Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אצלי לא מזמן, (לפני חודש +-) נשרף לי הלוח אם בעקבות הפסקות חשמל.

למזלי היה לי אחריות, החליפו לי את הלוח אם ושמו לי ספק מייצב מתח.

זה גם רעיון בשבילך לקנות ספק מייצב מתח במחיר של 300 ש"ח.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אייל,

מצטער על כך שאני הולך לחלוק על דעתך...אבל.....

יש לי מחשבים מגיל....7? זה עושה את זה משהו כמו 11 שנה? אם אני אגיד לך שבחיים לא נשרף לי אפילו רכיב אחד אתה תאמין לי?

אפרופו דברים לא מבוססים - ספייק זה קפיצת מתח חיובית, זאת אומרת, כשהאור נהיה חלש ואז חזק שוב זה לא בדיוק עונה להגדרה של ספייק, זה נפילת מתח. ואם לא היה לך את האל-פסק אז גג המחשב שלך היה נכבה.

מחשבים ורכיבים אלקטרוניים בלבד לא נשרפים סתם ככה בגלל נפילת מתח.

ספייק לעומת זאת, קורה כאשר יש הפסקת חשמל,אבל רק בסופה, כאשר החשמל חוזר(ולכן אני מגדיל להוציא את המפצל שלי מהקיר כשיש הפסקת חשמל,וגם אם אני לא - עדיין לא קורה כלום)

אלעד

פורסם

האם המכשיר הזה שווה משהו?

המכשיר אמור להגן מפני קפיצות/נפילות מתח אבל לא מספק חשמל בזמן הפסקת חשמל.

למישהו יש נסיון עם מכשירים דומים? האם מכשירים חשמליים שלכם ניזוקו למרות שימוש במכשיר כזה?

• תוכן חדש...