Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל המערכת שיש לי היא-

HU- SONY MP40

AMP - LIGHTNING AUDIO B2.400.4 75X4 WRMS

COMPONENT - MOREL DOTECH MKII 150WRMS

6X9 - PIONEER 40 WRMS

הבעיה שלי היא שכשאני מגביר בערך 75% מהווליום במערכת מתחילים לשמוע מין תקתוק אבל רק מהקומפוננט השמאלי (וופר+טוויטר). אם אני מנמיך טיפה את הווליום אז התקתוק מפסיק. התקתוק הוא לא של טורים, אין בעיה כזאת. זה מין רעש כל 2-3 שניות וזה לא משנה אם המנוע פועל או לא.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

תודה,

דור לוי

HU - Sony CDX-MP40 AMP - Lightning Audio B2.400.4 COMPONENTS - Morel Dotech MKII

6X9 - Pioneer TS-a6955 40 Wrms

פורסם

למה אתה לא ניגש למתקין שהתקין את המערכת?

דרך אגב... כמה עלתה ההתקנה?

בגדול, יש לבדוק האם הרעש נובע בגלל הצד השמאלי של הקומפוננט, או משהו אחר מכניס לו רעש (מה שלא נראה לי)

יתכן ויש איזשהו נזק לצד שמאל

או שאתה מתאר לא מספיק טוב את התופעה, או שאני לא מבין אותה מספיק טוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שכחתי להוסיף שנגיד ואני מעביר את כל הכח לאחוריים דרך המערכת, ואני משמיע חזק רק באחוריים, עדיין שומעים רעד בקדמי השמאלי. את ההתקנה אני עשיתי. אין כל כך מה לדעת בלהתקין רמקולים ולהעביר חוטים שלא יהיו קרובים למתח חשמלי כלשהו. למרות שכשאני חושב על זה החוט של הרמקול הזה עובר ליד החוט של הפלוס של המגבר. יכול להיות שזאת הבעיה???

HU - Sony CDX-MP40 AMP - Lightning Audio B2.400.4 COMPONENTS - Morel Dotech MKII

פורסם
יפה פתרתה את הבעיה:smile:

ליאור

ליאור,

אין כל השפעה למעבר של כבל רמקול (יציאה של מגבר) ליד כבל של מתח!!!

לכן, dorlevy88 לא פתר את הבעיה :sad: .

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אין השפעה של הכבל + של החשמל על החוט שמגיע לרמקולים, אז למה אומרים שלא כדאי להעביר חוטי RCA וחוטים שמגיעים לרמקולים ליד כבלי חשמל, במיוחד אם הם מעבירים זרם גבוה???

בכל מקרה, אני אנסה מחר להעביר את שני הכבלים רחוקים אחד מהשני ואני אגיד לכם אם זה יסתדר.

תודה בכל מקרה

פורסם

dorlevy88,

יש הבדל גדול מאוד בין כבל RCA, לכבל רמקול!!! כבל RCA מעביר דרכו אודיו שנמדד במיליוולטים בודדים עד לוולטים בודדים. כבל רמקול מעביר דרכו אודיו בהספקים גבוהים. לכן אין משמעות של מעבר של כבל רמקול ליד חוט של מתח!!! חשבת פעם מדוע כבל של רמקול הוא לא כבל מסוכך? וכבל RCA הוא כבל מסוכך?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...