Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם כבל יצוק אפשר לחתוך כאשר מתקלקל ולהחליף רק את הראש ....

תמיר

כן, אבל רוב הסיכויים שהבעיה תהיה בהלחמה ולא בראש עצמו.

למה להתחכם שיש כבל כבלים עם ראש מתברג,או בכלל למה להתחכם.

under construction..

פורסם
עופר, נראה לי שאתה מתבלבל...icon_confused.gif .

ראש יצוק לא ניתן להחלפה, כי הוא....יצוק?

דוגמא לכבל יצוק

לעומת זאת, ראש מתברג,ניתן להחלפה והלחמה מחדש כי הוא...מתברג?

דוגמא לכבל מתברג

ולכן אם ניתן לפתוח(להבריג) קונקטור של כבל ולהחליפו\להלחימו מחדש = טוב יותר, ועמיד לאורך זמן.

קודם כל תודה על הקישורים , פעם ראושנה שיוצא לי לראות כאלו כבלים , אשכרה לא היה לי מושג מה זה ראש יצוק ומה זה ראש מתברג. מזל שאתה פה.

כמו שאמרתי קודם , קונקטור יצוק אמור להיות חזק יותר ולכן עמיד יותר. וזה כמובן אחד הפרמטרים של כבל טוב , ולכן ראש יצוק הוא יתרון. אחת הבעיות היותר נפוצות בכבלים היא בעייה בחיבור בין הקונקטור ובין המוליכים של הכבל וזו הבעיה שיציקה באה לפתור. לכן בעיות אחרות בכבלים , שנוגעות לקונקטור יהיו מקרים שהקונקטור עצמו נהרס ואין שום בעיה להחליף אותו. מדובר בהלחמה פשוטה שכל ילד יודע לעשות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קודם כל תודה על הקישורים , פעם ראושנה שיוצא לי לראות כאלו כבלים , אשכרה לא היה לי מושג מה זה ראש יצוק ומה זה ראש מתברג. מזל שאתה פה.

כמו שאמרתי קודם , קונקטור יצוק אמור להיות חזק יותר ולכן עמיד יותר. וזה כמובן אחד הפרמטרים של כבל טוב , ולכן ראש יצוק הוא יתרון. אחת הבעיות היותר נפוצות בכבלים היא בעייה בחיבור בין הקונקטור ובין המוליכים של הכבל וזו הבעיה שיציקה באה לפתור. לכן בעיות אחרות בכבלים , שנוגעות לקונקטור יהיו מקרים שהקונקטור עצמו נהרס ואין שום בעיה להחליף אותו. מדובר בהלחמה פשוטה שכל ילד יודע לעשות.

דבר ראשון.

קישרתי את הקישורים הנ"ל על מנת ששאר חברי הפורום במידה והם לא יודעים על מה אנחנו מדברים יוכלו להבין בדיוק על מה מדובר, זה פורום אודיו ולא רק אתה קורא את ההודעות האלו.

אני לא בא "ללמד" אותך שום דבר, אלא אני מסביר את טענתי וגם ממחיש על מה אני מדבר, הציניות מיותרת פה...

דבר שני, אני לא מסכים איתך, ראש שעשוי ממתכת פחות עמיד מראש יצוק פלסטיק? ממש לא, ובדיוק לשם כך כל החברות הרציניות בליינים הגבוהים שלהם עובדים לרוב עם קונקטורים מתברגים.

ועוד סיבה שניתן להחליף את הקונקטורים לראשים שונים, גדלים שונים,אורכים שונים ( בעלי זוויות שונות "ברך" אם תרצה לקרוא לזה כך) על מנת לפתור בעיות כאלה ואחרות, פשוט שאתה משקיע 40-50 דולר על כבל(אני מתייחס לחו"ל בלבד), אתה יכול לרכוש בעוד כמה דולרים עוד 2 סטים של קונקטורים בעלי "ברך" ,"כיפוף" או איך שתרצה לקרוא לזה על מנת לסגור את כל אופציות ההתקנה.

under construction..

פורסם

לגבי מתכת או פלסטיק - בודאי שיציקה של מתכת היא יותר חזקה מכל סוג של פלסטיק.

לגבי החלפה מהירה של קונקטור ברך או רגיל - ברור שזה יותר נח במצב של הברגה אבל לא על זה דיברנו מלכתחילה. בן אדם שרוצה להתקין כבל ברכב ב 99 אחוז מהמקרים יודע אם הוא צריך קונקטור בצורת ברך או בצורה ישרה , ובטח ובטח שהוא לא מתכנן לקצר את אורך הכבל. וכמו שאמרתי , ברכב שבו יש ויברציות קבועות החוזק של הקונקטור חשוב לאורך זמן ויציקה היא עמידה יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...