Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, לאחר ההתקנה של המגבר ראיתי שהוא ניכנס בהדלקה לפרוטקשין לפעמים ולפעמים לא (לא תזוזה של הרכב) אז ניתקתי את הכל היציאות ואת הכניסות למגבר(rca) ובעצם הישארתי רק את המתח מחובר אליו והוא בכל זאת ניכנס לי לפרוטקשין!!! החשוב פה זה שהוא ניכנס לי לפרוטקשין בעת ההדלקה של הרדיודיסק שגם מדליק את המגבר. ולפעמים הוא נכנס ולפעמים לא כאשר הוא נישאר באותו מצב בלי שאני מזיז אותו. חשבתי זה מהכיוונים אולי אבל הורדתי את כל הגיינים למינימום ועדיין הוא ניכנס לי לפרוטקשיין.

אני מקווה מאוד שתעזרו לי למה קניתי את המגבר בגלל כל ההמלצות ששמעתי עליו פה.

תודה שחר

פורסם

יפה שבודדת את הבעיה - עכשיו רק נותר לבדוק אותה.

ראשית, בדוק את כבלי המתח:

1. כבל פלוס תקין, חזק בשני הצדדים, ותחליף פיוז לראות שזה לא הבעיה גם כן.

2. כבל מינוס (הארקה), תקין, חזק בשני הצדדים גם כן.

3. יש צורך לפרט מה חיברת אליו ובאיזה אופן כדי להבין שלא העמסת עליו בהתנגדות לא טובה.

פורסם

אני בדקתי את המינוס ואת הפלוס הכל תקין בקשר לפיוז אני ינסה להחליף אבל הבאתי קיט התקנה חדש עם הפיוז ככה שלא ניראה לי שזו הבעיה. ממש לא העמסתי עליו חיברתי למגבר את הסאב ג'י בי אל הבזוקה 500 וואט ורמקולים קידמיים קנווד 4 אינץ (זמני עד אני יביא קומפוננט).

יכול ליהיות משהו במגבר עצמו לא טוב או שזה עיניין רק של חיבורים אליו?

פורסם

לא ניתן לקבוע מיד כי זה המגבר, ולכן מבודדים בעיות.

איך חיברת את הסאב?

וכן - תבדוק פיוז, אתה תתפלא לשמוע עד כמה הדברים האלו מאכזבים לעיתים :)

פורסם

אם המגבר "חדש מהשקית" הסיכוי שהמגבר הגיע תקול הינו קלוש ביותר.

רוב הסיכויים הם שבוצעה טעות בהתקנה. בדוק חיווט וחפש קצרים - יתכן ומגע חשוף עם גוף הרכב של אחד מכבלי הרמקולים גורם לקיצור והדלקת מערכת ההגנה של המגבר.

בדוק אם לא נכנסו שאריות חוטי מתכת אל גוף המגבר:

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/std_adp.php?p_sid=5INIQO1i&p_lva=&p_faqid=470&p_created=1122934994&p_sp=cF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hfdGV4dD0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT0zJnBfcHJvZF9sdmwxPX5hbnl_JnBfcHJvZF9sdmwyPX5hbnl_JnBfY2F0X2x2bDE9OCZwX3NvcnRfYnk9ZGZsdCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הבעיה ידוע, גם אני חוויתי אותה אישית עם אותו המגבר רק שאצלי חוץ מהפרוטקשנים גם היו נפילות מתח למיניהם... מדובר בתקלה במגבר עצמו, אני תיקנתי אותה על חשבון האחריות שהיתה לי אז.

פורסם

בדקתי את הדברים הללו. בדקתי ואין קצרים. אבל העיניין פה שזה לא כל הזמן ניכנס לי לפרוטקשיין זה לפעמים כן ולפעמים לא בלי שאני מזיז את האוטו. כאילו אז אם זה היה קצר אז זה היה ניכנס לי כל הזמן לפרוטקשיין כנ"ל אם זה בעיה של שאריות של חוטים בתוך המגבר. אני ניכנס לאוטו מדליק את הרדיו דיסק והמגבר ניכנס לי לפרוטקשיין מכבה ומדליק בפעם השניה ואז זה פועל טוב ובפעם השלישית זה שוב ניכנס לפרוטקשיין וכך הלאה.

פורסם

ממה שאני מבין פה זה מגבר תקול .

כבל פלוס מינוס מיועדים לספק כוח בלבד

הוא לא אמר שהמגבר מתנתק לבד , הוא אומר ניכנס להגנה !

במידה וזה היה קצר בפלוס מינוס , הרי שהפיוז היה נישרף

במידה והיתה בעיה בכבל פלוס\מינוס\פיוז המגבר לא היה מקבל את אספקת הכוח שלו כדי להיכנס לפרוטקשן

נצל את האחריות ותקן את המגבר \ תדרוש החלפה במידה ןהוא חדש !

בהצלחה !

ותאכלס סיננת את הבעיה , לא RCA , לא רמקולים

מצאת אותה לבד (המגבר) !!!!

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לחבר שלי היתה אותה בעיה עם המגבר הזה

הוא קנה בדיוטי פרי לפני חצי שנה בערך

הרכבנו אותו והוא היה נכנס לפרוטקשן חופשי

חשבנו שהסאב או הרמקולים עושים קצר ובדקנו עם מגבר אחר

ואחרי שבדקנו כמה דברים הלכנו לחנות והחליפו לו לחדש המגבר היה דפוק

והשירות היה חרא לקח להם בערך חודש להביא לו חדש

מי שלא בוכה, לא גודל!

• תוכן חדש...