Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב שטח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כנראה שהסיוויק תמכר בקרוב מטעמים כלכליים, ומה שאני מחפש הוא רכב שטח ממש זול (שלא ידרוש מקיף בין השאר. אני יודע שהסובארו מאוד גניבים, אבל ברוך ד' זה בית פרטי עם חנייה..).

אז ככה: הרכב הולך לשמש לסופי שבוע בלבד (ימי שישי ומוצ"ש) ולטיולים פה ושם, שיש הרבה. בשאר השבוע אסע בנבלה של אמא. לכן צריכת הדלק ממש לא מעניינת.

האופציות:

1. JEEP CJ - שנתונים 82-86. מה מחירי השוק? איך צריכת הדלק בכל זאת?

2. סובארו 4X4 - טנדר או סטיישן. מה מחירי השוק למודלים 86-88? האם היא יכולה לשמש תחליף מלא לשטח בלי הנחות??? מה עלות צמיגי שטח (14 או 15) והגבהות? הילוך כח אני יודע שיש - האם יש נעילת דיפרנציאל?

תודה לכולם, אביעד.

פורסם

סובארו לא יכולה לשמש תחליף מלא לשטח בלי הנחות. אפשר לאלתר הגבהות ,אין נעילות דיפרנציאל .בגלל הגיאומטריה שלה לא יכולה לשמש תחליף לג'יפ בחו"ל עושים להם שיפורים שלא חוקיים בעליל בארץ. צמיגי שטח בגודל חוקי קשה מאוד להשיג.

CJ יכול להיות נחמד בתנאי שיש לך ידע מכני בסיסי כדי לטפל בו.

צריכת דלק בCJ מטופל -בעיר כ 7 קמ לליטר בשטח זה מאוד משתנה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

להחליף הונדה בג'יפ מטעמים כלכליים, מילא. לחשוב על CJ שנת 86- מטעמים כלכליים, מילא. לחשוב על סוברו טנדר כעל גי'פ, מילא.

אבל לקרוא לאוטו של אימא נבלה...? עד כאן.

dirty old man

need love too

פורסם

אני ממליץ לך להכנס לאתר ג'יפולוג http://www.jeepolog.com/שחנן מנהלו הוא גם ממשתמשי פורום זה וכינויו (איך לא?) חנן ג'יפולוג

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני ממליץ לך להכנס לאתר ג'יפולוג http://www.jeepolog.com/שחנן מנהלו הוא גם ממשתמשי פורום זה וכינויו (איך לא?) חנן ג'יפולוג

תודה לכולם!!

וכן, בזמן שיש לי יופי של רכב (הסיוויק) - לעבור לדייהטסו שרייד אוטומטית (התוכניות) זה לנהוג על נבלה. במקרה ראיתי היום אחת - זוועה מוטורית!! מושבים מעפנים, סביבת הנהג של לנטיס מסריחה לידה זה S-CLASS... בקיצור בעסה.

• תוכן חדש...