Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה קרובה קנתה ליפני כימעט שנתיים פיזו 206 מנוע 1400 מהחברה .

כבר ביום הראשון של הנסיע הי היתלוננה על מעבר לקווי בין הילוך שני לשלישי (הרכב אוטומט כולל טיפטרוניק)

בחברה טענו שהכול תקין ואין תקלות.

לאחר חצי שנה בערך המצב החמיר, בהתחלה הרכב היה מחליף את ההילוך ב 3 טורים גם עם הרכב בירידה ללא גז, עם הזמן הרכב התחיל להחליף ב 3.5 טורים.

שוב הולכים לחברה והם טוענים שזה גיר לומד וכל אדם שיושב הרכב הגיר מתפקד באופן אחר.

אחרי שנתיים כימעט שהמנוע עבר כימעט 20 אלף קמ, הרכב ליפעמים מושך את ההילוך עד 4.5 שאר ההילוכים עוברים יפה לפי כמות הגז שאני נותן.

לדוגמה אני מתחיל לינסוע לוחץ על הגז בסביבות ה 2.5 מיתחלף ההילוך ראשון השני ניתקע על 4 טורים בערך (צריך להעביר לטיפטרוניק ולשלב להילוך הבא) אם לא הרכב יתקע על 4 טורים ואפילו יותר עד ללחיצת הברקס או לחיצת על דוושת הגז שהטורים יעלו עוד קצת ואז יתחלף ההילוך.

ניסינו לעקוב אחרי הבעיה ואין לזה סימנים לא קשור לרכב קר או חם , לבוקר או ערב, עליה או ירידה וכו.

שלחו לנו את המהנדש של פיזו סיטרואן מאחורי צומת קוקה קולה לאיבחון ונסיעת מיבחן.

ציינו שלא תמיד זה קורה ויכול לעבור שבוע ואז הבעיה החוזרת.

יצאנו סיבוב הסברנו למהנדס שהבעיה צצה מעל לחמישים קמש בערך.

יצאנו מהחברה (המהנדס נוהג)אולי שעה טיילו בכבישים והמהנדס לא עבר את החמישים קמש. פעם היה אופנוע , פעם היה פסי האטה , ועד שהוא החליט לתת קיק דאון שהמנוע צרח בסביבות ה 5500 סלד צעקנו (אני חבר) תעצור יש רכב מילפניים, ההנדסאי לחץ על הבלמים ומזל הרכב מילפנים התחיל לינסוע אחרת הייתי מיתעורר בבית חולים והכי מצחיק בימקום להגיד סליחה הוא אומר שההילוכים עוברים יפה וחלק(בן זונה כימעט הרג אותנו)

אחרי שעה פלוס של נסיע בעיר בני ברק החבר שישב לידו אומר לו שיתחלפו במקומות ליפני שהוא יהרוג אותנו כולה רצינו לינסוע קצת מעל50 קמש כדי להראות לו שהרכב מושך את ההילוך.

החלטנו לעלות על כביש גאהה . ההנדסאי טעה בדרך לא חשוב אחרי שעה וחצי של נסיעות מצאנו כביש שההנדסאי יכול לעבור את החמישים קמש.

ברגע שניכנסנו לכביש שכול כך חיכינו לו ההנדסאי לחץ על הגז כאילו יורים עלינו בסוף שכביש מישני הצדדים שלו יש כיכר (כביש דו סיטרי)

לא ידעתי שפיזו 1400 אוטומט יכולה לעשות דריפטים אולי חמש דקות המחוג לא ירד מ 5000 סלד החבר שלי אומר להנדסאי מה??? לא חבל על הרכב ועוד הדלק??? ההנדסאי טוען שלא ניתערב שהוא עושה מיבחן לרכב.

אחרי 7 עד 8 דקות של קיק דאונים ההנדסאי טוען שהרכב פנטסטי.

קיבלנו שוק והתחלנו להסביר לו שרק ילטף את הגז ויראה שהרכב מושך סתם בין שני לשלישי עד 4 סלד ואפילו יותר.

כול פעם שהמחוג ניתקע לו כלומר שהרכב התחיל לימשוך את ההילו או שהוא נתן קיק דאון או תן ברייקס חזק.

ראינו שמה שבטוח הבחור לא יעזור לנו ואחרי כול השאלות שלנו כל תשובה שלו היתה גיר חכם, גיר לומד ככה זה כול המכוניות.

ביקשנו נסיחעת מיבחן ברכב אחר אמרו לנו שאין את דגם ה 1.4 ליטר אלה רק את ה 1.6 והם לא אותו דבר.

אמרתי לו שלא סתם צבעו המהנדסים את הרכב בכחול ויצאנו לדרכנו.

ביציאה יש מחסום שבישביל לצאת צריך לתת אישור יציאה (מאיפו יש לנו)

טוב אני נישאר ברכב החבר הלך להנדסאי שיביא לנו טופס שיחרור,

לבנתיים הפקק מאחורי הולך וגודל החרי כ 10 דקות החבר חוזר עם אישור וההשומר טוען שמיספר הרכב באישור לא תואם למיספר הרכב שלנו.

החבר אמר שאין לו כוח ללכת לחפש שוב את ההנדסאי ואני הייתי חייב לשבת אחרי כול הרייסים שעשינו הסחרחורות וכאבי הבטן שקעבלתי , החלטנו לישלוח את השומר שיביא אישור.

אין לו טלפון בקשר לא עונים לא , במראה אני רואה מכוניות על מכוניות כולם צופרים עד שלשומר נימאס מהבלגן החליט לשחרר אותנו .

סיפור מעניין השאלה שלי מה עושים עם הרכב והבעיה בגיר?

אחרי מאמצים ומריבות קיבלנו אחריות על הגיר לעוד חצי שנה כומר על הגיר כרגע יש אחריות ל 8 חודשים.

ליפני ההחלטה של לימכור את הרכב (בחורה מאוד אוהבת אותו) האים ניתן לעשות עוד משהו ?

ליפנות למישהו?

חשבנו לנסות ליטבוע ?

אני חייב לציין שברגע שמיתחברים עם מחשב לרכב , המחשב מראה שאין תקלות .

אב לו חסרים תקלות מכניים לא חסר מנוע מזייף והמחשב לא מראה כלום.

אשמח אם למישהוא יש רעיון לעזרה ...

בברכה רז...

פורסם

כן, יש רעיון, גש לקבלת חוות דעת מומחה חיצוני.

אני לא יודע למי בדיוק, יש כאן את חברי ומנהלי הפורום , אבל למשל מכון גיר שנחשב מומחה בתחומו, ובנוסף מהנדס רכב (כתיגבור חוות דעת של מכון גירים מומחה , או השני בעצם חיזוק לזה) לגשת עם המכתבים לעורך דין, שיוציא מכתב לחברה, והמשך טיפול על פי תגובתם.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רז,במידה שתחליטו ללכת על תביעה,אני יכול לתת לך כתובת של מהנדס שעוסק רק בתחום של

בדיקה,וחוות דעת משפטיות כולל עדות בבי"המש.

מהנסיון שלי איתו החברות רועדות ממנו.הוא גם יכול לתת לך מניסיונו,את הסיכויים להצלחה.

לאחר חוות דעת ממנו,ברוב המקרים החברות נכנעות,ולא רוצות ללכת למשפט.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...