Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים נראים כמעט זהים, למעט הפנסים האחוריים... מה ההבדל ביניהם? איזו יותר מומלצת?

ושאלה נוספת... עשיתי חיפוש ומצאתי שחלק גדול מהבעלים של הרכבים האלו סבלו מבעיות אמינות שונות (בעיקר במחשב). האם האמינות בדגמים יותר חדשים (2000 ומעלה) השתפרה?

תודה!

פורסם

פיאט מריאה היא המשפחתית והגדולה בחבורה עם מנוע 1600 .

בראבה היא מקוצרת זנב 5 דלתות עם מנועי 1400 סמ"ק ידניות

המריאה הרבה יותר מרשימה .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ישנן בראבות עם מנועים של 1600 וגם אוטומטיות ,

משנת 2000 , טוענים אנשי פיאט שבאוטו ישנו שידרוג בהמון רכיבים , ושהרבה מחלות ילדות נפתרו בדגמים של מעל שנת 2000.

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם
פיאט מריאה היא המשפחתית והגדולה בחבורה עם מנוע 1600 .

בראבה היא מקוצרת זנב 5 דלתות עם מנועי 1400 סמ"ק ידניות

המריאה הרבה יותר מרשימה .images%3Fq%3Dbrava%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN

אורן

images%3Fq%3Dbrava%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN

בראבו זה ה5 דלתות (עם תחת קצר)

בראבה זה ה4 דלתות זה אותו דגם רק שהבראבו "ספורטיבי " וסחיר הרבה יותר

המריאה זה משפחתית גדולה יותר אך יש לה מנועים משותפים לבראבו/בה

יש המון ביקורות רעות על הרכבים הנ"ל ולכן גם המחירון שלהם נמוך ולמרות זאת עדיין הן נמכרות בהרבה פחות מהמחירון בדרך כלל.

עצתי לך - שומר נפשו ירחק , מפתה אך לא שווה את הכאב ראש.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

כמי שהייתה לו מריאה 98 כמה שנים רק עצה אחת לי אלייך - שמור מרחק!

תקלות גיר וחשמל לרוב. הרכב היה יד 1 (!!) וטופל בחברה כך שלא ניתן לאמר שסבל מהזנחה ועדיין כל נסיעה הייתה הרפתקאה שלא ידענו כיצד היא תיגמר. ככל שהזדקן הרבו הצרות והמכירה... שלא תדע....

צריכת דלק מוגזמת ונטייה לכבדות הם גם כן תכונה בולטת שלה.

הרכב לא אמין, לא חסכוני אבל כן זול לקנייה ותיקונים.

תודה,

גילעד.

• אחראי פורום
פורסם

סדר בבלאגן :

בראבו - 3 דלתות.

בראבה - 5 דלתות.

מריאה - 4 דלתות או סטיישן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התשובות, נראה לי שבאמת אני ארד מהעניין, כנראה שבאמת כל רכב זול יש סיבה שהוא כזה...

פורסם

אני מאוד אהבתי את הבראבה/ו, את המראה קצת פחות - הרכב גדול יותר אך עדיין אם אותו המנוע

כמו לכל רכב גם לזה יש בעיות הכל תלוי בצורת הטיפול ברכב (השאלה הנצחית האם צרפתי זה חרה של אוטו) ראיתי כאלה ידניות שעברו את ה 200 ויותר ואוטומטיות שלא כל כך הלך להן להגיע ל 100

תסתכל תבחן ואם אתה לא בטוח אז תבדוק שוב אבל על תפסול הרכב שווה את המחיר שתשלם עליו והנסיעה בו היא לא רעה ואחת הטובות מבחינת תמורה ביחס למחיר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...