Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב חנוק ומגמגם astra gsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב את זכות התגובה!!

אני זה איל נוימן וזכור לי מקרה הקליברה במדויק או אולי במדויק ולמרות שגיליי כ45 !!

אז כך לשם חידוד הנושא- כלי הרכב שהגיע למעבדה היה בנוי על קומבינה אחת גדולה הן בחיווט והן

בבניה-עד כמה שזכור לי נעשה ראש מנוע טרם כניסת הרכב למעבדה וגם שם על ידי איש מטעמך

בוצע איזה פעולה מכנית..נכון??כל מה שבוצע פתרון תקלת מחשב לא??

לנושא האתר מעולם לא נרכש אתר על ידי וזה לא מוצר מדף בכלל !!-רק ספרי קרבורטור.

להשמיץ זה לא נאה מה גם שנראה שאתה ממשיך במלאכת האילתורים ללא מד זרימה כחודשיים ימים.כמי שהיה מנהל טכני במוסך המרכזי ומכיר את הרכב -חצי שנה קורס בגרמניה והבאת הרכב הראשון לארץ ב1994 אז כנראה שחישן חמצן אינו תקין-אין קוד תקלה רק קריאתו איטית!!ואו יש לבדוק

את החליפי בקריאות אל מול הנחית יצרן.

ושוב איזה מזל ..במקר נכנסתי לשרשור ואהבתי את ההשמצה ותודה על זכות התגובה.

איל.

פורסם

שלום לך איל,נכון שלא נאה להשמיץ אבל לא נאה גם להגיד ללקוח "לך למקום אחר".

לפני חודש צילצלתי אליכם בהמלצתו של רפי לין.אמרתי שאני מרחובות ויש לי בעיה בדייהו 2001

אין ניצוץ אחד ביציאה של הקוייל.ביקשתי לבדוק לי במקום ושלא אצתרך לנסוע לרחובות הלוך ושוב.

התשובה שלכם היתה,אם אתה לא רוצה להשאיר את האוטו,לך למקום אחר.

אגב, הבעיה נפתרה בשיחת טלפון אחת עם דני זומרשיין.

על זה כתב המשורר: וישמן ישורון ויבעט .:roll:

אלמוג,כתבתי "שנדע להיזהר" הכוונה להיזהר לא להכניס למנוע אתר(ולא מאיל)

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

היתה לי בדיוק אותה בעיה כמו שלך בטויוטה יאריס, בלחיצה על דוושת התאוצה המנוע היה "נחנק"

ולא נוסע.

פירקתי את ה- afm וגיליתי שהחיישן עמוס בשכבה של אבק.

בעזרת קיסם אזניים ואלכוהול רפואי בוצע ניקוי, הורכב מחדש והאוטו עכשיו נוסע ומגיב כמו טיל.

פורסם
חייב את זכות התגובה!!

אני זה איל נוימן וזכור לי מקרה הקליברה במדויק או אולי במדויק ולמרות שגיליי כ45 !!

אז כך לשם חידוד הנושא- כלי הרכב שהגיע למעבדה היה בנוי על קומבינה אחת גדולה הן בחיווט והן

בבניה-עד כמה שזכור לי נעשה ראש מנוע טרם כניסת הרכב למעבדה וגם שם על ידי איש מטעמך

בוצע איזה פעולה מכנית..נכון??כל מה שבוצע פתרון תקלת מחשב לא??

לנושא האתר מעולם לא נרכש אתר על ידי וזה לא מוצר מדף בכלל !!-רק ספרי קרבורטור.

להשמיץ זה לא נאה מה גם שנראה שאתה ממשיך במלאכת האילתורים ללא מד זרימה כחודשיים ימים.כמי שהיה מנהל טכני במוסך המרכזי ומכיר את הרכב -חצי שנה קורס בגרמניה והבאת הרכב הראשון לארץ ב1994 אז כנראה שחישן חמצן אינו תקין-אין קוד תקלה רק קריאתו איטית!!ואו יש לבדוק

את החליפי בקריאות אל מול הנחית יצרן.

ושוב איזה מזל ..במקר נכנסתי לשרשור ואהבתי את ההשמצה ותודה על זכות התגובה.

איל.

שמע אייל למרות גילך 45 במספר@

ואני 20 נירא לי שהזיכרון שלי קצת יותר חד@!

הבקבוק של האתר זה שעוזר למנועי דיזל להידלק! היה ליד הרכב ובמפורש אמרת לי וזה שהיה איתי שהשתמשת באתר והוא הסתכל עליך בעצבים ואמר רק שלא הרסת את המנוע, ואתה לעומתך אמרת ואני מצתת " לא אל תדאג ממש טיפה רססתי " ובהערכה שלי אתה לפחות בקבוק גמרת שם!

נ.ב

אם אני לא טועה אתה עברת עכשיו לאשדוד? מצנר סרני לא?

כי החברים שלך בנצר סירני שביקרתי לפני שבועיים לבדוק אם יש מחשב לאופל טיגרה אצלך! אמרו דברים לא כלכך יפים עליך ועל הרכב שטופל שם אז אם אני זוכר בשם שלו קליברה! והסבירו לי מה נעשה שם! לא שאני בא להקשיב להם, אבל הם מלכלכים עליך!

סתם . למחשבה!

בכל מקרה הייתי שמח אם היית בא לפתור לי את התקלה באסטרה!

פורסם

אם אני לא טועה אתה עברת עכשיו לאשדוד? מצנר סרני לא?

כי החברים שלך בנצר סירני שביקרתי לפני שבועיים לבדוק אם יש מחשב לאופל טיגרה אצלך! אמרו דברים לא כלכך יפים עליך ועל הרכב שטופל שם אז אם אני זוכר בשם שלו קליברה! והסבירו לי מה נעשה שם! לא שאני בא להקשיב להם, אבל הם מלכלכים עליך!

סתם . למחשבה!

בכל מקרה הייתי שמח אם היית בא לפתור לי את התקלה באסטרה!

אני לא יודע מה היה באוטו המדובר ולכן לא אוכל להגיב לעניין זה,

אבל!!

בעניין הליכלוכים של "נצר סירני" על אייל נ, אני יכול רק לומר שלצערי במדינת ישראל שהיא חלק מהמזרח התיכון , רוב האוכלוסיה לא יודעת לפרגן, ואת זה קל עוד יותר למצוא בתחום הרכב.

אני יכול לתת כאן דוגמא אישית שלי,

שמרגע שהחלטתי להפסיק לתת שירות למוסך מסויים בתחום הדיאגנוסטיקה לרכבים שהוא לא מצא להם את הבעיה, מכל מיני סיבות שברשותכם לא אפרט אותן, מאותו הרגע הפכתי כביכול מבחינתו לאדם לא שפוי, לא הגיוני, ומחורפן.

אם מחר אודיע לו שאין שום בעיה לעבוד איתי, אני בטוח ש"שפיותי" תשוב אלי

אז לא להאמין לכל מילה, ובכלל, מי שמלכלך, הוא בדרך כלל אדם "קטן"

ויותר מזה, גם אם יש סיבה לכאורה ללכלך, ניתן בסה"כ לתת תיאור מקרה ולאפשר לאחרים לשפוט. האחרים לא טפשים.

ועוד יותר מזה, מי שמלכלך, ללא סיבה מוצדקת חשוף לתביעת הוצאת לשון הרע(דיבה) בסך של עד 50000שח.

אם גם נוספה לכך , ניסיון לפגוע בפרנסתו של האיש באמצעות הדיבה, יש אפשרות להגדלת הסכום ב 50000שח נוספים.

לצערי ולשמחתי, גם זה מנסיון שלי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חייב את זכות התגובה!!

איל.

אייל שלום,

1. זה אני שהזכרתי את שמך, ולא אלמוג, אז לפני שאתה מתנפל, אולי תיגש ותבדוק באיזה הקשר הזכרתי את שמך.

2. אני לא יודע אם אתה עדיין מורשה של UMI אבל מאחר שהפעם האחרונה שנפגשנו הייתה לפני 12 שנים ואני לא יודע לאן התפתחת מאז, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי על רמת המוסכים הכוללת בארץ וב UMI.

3. תגיד, אתה בכלל יודע עם מי אתה מדבר? ד"ש לאלדר ולסיניה.

יניב

עריכה: אלמוג, לא נפגשנו מעולם ואני לא יודע מהוא בדיוק מקרה האטר המדובר אבל אלמוג..... תפסיק לשחק עם דברים שאתה לא מבין בהם. איך אתה בכלל חושב שזה שמישהוא שמבין במערכות האלה הרס לך את המנוע בשניה של השפרצה, ולא לוקח אחריות על כל מיני ניתוקים, מעקפים, ניתוק חיישנים וכו שביצעת על דעת עצמך בלי בכלל להבין את ההשלכות?

אלמוג ידיד (באמת, לא במליצה!) אם אני לא טועה, לא מזמן התגייסת, זה בדיוק הזמן להפסיק להיות ילד, לההפך לגבר ולקחת אחריות, איפה שצריך

בברכה,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אייל שלום,

1. זה אני שהזכרתי את שמך, ולא אלמוג, אז לפני שאתה מתנפל, אולי תיגש ותבדוק באיזה הקשר הזכרתי את שמך.

2. אני לא יודע אם אתה עדיין מורשה של UMI אבל מאחר שהפעם האחרונה שנפגשנו הייתה לפני 12 שנים ואני לא יודע לאן התפתחת מאז, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי על רמת המוסכים הכוללת בארץ וב UMI.

3. תגיד, אתה בכלל יודע עם מי אתה מדבר? ד"ש לאלדר ולסיניה.

יניב

עריכה: אלמוג, לא נפגשנו מעולם ואני לא יודע מהוא בדיוק מקרה האטר המדובר אבל אלמוג..... תפסיק לשחק עם דברים שאתה לא מבין בהם. איך אתה בכלל חושב שזה שמישהוא שמבין במערכות האלה הרס לך את המנוע בשניה של השפרצה, ולא לוקח אחריות על כל מיני ניתוקים, מעקפים, ניתוק חיישנים וכו שביצעת על דעת עצמך בלי בכלל להבין את ההשלכות?

אלמוג ידיד (באמת, לא במליצה!) אם אני לא טועה, לא מזמן התגייסת, זה בדיוק הזמן להפסיק להיות ילד, לההפך לגבר ולקחת אחריות, איפה שצריך

בברכה,

יניב

אני גבר ולא ילד ומספיק עם כל ההשמצות האלו!

אך אחד לא מכיר אותי באמת!

וחות מזה תכלס אייל אחד התותחים לא מתחנף!

וקבעתי איתו ליום שלישי! לבדיקה+ סידור של הרכב שלי!

אז שיהיה לי בהצלחה!

אני יעדכן אותכם!

ובגירה תפסיק לזרוק מלח על הפצעים!

פורסם

אלמוג,

1. אם נפגעת ממני, אני מתנצל! לא זאת היתה כוונתי בכלל.

2. לא ניסיתי לזרות מלח על אף פצע, פשוט ניסיתי להראות לך איזה "תבנית התנהגותית" שלך, תוך ביקורת בונה, ולא חו"ח תוך השמצה והעלבה.

3. בהצלחה עם אייל, אני מאמין שהוא יעזור לך.

אחרי שהוא יפתור את הבעיה, תמכור לי כבר את האוטו :wink:

בברכה, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אייל ,זה נכון שאתם מתקנים מודול הצתה אלקטרונית שקיים ברכבי רנו קרבורטור כמו שלי?

יש לי מודול שהדיאפרגמה שלו תקולה.

aei-re000_1.jpg

תמונה להמחשה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי שוב בדיקת לחץ דלק

הראה לי בסרק 2 באר

ואז בלחץ הראה לי 3-2.9 בר

אחרי בדיקה קטנה באוטו דאטה הבנתי שזה לא הלחץ האמור להיות לי

ואמור להיות לי :

בסרק 2.2-2.7 באר

ובלחץ 4.2-5.0 באר!

אז מה שזה אומר שצריך משאבה חדשה אני ירכיב אחת בימים הקורבים! ואני יראה לאן זה יוביל מקווה שיפתור הכל כי כבר הכל חדש ברכב!

• תוכן חדש...