Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אתה נתת ידך בחומר...

כל ההכנות , הסימונים והשילוט היו כחודש לפני (שבדים הם עם סופר מסודר יש להם מדריך מפורט לעשיית צרכים בשירותים). ההעברה הייתה באותו יום.

שמר, ממך ציפיתי ליותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהמשך לסקירה ההיסטורית (של שמר): שיקול נוסף בענייני שמאל/ימין (לטובת נסיעה בשמאל): יד ימין החזקה יותר היא שמחזיקה בפנס שהחזיק הרכב/עגלון מול עגלות/מרכבות שבאו ממול. במקום אחד השיטה הבריטית מנצחת לאורך כל הדרך עד היום: רכבות.

פורסם
מצחיק.. שבישראל נוסעים בצד ימין .. אבל רוב האנשים מעדיפים להישאר בשמאל ..
כולנו חושבים שבחו"ל יותר טוב, וחלק מאמינים שצריך להחזיר את השילטון הבריטי... ככל הניראה זוהי המחאה שלהם... :smile:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כולנו חושבים שבחו"ל יותר טוב, וחלק מאמינים שצריך להחזיר את השילטון הבריטי... ככל הניראה זוהי המחאה שלהם... :smile:גילי

שבוע על דיאטה אנגלית טיפוסית (פטריות בשמן למישהו לארוחת הבוקר?) תעביר להם את האמונה...

פורסם

לא יודע מה איתך , אבל קצת אנרגיה גולמית על הבוקר (הפטריות האלה יחד עם ביצה ובייקון) עשו לי רק טוב למשך היום.

רק למה לרצוח כל בוקר עגבנייה טרייה ומסכנה במים רותחים ,למה ?

פורסם
לא יודע מה איתך , אבל קצת אנרגיה גולמית על הבוקר (הפטריות האלה יחד עם ביצה ובייקון) עשו לי רק טוב למשך היום.

אנרגיה זה סבבה, אבל למה לשמן את כל האוכל כמו רובה שרק יצא מהנשקייה?

• תוכן חדש...