Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הבחנתי כי המצבר שלי מזיע.

בדקתי את מקור ההזעה והגעתי למסקנה שכנראה אחד הפקקים לא היה סגור והמים נזלו ממנו.

בנוסף לההזעה שמתי לב כי מתחת למצבר האיזור של אותה הנזילה ישנה כורזיה שכנראה נובעת מהמים המזוקקים...הייתי מעוניין להעזר בכם בדרך פעולת ניקיון הכוריזה, ידוע לי על שטיפת האיזור במים רותחים. האם השיטה מספיק טובה והאם יש אפשרות כי המצבר נוזל ממקום אחר (כמובן מישהו שקרה לו ולא הצעות של "תבדוק לבד").

שאלה נוספת מה קורה למים המזוקקים במהלך שהאוטו פועל האם יש סיבה לכך שהמצבר עלה על גדותיו?

בתודה מראש

שי

פורסם

כמות הנוזל בתאים צריכב להיות כ10 מ"מ מעל הלוחות.

סגור היטב את הפקקים יבש את האזור ונקה בעזרת נייר זכוכית עדין

את האזור עם הקורוזיה.לאחר נסיעה בדוק שנית .

פורסם

שטיפה במים רגילים מספיק,ולאחר מכן צביעת מקום הקורוזיה.

היא לא נוצרת ממים מזוקקים אלא מחומצה.

אם המצבר עולה על גדותיו,יש לך טעינת יתר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מצבר מאבד אלקטרולית (אלקטרולית = 2/3 מים מזוקקים 1/3 חומצת גופרית), כאשר יש טעינת יתר והמצבר רותח . יש לבדוק טיענה בטורים סרק ,ב 2000 סלד' , ובעומס. ניקוי המקומות חשוב ורצוי כיון שהאלקטרולית תוקפת את המתכת, הניקוי היעיל ביותר מים רותחים ליבש וליצבוע אם צריך, אך גם מים רגילים זה טוב . נייר זכוכית להשתמש רק במקומות שיש פגיע בצבע והמקום יבש נקי וליפני צביעה.:evil:

במקרא והחוסר באלקטרולית גבוה יש להוסיף אלקטרוליט או מים מזוקקים בילבד (מים מזוקקים לא מוליכים זרם ולכן הם לא מקצרים את התאים במצבר).:roll:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

למה הכוונה בצביעה?

קורוזיה ניתן לנקות עם מים חמים ומברשת עדינה(יש כאלה מברשות שדומות למברשת שיניים בחנויות כלים)מניילון.

מומלץ גם לאחר הניקוי לשים גריז על המגעים-מונע קורוזיה ועובד יופי מניסיוני האישי(היי,אם זה עבד על פיאט...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...