Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על וספה קוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת קניה של וספה קוזה שנת 91, שלמה, נראית תקינה, עם טסט, יש לה לא מעט חלודה בצבע וצריך לפחח ולצבוע אותה. אין לי נסיון עם כלים אלו, האם מישהו יודע על הכלי הזה??? כדאי או לא?? מה הבעיות שלהם. אשמח לקבל פידבאק. תודה.

BMW75/5

פורסם

אם אני זוכר נכון,הקוזה להבדיל מהווספה יש לה מיכל שמן נפרד עם ערבוב אוטומטי והיו בעיות עם המערכת הזו. מה שנעשה בשעתו זה מילוי דלק עם שמן כלומר תערובת כמו בווספות הקודמות.

מעבר לזה,דומה מאד לווספה,רוב החלפים,בעיקר המיכניים זהים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא אותם חלקי פח, לא אותם חלקי פלסטיק, ולא אותם חלקי מנוע כמו הווספות הרגילות.

פלאגים שונים ארוכים יותר, ראש אלומיניום, וכן הלאה.

הדגם הפחות מוצלח של ווספה. ייצרו במשך שנתיים, והפסיקו.

ממש לא הדגם המוצלח שלהם.

יש לי כזו זרוקה בבית, גם כן - שנת 91.

למיכלי הדלק והשמן נטייה להסדק, האלומיניום של הראש רך מדי וקל לקלקל את ההברגה של הפלאג, ברז דלק מופעל ואקום ולא אמין.

הייתי מספיק ברור?

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
לא אותם חלקי פח, לא אותם חלקי פלסטיק, ולא אותם חלקי מנוע כמו הווספות הרגילות.

פלאגים שונים ארוכים יותר, ראש אלומיניום, וכן הלאה.

הדגם הפחות מוצלח של ווספה. ייצרו במשך שנתיים, והפסיקו.

ממש לא הדגם המוצלח שלהם.

יש לי כזו זרוקה בבית, גם כן - שנת 91.

למיכלי הדלק והשמן נטייה להסדק, האלומיניום של הראש רך מדי וקל לקלקל את ההברגה של הפלאג, ברז דלק מופעל ואקום ולא אמין.

הייתי מספיק ברור?

לא כל כך.כי יש שם תכונה שהמנוע נתפס, בעיקר במהירות גבוהה,ובבת אחת,לא נעים,זה ידע אישי.

לילה טוב-זאב

zeev

פורסם

החלטה נבונה, אם יש לך אפשרות נסה לאתר אחת אספנות, הקטנטנות הנ"ל יתנו לך המון פאן עם אמינות יוצאת דופן וערך מוסף גבוה באחזקה זולה...יחודיות, שימושיות ואופי-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
החלטה נבונה, אם יש לך אפשרות נסה לאתר אחת אספנות, הקטנטנות הנ"ל יתנו לך המון פאן עם אמינות יוצאת דופן וערך מוסף גבוה באחזקה זולה...יחודיות, שימושיות ואופי-בהצלחה-רן
רן ידידי לא ממש המלצה נבונה לשימוש יומיומי.

הוספות הקטנות אליהן אתה מתכוון (אני מעריך שאתה מתכוון ל-VBB עם מנוע 150 וגלגלי 8 אינץ) - נהנות אומנם מאמינות מופלגת - אבל, אותה אמינות מושגת בין היתר על ידי יחס דחיסה נמוך המעניק להן בערך כ-5 כ"ס סה"כ (כ-25 % מכוחות הסוס של ווספה רגילה), מה שהופך אותה לאיטית ולא זריזה באופן יחסי.

כמו כן, גלגלי ה-8 אינץ מתקשים להתמודד היטב עם טיפוס על מדרכות וכבישים משובשים. בנוסף, היא פחות יציבה מווספה חדשנית, ונוסיף את מגבלת ה-7-9 בבוקר.

לסיכום - אומנם כלי קלאסי מעניין ומיוחד - אבל לא לשימוש יומיומי אינטנסיבי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירונצ'יק, הבחור מחפש כלי לשיפוץ.... ולסוף שבוע של הנאה, לא כלי שליחויות, מסכים אם זאת כי לא מדובר בכלי לשימוש אינטנסיבי קשוח ומאתגר......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...