Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

ברצוני לשאול שאלה בקשר לשיטת צביעה.

מחיפוש בפורום ראיתי שהצביעה הכי איכותית היא אצל פחח בעזרת מרסס צבע. אך מכיוון שקצת יקר בשבילי להוציא 400 ש"ח על כל טמבון ראיתי באינטרנט מכירה של מרסס צבע חשמלי ב 150 ש"ח.

השאלה שלי האם מישהו התנסה עם מוצר מסוג זה (לא מחייב ברכב אני פשוט רוצה לדעת על איכות פיזור הצבע שלו).

תודה מראש לכל מי שיגיב לטוב ולרע.

פורסם

לא ממש מובן על מה אתה מדבר

אבל בעיקרון במוסך צובעים עם

ספריי גאן שכולל מדחס והאקדח עצמו, חוץ מזה אתה צריך גם צבע וגם מקום שבוא תוכל לצבוע

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לינק למרסס שאני מדבר עליו:

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7495310&g_kind=1

ספריי לא בעיה להתאים לפי קוד צבע

מקום יש לי ליד הבית.

כמו כן הצביעה בטח לא שונה מצביעה בספריי צבע כמו שעשו חלק מאנשי הפורום. היתרון הוא שאתה לא מוגבל בסוג הצבע ולכן ניתן להתאים בצורה מושלמת לצבע הרכב וגם ניתן להשתמש בו בעתיד לעוד פרויקטים.

לכן בעצם מה ששאלתי זה האם מישהו ניסה מכשירים דומים (הכוונה למרסס צבע שגם חשמלי וגם לא יקר).

פורסם

מנסיוני,

לא ניתן לצבוע עם מרסס חשמלי כזה בצורה איכותית !!!

לא רק שכמות הצבע המתבזבזת היא עצומה (פי 4 ממה שמגיעה לפני השטח), גם גודל הרסס גדול מידי ואם אתה עובד מקרוב (כדי לחסוך בצבע), חבל על הזמן איזה גועל-נפש נוזל לך....

אם אתה חושב להישטמש האוויר למטרות שונות, לא רק צביעה, קנה מדחס קטן וטוב שישמש אותך

הרבבבההה זמן...

פורסם

מנסיוי ציוד איכותי מביא לתוצאות יותר טובות.

למרסס חשמלי לא יהיה את העוצמה הדרושה מצד שני ניתן לשער שאיכות הצביעה תעלה על זו שתצא עם ספריי.

אשמח להציע מכיוון שנמאס לי לעבוד לבד, אם אתה מעונייין ברשותי קומפרסור ומרסס צבע לבצע את העבודה בשיתוף על שתי המכוניות.

נא לפנות בה"פ (אזור י-ם)

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

מי ששאל,

עדיין לא יצא לי לצבוע את הטמבון,

והאמת שהתחיל לעלות אצלי בראש רעיונות יותר מעניינים לצביעת הרכב.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...