Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בכל העסק של המכוניות אבל עם חוש טכני טוב ומושגבינוני מינוס (עדיין) במערכות הרכב.

קניתי C15 במצב די מוזנח וכבר לאחר הנסיעה הראשונה נתקעתיוהחליפו לי את כבלי ההצתה, סליל, מודול הצתה ומפלג -כולם היו ירוקים לבניםמקורוזיה. אבל לפחות למדתי להכיר חלק מהכבלים והמערכות.

זה מידע כדי שתבינו עד כמה מוזנחת היא הייתה.

לא עברתי את ה-100 קמ"ש בכביש ישר וזה נראה לי קצת מתסכל(אחרי הפוקוס 2005 של העבודה והטויוטה של ההורים) אז החלטתי לצ'פר אותה בתוסף לדלק LIQUI MOLY GOLD LABEL ולפי המלצה מהבן של המכונאי אולי זו היתה טעות ?

מלאתי על חצי מיכל לפי ההוראות ומיד לאחר מכן, המנוע כבהבכל פעם שהטורים ירדו.

הנחתי שמרוב פיח שירד מהמערכת, שבודאי היתה מאוד מוזנחת ,המזרקים נסתמים חלקית ולכן אם הטורים נמוכים המנוע כבה.

אז מיד מלאתי מיכל מלא אבל המצב נשאר כשהיה. רע !!!!!

איכשהו התדרדרתי חזרה הביתה, מתניע מחדש אחרי כל עצירה, לוחץ קלאצ' + גז כשצריך להאט בסיבובים .

בקיצור סיפור ממש לא נעים.

הצילו !!!! לא בא לי ללכת למוסכניק שיגיד לי : "מי אמר לךלשים תוסף לדלק ???".

בדיעבד, כשגיליתי את הפורום הזה, קראתי שאין על 44קיי אז עוד

10,000 ק"מ רק אותו.

הכותרת נערכה.

להבא,שינוי הכותרת לאחר שנערכה תביא למחיקת השרשור!!

פורסם

תעלה לבד את הטורים בסיבובי סרק טיפה. במכוניות ישנות זה לא בעיה. אני לא מכיר את הדגם אבל זה לא ביג דיל. יחסוך לך את ההשתנקויות. חשוב לא להעלות יותר מידי. בטח אין מד טורים אבל אם היה שלא יעבור את ה 1200

פורסם

דורון שלום רב וברוך בואך לפורום.

ראשית תתכונן לדרישת שלום ממנהלי הפורום רז ושמר.-גם אני כאן.

ולעינינך הדחוףוובקצרה.

בעייתך קשורה לקרבורטור בלבד.

אתה זקוק לניקוי קרבורטור מקצועי, להחלפת מסנן דלק, ולמחיקה מהלקסיקון שלך את המילה : תוסף דלק.

וכשאני מדבר על תוסף דלק, כוונתי לכל תוסף כלשהו, 44K, או גולד ליבל, או מרק עוף, או ספריי קרבורטורים, או מיץ פטל.

תוספי דלק למינהם, אסורים בתכלית האישור, ברכב ישן, בעל טנק דלק , אשר הדלק שלו צחור כשלג,

וטנק בעל משקעים, וקרבורטור עם משקעים, שכל תוסף כלשהו, ממיס אותם, ואוסף אותם לחתיכה אחת, אשר חוסמת מעברי אוויר ודלק, וגורמת לבעייות שהזכרת.

גש למכון קרבורטורים מומלץ בעל שם ואמין , באזור מגורייך ובעייתך תפתר, ובכך תוכל להחזיר את השקעתך בדמי המנוי לפורום זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדורון שלום רב!

ברשותך תיקון קטן, מכיוון שהבהרת לי בה.פ, שמדובר ברכב מוזרק,( שנת 95), הכלל של איסור בתוסף דלק תקף גם עכשו, אך עם התיחסות אחרת, מכיוון שאין לך קרבורטור, אתה אמור להחליף תחילה מסנן דלק, אשר סחף אליו , את כל הבוצה שהיתה בטנק לתוכו, ולדווח בפורום על השינוי המצופה!

*** איסור התוסף בתוסף דלק, בשימוש ישירות לטנק, ולא באינפוזייה, מחזק את התנגדותי הידועה

לתוספים , בשימוש בצורה כזאת!

בברכה

צביקה

פורסם

או שאתה מתייחס למקרה ספציפי של הבחור? לא הבנת אותי כראוי: לא מומלץ לשפוך תוסף לטנק הדלק, ויש להשתמש בו , בבשימוש ב"אינופזיה, ישירות לסעפת היניקה, ולמצערת!

במידה ושכבר נערך שימוש לא רצוי בתוסף ישירות לטנק, יש להחליף את המסנן לאחר החדרת התוסף, ומיד לאחר השפעתו, מיד לאחר הטנק הדלק הבא, כדי למנוע סתימת המסנן החדש!

יש להחליף גם שמן מנוע מיד לאחר התוסף, בגלל סחיפת הפיח מתא השרפה, ישירות לשמן המנוע!

ההמלצה מכוונת לכל כלי הרכב, ולא ספציפית לפותח השרשור!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...