Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לכתוב כותרת יותר נורמלית,

שאלתי היא למה כאשר עוזבים את הקלאצ' מהר האוטו רועד בצורה מטורפת

ומרגישים כאילו המנוע שווק חיים?

זה קרה לי מספר פעמים בשיעורי נהיגה ותמיד עניין אותי מה קורה שם כאשר עוזבים קלאצ' מהר.

תודה

פורסם

בשחרור מהיר אתה מחבר את המנוע בצורה מידית לגלגלים ולא מאפשר לו חיבור הדרגתי, מה שגורם לסל"ד לצנוח (במקרה של דיזל קצת יותר קשה להכבות), וכשהסל"ד נמוך הויברציות גדולות והמנוע כמעט נכבה.

אני מניח שאתה מדבר על שחרור קלאץ' ללא לחיצה על דוושת הגז.

פורסם

תנסה לתת יותר גז ולשחרר את הקלאצ' - תקבל פירפורים, כלומר חיברתה את המנוע ישר לגלגלים.

אם תעשה זאת בלי לתת גז למנוע יהיה קשה "למשוך" את האוטו ואז תקבל ויברציות,וקפיצות למינהם זה התופעה ששאלתה עליה!

DROZD

פורסם

כידי שתבין מה הבעיה אני אסביר מה קורה. כאשר אתה משחרר מצמד אתה מעביר תנוע מהמנוע אל תיבת ההילוכים , שמשולבת עלידי גלגלי שיניים לגלגלי הרכב. כאשר אתה מבצע פעולה זו אתה מעמיס את המנוע , ובאים לא תוסיף דלק עלידי הדבשת הדלק המנוע יחנק ובמצבים מסוימים כבה. הפעולה כרוכה ברגש ובהכרת הרכב . א: למד בדיוק היכן נקודת החיבור של המצמד (שחרר לאט ותרגיש את הנקודה בה המנוע מתחיל להתאמץ). ב : בדיוק כאשר המנוע מתחיל להתאמץ תוסיף לחץ על דושת הדלק בעדינות והמנוע לא ירעד.עשה זות כמה פעמים לפני תחילת נסיע תתרגל לנקודת החיבור והרכב לא יקפוץ והנסיע תהיה חלקה ונעימה.

בהצלך יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...