Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנייאקים באים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגעגעתם ילדים? :-P

למי ששאל לאן נעלמתי, אז התחלתי ביום שני טירונות בבה"ד 13... בית הספר למשטרה צבאית... :roll:

איך הגעתי לשם אני לא יודע... הקצין מיון הבטיח מודיעין (מה גם שהתקבלתי לזה לפני שהלכתי לעתודה ופרשתי), אבל לבסוף מצאתי את עצמי באוטובוס לכיוון בה"ד 13...

המשמעת מטורפת, מהרגע שהאוטובוס עצר בבה"ד עלו כמה מפקדים והתחילו לצרוח עלינו כמו לא יודע מה... הכי אהבתי אבל את זה שהם באים אליך מאחור ואז נושמים לך באוזן כדי להפחיד אותך, אבל עליי זה לא עושה רושם...

בכל מקרה כבר השלמתי עם זה שאני נשאר שם (יש רק 3 דרכים לצאת משם... 21 נפשי, קומבינות רציניות, לבכות ממש הרבה להרגיש לא טוב ולהתפנות לבית חולים ואז אולי תצאו משם... אהה בעצם תמיד אפשר לתת רסייה לסמל וללכת לכלא :-) ) והתחלתי לחשוב איזה קורס אני רוצה לעשות אחרי הטירונות...

בינתיים יש 3 קורסים שכנראה אני אנסה להגיע לאחד מהם:

1. בילוש - עוברים קורס של חודש וחצי, מתוכו שבוע של קורס קרב מגע ואז משרתים בעצם כלוכדי עריקים (חלק קטן מגיע לבילוש מצ"ח שזה יותר תצפיות וכדומה)...

משרתים על אזרחי ומקבלים אקדח, כאשר העבודה היא בעצם לתפוס עריקים ולהביא אותם לצבא... בדרך כלל באים חולייה של לוכדי עריקים בלילה לבית העריק, נכנסים לבית הולכים מכות עם המשפוחה, דופקים לעריק מכות, חוטפים מכות וככה כל השירות...

מצד אחד זה נשמע מעניין ויש אקשן :twisted: ומשרתים גם על אזרחי, אבל מצד שני יש 2 חסרונות:

1. מילא לחטוף בעיטה לרגל אז זה לא נורא, אבל לחזור עם שיניים שבורות זה לא כל כך נעים

2. תמיד יש את האפשרות שתפגוש ברחוב את העריק ביחד עם חברים שלו

2. מצ"ח - משטרה צבאית חוקרת, עוסקים בחקירות שונות... אני חשבתי על מצ"ח תעבורה, חוקרים איך קרו תאונות שעשו חיילים, מי אשם, מה קרה וכדומה...

זה גם נראה תפקיד נחמד, לפי מה שהבנתי נוסעים עם רכב לזירת התאונה, חוקרים וכדומה... בנוסף גם יש בסיס שלהם בדרום ויוצאים יומיות ככה שזה גם נחמד

3. כח 100 - יחידה מיוחדת שפועלת בבתי הסוהר לאסירים בטחוניים... במקרה של התפרעויות או חטיפת סוהר הם נכנסים לפעולה... ההכשרה מעניינת, כוללת קורס לוט"ר ועוד, וגם השירות נחמד... משרתים שבוע בסיס שבוע בית, ורוב הזמן לא עושים כלום כי כמה חטיפות כבר יש...

החיסרון הוא ההכשרה הארוכה... כ6 או 7 חודשים...

יש כאן אולי מישהו ממשטרה צבאית (עדיף מהסגל של בה"ד 13, לא יזיקו לי קצת קומבינות :wink: ) שיודע קצת יותר על התפקידים? או אולי מישהו שמכיר את הנושא מקרוב?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ו... הופה! כל הודעות האיכות נמחקו להן... (ואמנם נורא מתחשק לי להוסיף "כולכם הומואים" אבל אני לא אעשה את זה. אופס. :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע מה גורם לבן אדם שמתגייס והוא כולה בן 18 כמו כל החיילים האחרים, ללכת ולהיות שוטר צבאי שכל התפקיד שלו זה "לחפש" חיילים אחרים שהם בדיוק כמוהו ולתת להם קנסות ולהכניס אותם למעצר.

אני מעדיף להכנס לכלא מאשר ללכת להיות שוטר צבאי.

אם אתה כ"כ אוהב אקשן מרדפים ומכות עם אנשים, לך למג"ב.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני לא יודע מה גורם לבן אדם שמתגייס והוא כולה בן 18 כמו כל החיילים האחרים, ללכת ולהיות שוטר צבאי שכל התפקיד שלו זה "לחפש" חיילים אחרים שהם בדיוק כמוהו ולתת להם קנסות ולהכניס אותם למעצר.

חד וחלק!

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

למי ששאל לאן נעלמתי, אז התחלתי ביום שני טירונות בבה"ד 13... בית הספר למשטרה צבאית... :roll:

לא יודעת מה עם כל השאר אבל אני בטוח לא שאלתי...:idea:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לכל אלה שממליצים ללכת למג"ב: היות ואני מג"בניק לשעבר (2001-04), אני יכול להגיד שהשירות ממש לא קל וממש לא כמו שכולם חושבים. נכון, יש בלאגנים פה ושם אבל בגדול זה טחינה של משמרות 8/8 בסיורים, מחסומים, עמדות... בוקר, לילה, צהריים במשך 3 שנים רצוף, ורואים את הבית פעם בשבועיים במשך כל ה3 שנים. אבל בגדול אני לא מתחרט אפילו שניה על זה שהתגייסתי למג"ב ואפילו גאה בזה.

פורסם
לכל אלה שממליצים ללכת למג"ב: היות ואני מג"בניק לשעבר (2001-04), אני יכול להגיד שהשירות ממש לא קל וממש לא כמו שכולם חושבים. נכון, יש בלאגנים פה ושם אבל בגדול זה טחינה של משמרות 8/8 בוקר, לילה, צהריים במשך 3 שנים רצוף. אבל בגדול אני לא מתחרט אפילו שניה על זה שהתגייסתי למג"ב ואפילו גאה בזה.

וואוו , אין אפילו שגיאת כתיב אחת...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קודם כל רק חלק קטן ממשטרה צבאית זה שוטרים צבאיים שמחלקים דוחו"ת

הרוב זה בודקי מעברים, כלומר אלו שנמצאים במעברים ובודקים מי נכנס... בנוסף יש גם את אלו שמטפלים בעצורים בטחוניים, יש את מצ"ח שמתעסקת בגניבות נשקים, סמים, תאונות וכדומה... ויש גם את בילוש שהם לוכדים עריקים ומתצפתים על חשודים ואת כח 100 שהם גם בבתי הסוהר...

שנית לא אני בחרתי ללכת לשם, ולכלא לא בא לי ללכת...

שלישית אין לי פרופיל קרבי לצערי ככה שלמג"ב אני לא יכול ללכת...

אם אתה אוהב אקשן ואוהב לחטןף ולהחטיף מכות לך ל כח 100

אבל חיים קלים לא יהיו לך שם...

למה לא? אתה יכול לפרט?

וחשבתי שכח 100 רק נותנים מכות :twisted:

פורסם

מן הסתם כדי לדעת להחטיף אתה צריך גם לחטוף, אני לא יודע מה אורך הכשרת הטרור שהם

עוברים אבל אחרי שראיתי אותם בפעולה כשעשיתי פעם מילואים ההכשרה שלהם נראית רצינית כלומר

קשה ולכן מן הסתם החיים שם בהתחלה לא קלים יותר מידע מזה תצטרך לקבל ממישהו ששירת שם.

פורסם

הצבא זה לא טיול שנתי ארוך...:wink:

כמו שנאמר, קל לא יהיה בכל מקרה... וטוב שכך... ומספיק לחפש בצבא דברים קלים, זו גישה מחורבנת ולא נכונה.

Veni Vidi Vici

פורסם

ראשית כל עצוב מאוד שהחלטת להתפנות למשטרה צבאית- אף פעם לא הבנתי את השוטרים שמוכנים לתת דוחות על כומתה מסכנה או על גומיות בנעליים על מי ששומר להם על התחת בגבולות ישראל (ואני מבינהם).

דבר שני כוח 100 זה בית ז*נות אחד גדול אתה אמור לשמור על הסדר בבתי הכלא של אסירים ביטחוניים לפעמים יש לך התפרעויות, ואתה פועל עם "עוזי גז" (גז מדמיע) לא יותר מידיי לעשות חבר שלי משרת שם במחנה עופר.

Honda hornet 600

פורסם

שלישית אין לי פרופיל קרבי לצערי ככה שלמג"ב אני לא יכול ללכת...

אז לך לשח"ם (שירות חובה משטרתי), פרופיל 64 ומטה, מהיום שאתה שם ועד 6 חודשים אתה יכול לבחור לחזור למדים הירוקים ולעזוב את המשטרה. תכנס לאתר של המשטרה ותראה.

אני בעצמי שוקל להתגייס לשח"ם.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...