Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור תמונות מדובאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח וכשר לכולם!:)

ושבת שלום.

אממ חיפשתי המון את השירשור תמונות מדובאי ולא מצאתי חיפשתי בכל מיני אפשרויות דרך שם משתמש "דובאי" "דובאיי" "דובי" ועוד ולא מצאתי אני פשוט רוצה לראות אותן שוב פעם אולי מישהו יכול לשלוח לי קישור..

תודה מראש

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

אני מאוד מודה לכם על הקישורים

ועוד משהו..סתם לידע אישי לבורסה באותו מקום(דובאי) שהיא חלק מהנסיכויות מהמפרץ הפרסי היית את הנפילה הכי גדולה שלה עד כה הפסידו שם כ-250 מיליארד דולר!וזה קרה לא מזמן.

יש מצב אולי חלק מהמכוניות שם למכירה בזיל הזול:)

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

לצערך אי אפשר להכנס לדובאי עם דרכון ישראלי..

עוד סיבה להוציא דרכון אירופאי ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...