Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הצמיג TOYO PROXES 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מיטב ידיעתי טויו הפסיקו את היבוא לארץ

אם מצאת משהו בהזדמנות, זהו כנראה מלאי ישן ולכן לא כדאי לגעת בו ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

2004 נחשב ישן מידי?

לא כדאיי לגעת בו?

כן - ישן הרבה יותר מדי. אם אורך חיים של צמיג בשימוש סביר הוא 4 שנים... תעשה את החשבון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה מידה אתה צריך ?

איזה רכב וכמה אתה מוען להשקיע

אני קניתי לפני חודש מידה מאד נדירה והצמיג היה בן חודש !!!

שים לב, על הצמיג מוטבע התאריך במבנה 4 ספרות , על שלי למשל היה כתוב 4605

שזה שבוע 46 של שנת 2005 (סוף נובמבר) לדעתי צמיג בן יותר מ 3-4 חודשים לא לגעת ...

כמו כן, תביטו קצת כאן:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=UHP

או בדירוג של MAX PERFORMANCE באם אתה באמת רוצה משהו איכותי וספורטיבי

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

פאלקינים תמיד תוכל למצוא, אם אתה קונה רביעייה אז כדאי לך לקנות משהוא טוב, אני מבין שהרכב שבתמונה זה הרכב שלך, תלך על דגמים ספוריטיביים ולא משהוא משפחתי, תכף אנשים שמבינים יותר טוב ממני יענו לך, השאלה אם אתה מעוניין לקנות צמיגים טובים, יש לי פאלקנים ZE326 הם לא רעים בכלל.

פורסם

תפתח בבקשה את הלינק הראשון ששמתי, הקומהו מדורג שם מקום 16

שמעתי שהוא יחסית קשה, כך שהאחיזה לא הכי מדהימה שבעולם, באל אורך החיים גדול !!!

יש את הלינק השני, קטגוריית MAX PERFORMANCE, שלושה דגמים בוודאות קיימים בארץ, ה SP9000 של דנלופ שנחשב מעולה (ולא יקר) הקונטי ספורט קונטקט 2, אני נוסע עליו, והמדורג ראשון Goodyear Eagle F1 GS-D3 , כל אחד מהשלושה הוא בחירה מעולה לרכב כמו שלך, ויהוו שיפור משמעותי בהתנהגות שאינה מי יודע מה ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא הייתי קונה צמיג בן יותר משלושה חודשים זה הגזמה, עד חצי שנה אין לך שום בעיה.

תגדיר את הצרכים שלך מצמיג, אולי אינך זקוק לצמיגים שמובילים את קטגוריית ה- UHP מכיוון שאינך צורך את היכולות שלהם ואתה מעדיף משהו שיתן יחס ביצועים מחיר נוח יותר.

הכי טיפשי מצדך יהיה להשקיע בצמיג יקר ומאד איכותי ולהתגלגל איתו בזליכות למכולת.

המלצתי קנה מה שתואם את צרכיך ותקציבך ולא את מה שממליצים גולשים עלומים שבסופו של יום משתמשים בצמיגי ALLSTAR יש מספיק אתרים שמדרגים צמיגים על בסיס מדדים אוביקטיבים.

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
תפתח בבקשה את הלינק הראשון ששמתי, הקומהו מדורג שם מקום 16

שמעתי שהוא יחסית קשה, כך שהאחיזה לא הכי מדהימה שבעולם, באל אורך החיים גדול !!!

יש את הלינק השני, קטגוריית MAX PERFORMANCE, שלושה דגמים בוודאות קיימים בארץ, ה SP9000 של דנלופ שנחשב מעולה (ולא יקר) הקונטי ספורט קונטקט 2, אני נוסע עליו, והמדורג ראשון Goodyear Eagle F1 GS-D3 , כל אחד מהשלושה הוא בחירה מעולה לרכב כמו שלך, ויהוו שיפור משמעותי בהתנהגות שאינה מי יודע מה ...

ליאור

בנאי תזהר עם ההשמצות, בסוף עוד תקבל בקטנה מקופה 2 ליטר ואז תאלץ למכור את הרכב ב- 10000 פאונד.....סליחה.....אסקוזה.....זה שייך לתרד אחר.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

האמת היא שיש לי צמיגים דיי טובים באוטו כרגע (מישלין פיילוט SX).

הם לא כאלה שחוקים אבל הם יבשים ויש להם סדקים קטנים בדופן.

בכל מקרה נראה לי שאני אלך על הקומו מהסיבה שהם זולים ובתקווה שאוחזים טוב,(כך רשום באתר שלהם לפחות:/) אלא אם כן יש פה מישהו שמניסיון לא ממליץ לי עליהם.

הצמיגים לא בשביל לנסוע למכולת:)

יוני

פורסם
הצמיגים לא בשביל לנסוע למכולת:)

יוני

מה ? כל פעם שאתה נוסע למכולת אתה מחליף צמיגים :)

עכשיו ברצינות, אם המישלן שלך בני 4+ מקומם בפח

הקומהו אכן זולים, אבל זכור שצמיג טוב ברכב כמו שלך משפר פלאים את ההתנהגות, בעוד כ 1000 ש"ח לסט אתה יכול לקנות את הטופ שבטופ, במיוחד השקעה כדאית באם הרכב נוסע מעט ק"מ בשנה, כי אז הצמיגים יתיישנו משנים ולא יגמרו מקילומטראז' ...

אם אתה נוסע הרבה, ורוצה לעשות יותר מ 50-60K ב4 שנים, אני חושב שהקומהו יהיו בחירה טובה יותר ... כמובן בהתחשב באחיזה הפחותה ...

ליאור

ליאור

:)

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...