Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי היום ע"י Vascar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שמדובר בדרך עירונית? אחרת איך בדיוק 110 במקום 70 זה זימון ולא ברירת קנס?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפותח השרשור-משתתף בצערך.:sad:האם תוכל להגיד באיזה רכב משטרתי מדובר.ניידת סמויה או רגילה,דגם,וסוג?תודה.

ד"א, הניידת אני חושב הייתה מניידות הפסאט הרגילות (ניידת משטרתית, לא רכב אזרחי). חבל שלא שמתי לב.

5 תווים....

פורסם

למי שלא הבין, ניידת משולטת עם אורות והכל. שום דבר סמוי... או פאסט או אוקטביה, לא סגור על זה.

מסתבר את"ן זבולון מפעילים Vascar.

קיצר, היום הייתי בשימוע אצל הקצין והחזירו לי את הרשיון (לא שללו).

עכשיו מחכים למשפט... מה יהיה אז אני עדיין לא יודע :\

פורסם

צור קשר עם התביעה המשטרתית ותסביר להם שבעיקרון אתה חף מפשע אבל מוכן לסיים את התיק בהסדר אם יציעו הסדר אטרקטיבי.

לדעתי אם מציעים לך תיקון האישום ל-100 במקום 70, קנס 750 שקל, 8 נקודות - לך על זה.

אם לא רוצים לסגור על כזו עסקה, תסביר להם שאתה ממנה עו"ד ומנהל את התיק, ומאחר ומדובר ב-וואסקאר ויש לך את המשאבים לניהול התיק - אתה אופטימי.

לא יסכימו - מנה עו"ד ונהל את התיק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
צור קשר עם התביעה המשטרתית ותסביר להם שבעיקרון אתה חף מפשע אבל מוכן לסיים את התיק בהסדר אם יציעו הסדר אטרקטיבי.

לדעתי אם מציעים לך תיקון האישום ל-100 במקום 70, קנס 750 שקל, 8 נקודות - לך על זה.

אם לא רוצים לסגור על כזו עסקה, תסביר להם שאתה ממנה עו"ד ומנהל את התיק, ומאחר ומדובר ב-וואסקאר ויש לך את המשאבים לניהול התיק - אתה אופטימי.

לא יסכימו - מנה עו"ד ונהל את התיק.

בדיוק מה שאמרת.

רק ש-8 נקודות נשמע לי הרבה.

אם הם מסכימים לקנס ללא נקודות, אני מוכן :)

אם לא, כנראה שנפגש בבית משפט.

זה יותר תלוי בהורים.

פורסם
250 מטר ב 9.5 שניות.........

אני עושה 400 מטר ב 13 מהמקום!!

סליחה סליחה - הייתי חייב :-P

מסכים איתך לחלוטין.

זאת ממש קטנוניות, במקום לעצור את אלה שבאמת מסכנים אחרים על הכביש.

• תוכן חדש...