Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם רכבים רבים המבוססים על רכבים מדור קודם שהופסק ייצורם:

דוגמאות לרכבים קוראניים:

יונדאי גאלופר - מיצובישי פג'ארו דור ראשון.

קיאה פרייד - מזדה 121.

דייהו רייסר - אופל קאדט.

ישנם גם רכבים חדישים, החולקים מכלולים רבים עם רכב אחר, עקב שיתוף פעולה בין יצרנים או בעלויות משותפות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קיא ג'ויס - מיצובישי ספייסוואגון

מיצובישי צ'אמפ (תאילנד, שם המותג נשאר) - לנסר 2 דורות אחורה

דייהו סופר סלון - אופל סנאטור

אמנם לא מקוריאה - פונטיאק סאנבירד - אופל אסקונה 10 שנים קודם.

רובר 4XX - הונדה סיביק

רובר 6XX - אקורד

רובר 8XX - לג'נד דור אחד אחורה.

בכל הדוגמאות הדמיון לא רק רק ברמה של פלטפורמה אלא ברמה שאפשר לקחת דלת של המקור ולהתקין ברפליקה ולהיפך.

פורסם
הקדט הרבה יותר נעימה לנסיעה בזכות כיול מתלים טוב יותר (שילוב קפיצים ובולמים). איכות הייצור שלה היתה טובה בהרבה מהרייסר.
היתרון הוא שלקוני יש בולמים המתאימים לשני הרכבים - נרשם שיפור בתחום :-P.

בתוך תא המנוע של הסופר רייסר יש מספר פריטים שכוללים אפילו את הלוגו של GM - לא טרחו להדביק את הסמל של דייהו.

המון חלפים זהים, כמובן - חלק מהמתלים, רפידות וצלחות, וכו' וכו'.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ג'נרל מוטורס ופורד רצו למכור בארה"ב מכוניות זולות.

GM נתנו לדייהו לייצר את הקדט.

פורד נתנו לקיה לייצר את האסקורט האמריקאית(טרייסר בארץ).

שתי המכוניות באיכות מאוד נמוכה.לשתי היצרניות לא היה הרבה ניסיון בייצור רכבים.

אחרי שנגמר החוזה לייצור הקדט לארה"ב דייהו התחילו למכור את הרכבים כדייהו.

אייל

פורסם

המנועים של הרייסר אמנם מבוססים על טכנולגיה של אופל - אך שונים לגמרי מהמנועים שהיו בקדט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש גם את כל המסחריות של פיג'ו סיטרואן ואף ופיאט, אני מדבר על הדוקאטו.

וכל הפונטיאקים והשברולטים המקבילות אליהן...

למה אבל?

Polo 2012

פורסם
zvit, מה הכוונה?

אור.

ראש שונה, נפח (1500), ניהול מנוע ועוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה נכון כנראה לגבי הרייסר, ולעניות דעתי ההזנחה הישראלית היא גורם מזרז.

לגבי הסופר רייסר, אין סיבה לבעיות אמינות מיוחדת בתנאי שמטפלים באוטו כראוי (מה שלא מתבצע בד"כ במכוניות זולות כאלה. יש מכוניות שאינן סלחניות לגבי הזנחה).

אני מדבר מניסיון, מרבית בעלי הרכבים הצרפתיים היו מתים לקבל אמינות כמו זו שנותן האוטו הספציפי שאני מכיר.

פורסם

אתה מנסה להגן על האמינות של הרכב שלך ונופל בדיוק לאותו בור שאליו נפלו אלה שלכלכו עליו.

כל רכב יהיה אמין אם יטופל באדיקות. יש לי חבר שהחזיק כמה שנים דאצ'יה דלתא והיה נוסע איתה מגן יבנה למעלה אדומים יום יום לעבודה. הרכב טופל על ידו כמו שצריך, שירת אותו מצויין ובסוף נמכר לקונה מאושר.

אז אפשר להגיד שכל רוכשי דייהו היו מתים לאמינות כמו של הדאצ'יה הספציפית שאני מכיר?

פורסם

מכיוון שהניסיון הפרטי שלי מסתכם עם דייהו מטופלת למשעי בלבד, אני מניח שאין לי תשובה נאותה לשאלה שלך.

• תוכן חדש...