Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי החיפוש נמשך

כרגע הוגדר סופית תקציב וגם הכיוון התייצב.

התקציב הוא בערך 50 K, וההתבטות היא בין:

1. גולף 1.6 (מודל 99? 98?)

2. אופל טיגרה 1.4 (99? 2000?)

3. אלפא 147 1.6 (98?)

4. אימפרזה 1.6 (98?99?)

5. פולו 1.6 (99?00?)

הייתי רוצה לדעת מה יש לכם להגיד על אמינות, צריכת דלק והנאה מנהיגה

נ.ב

אני יודע שכבר שאלתי שאלה דומה אבל הפעם אני ממוקד יותר ודי סגור על 5 האלה, אחת מול אחת מי עדיפה?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
אתה בטוח שהאלפא לא עולה יותר מ-50 אלף ?

אם אגיע למסקנה שהיא הרבה יותר עדיפה מהשאר, אני אוכל לגרד עוד קצת....

פורסם

אלפא 147 יש רק משנת 2002 ומעל 80000 ש"ח.

טיגרה היא אופל קורסה בתחפושת, מקום אחרון בסקר אמינות גדול בבריטניה, הנאה מנהיגה.. בערך כמו אופל קורסה.

פולו 1.6 - סופרמיני קטנה איכותית למדי אך לא חזקה במיוחד ב-1.6 עם 75 כ"ס. מומלץ לחפש 16V, אם כי אלו קשות יותר למציאה במצב טוב.

אימפרזה - אמינות מצוינת, צריכת דלק טובה, איכות נהיגה נעימה אבל הנאה? תלוי בסטנדרטים שלך...

גולף - הכי איכותית מבחינת חומרים ותחושת יוקרה, חלשה למדי ב-1.6 אוטומט, עלויות אחזקה גבוהות יחסית לאימפרזה. לא מהנה במיוחד לנהיגה אבל נותנת אווירה מכובדת, שזה גם משהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה, לגבי ההנאה מנהיגה: אני לא מחפש "פתיחות" וכאלה.... אבל אני גם לא רוצה שתסע כמו לאנטיס

אני מחפש אוטו עם היגוי נח ומדוייק, והתנהגות סבירה במהירות שיוט של בערך 100 קמ"ש (אני נוסע בעקר על כבישים בינעירוניים)

ומה לגבי בטיחות? הגולף מובילה לא?

פורסם

אם כבר גולף, תשקול את הגרסה של ה-2 ליטרים. אמנם יותר יקרה אבל רכב שלוקח בזחילה את שאר האופציות שהצעת בכל הפרמטרים. כי בוא נהיה אמיתיים לרגע, כמה אפשר לצפות ממנוע 1.6 אירופאי\יפני משעמם ורגיל?... אז אולי עדיף שתחסוך עוד קצת ובאמת תהנה מחוויית נהיגה בכל אספקט - זו דעתי.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בשיוט של 100 קמ"ש לא ממש צריך "התנהגות" ובדרישות הללו גולף תהיה בשבילך מצוינת, אבל צודק קודמי ובמנוע 2.0 ל' (או 1.8 ל' בשנים ההם) היא יותר מרשימה. עדיף בידני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, יש לך מושג כמה כ"ס יש לגולף 1.8 לעומת ה-2.0 אם כבר עסקנו בנושא? ונתונים מאפס עד מאה? פשוט עשיתי חיפוש כאן ולא מצאתי נתונים כלשהם. אגב, את המנוע 1.8 אפשר למצוא עד שנת 97\98 בגרסה האחרונה נכון?

פורסם
אם כבר גולף, תשקול את הגרסה של ה-2 ליטרים.
אם לומר את האמת, 1.6 ליטר היא ההעדפה מבחינת צריכת דלק. שוב, אני לא נוסע מהר ולא מחפש מטוס. לגבי ה"התנהגות" אני אסביר: האוטו הנוכחי שלי (לנטרה 1.6), אם כבר הגעתי איתה למהירות שיוט של 100, היא עושה זאת על בערך 4000 סל"ד המנוע נשמע כאילו עומד להתפרק (מנוע חדש אגב, בן 12 K ק"מ בלבד) והצמדת דוושת הגז לרצפה לא תעשה כלום, זה פשוט המקסימום שהאוטו יכול לעשות.

אני מחפש אוטו שלא יחנק ב100 קמ"ש, אבל גם לא ישתה דלק כמו טנק.

השאלה היא אם ה1.6 מסוגלת לזה?

פורסם

מסוגלת אבל לא באותה קלילות כמו הגולף שני הליטרים. בוא נגיד את זה ככה, את ההתנהגות והשוני בכל הפרמטרים בגולף עם ה-2 ליטרים אתה תרגיש על בטוח, לגבי ה-1.6, לא הייתי שם על זה כסף...

פורסם

או קיי, נשאל את זה אחרת:

כמה דלק ה2.0 תשרוף לעומת ה1.6? אני מנסה למקסם את ההנאה בין שתי הפרמטרים...... אם היא תשרוף רק מעט יותר וההבדל יהיה משמעותי, שוכנעתי

אם ההבדל יהיה קטן אבל הכיס יכאב..... הבנת......

פורסם

נמשיך את הדילמה בפרטי...זה הפך לצ'אט והמנהלים כאן פשוט לא מתים על זה.

אגב, היה כאן דיון בעבר בדיוק על אותו הנושא שכרגע העלית, לגבי צריכת הדלק של הגולף 1.6 לעומת ה2.0. אני אשלח לך לפרטי את הלינק של אותו הת'רד.

פורסם

עזוב, כבר אין צורך...

מהחיפושים ומהדיון הבנתי שאני נשאר עם 3 אופציות... (פולו 1.6 והגולף על שתי הגרסאות)

מעכשיו אני מתמקד בחיפוש אחר אקזמפלר ראוי מבין שלושתם שעומד במגבלת התקציב.... הרי זה מה שבאמת חשוב

תודה!

• תוכן חדש...