Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי (פורד פוקוס 1.6 ידנית) שרף כליטר שמן ל 7000 הק"מ האחרונים.

האם זה מעיד על בעיה רצינית ועלי לגשת למוסך לפתיחת הראש או שזו נחשבת עדיין לשריפת סבירה?

הרכב מודל 2000 עבר כ103000 ק"מ.

פורסם

תשים לב שהפוזה שהרכב עומד בה כשאתה בודק את השמן היא אותה פוזה,זה מטעה לפעמים.

בכל מקרה זה סביר לפי דעתי אין בעיה ,

שמת לב שיש שינוי ולפני כמה עשרות אלפים זה לא היה קורה לך?.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה נורמאלי? אלא אם כן הרכב נסע את כל ה7000 על 180, הרכב הקודם שלי מיצובישי לנסר 91 ידנית עשתה 10000 עם חיים לא קלים והלך גרמים מקסימום מאות גרמים. וכאן מדובר ברכב חדש יחסית עם קילומטראז' לא כה גבוהה תבדוק שאין נזילות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אולי הבדיקה נעשתה כשהמנוע היה חם? בהנחה שהרכב טופל כל חייו כראוי - אין שום סיבה שאחרי 100K ייעלם כל כך הרבה שמן.

בדוק נזילות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• אחראי פורום
פורסם

הייתי קונה "אובדן שמן" כזה בשנייה וחצי...

באלפא אני קורא לזה "צריכת שמן" :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הרכב שלי (פורד פוקוס 1.6 ידנית) שרף כליטר שמן ל 7000 הק"מ האחרונים.

האם זה מעיד על בעיה רצינית ועלי לגשת למוסך לפתיחת הראש או שזו נחשבת עדיין לשריפת סבירה?

הרכב מודל 2000 עבר כ103000 ק"מ.

סביר יחסית.

רוב הסיכויים שאם הרינגים במצב טוב ואין שום נזילת שמן - הגומיות שסתומים דורשות החלפה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכם.

לפני כמה עשרות אלפי קילומטרים האוטו לא היה אצלי כך שאין לי אינדיקציה...

מכונית יפנית שהיתה לנו בעבר לא אכלה חצי גרם שמן גם אחרי 180 אלף קילומטרים, אבל מהנסיון שלי עם יפניות אפשר להבין את זה וציפתי שהפוקוס תאכל קצת שמן. עם זאת, הקילו הזה נגמר די מהר ולכן אני חושש. כמובן שבדקתי את השמן כשהמכונית באותו מצב ובזמן מנוחה.

אצטרך לבדוק את מצב גומיות השסתומים כפי שהציע איציק.

פורסם

בדוק סימנים לנזילות גם באזורי מחזירי השמן במנוע משם השמן בורח בזמן נסיעה

בדוק האם הרכב שורף שמן לפי רמת העשן הניפלט מצינור המפלט וציבעו

בדוק האם הישתמשת בשמן מתאים ותיקני ממותג ויצרן מוכרים

יוסי אבנר

054-5400684

• תוכן חדש...