתי זה עתה (של אחד מהם).

איציק

Bkr6e11.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...