Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין להרכיב דלתות שחף לפג'ו 206 XS.

איפה אפשר לרכוש, ומה טווח המחירים?

תודה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כמעט בכל חנות שיפורים אתה יכול לקבל מידע בנושא, אם אני לא טועה זה נע בסביבות ה-10 אלף שקל.

תעשה שוב את השיקולים.

פורסם

שים לב שיש הבדל בין דלתות שחף (אלו שנפתחות אנכית) לבין דלתות למבורגיני (באלכסון)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
פורסם

עד כמה שזכור לי אי-אפשר לשים דלתות שעולות ישר כמו אצל הדיאבלו עם הרכב לא היה מיוצר ככה מהחברה. בגלל זה הדלתות עולות "באלכסון" כמו למשל אצל היונדאי קופה בלינק כדי שלא יתקל בכל מיני דברים שמפריעים לו לעלות למעלה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התצורה של RC היא גם לא ממש מדוייקת...

פעולת הפתיחה של הדלת מתבצעת בפתיחה קטנה (כ15 ס"מ) החוצה (כמו דלת רגילה), ואז למעלה - מה שיוצר דלת שנפתחת כביכול "באלכסון"...

זה קורה בגלל המגבלות של המבנה המקורי של הרכב (שלא מאפשר לפתוח את הדלתות בדיוק כמו אצל היוקרתיות).

בסך הכל - כל מה שעושים לך ברכב - זה (בהסבר גס בלי להכנס לפרטים הקטנים) לקחת את הציר האופקי (הסטנדרטי) של הדלת, ובמקום לקבע אותו על גוף הרכב, מתקינים לך עוד ציר אנכי על גוף הרכב, ועליו כבר מתקינים את הציר המקורי (שגם עובר חיזוק או מוחלף באחד חזק יותר). ואז יוצא שבעצם יש לך ציר אחד אנכי, שעליו מותקן ציר אופקי.

אומנם חביב (ראיתי כמה כאלה ב"רכב ויותר" שנה שעברה) אבל נראה לי בזבוז כסף מוחלט... ובמידה ותתקין במקום לא מקצועי, עוד תמצא את עצמך בלי דלת, או עם דלת לא עולה או לא יורדת... (וזה עוד לפני עניין החוקיות של כל העסק).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...