Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מותקן רדיו טייפ של SONY

לא ראיתי מקום שאליו ניתן לדחוף את מוטות הברזל הקטנים

וממילא אין לי אותם.

איך ניתן לשלוף אותו החוצה ?

תודה.

פורסם

לפני שאתה מוציא את הפלסטיקים - כלומר חלקים מהדשבורד...

תפרק את תא הכפפות - לא תהליך מסובך, ברוב המקרים יש גישה ישירה מאחורי תא הכפפות לחלק האחורי של הרדיודיסק - תנסה לדחוף אותו החוצה.

במידה והHU נעול בתוך התושבת - טומקאר התכוון לפלסטיק שמהווה את המסגרת של הפאנל - תוציא אותו בעדינות החוצה ואז אתה יכול להכניס את המוטות או המברגים...

רק במידה ואתה לא מצליח לדחוף מאחורה או להוציא מהנעילות - תפרק את הקונסולה כולה - בזהירות, לאט לאט, תשים לב לכל הכפתורים ואיך הם תפוסים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ננסה לדחוף החוצה..

כי כמו שאמרתי קודם

הפלסטיק שמכסה הוא לא כמו שאתם מכירים שיש ברדיו דיסקים החדשים ( שנים אחרונות )

אלא הוא מחובר כולו לרדיו טייפ.

פורסם

במקרה כזה נראה לי שרק בדחיפה - מספיק שהוא יצא לך סנטימטר אחד החוצה ואתה כבר תוכל למשוך מקדימה. היה לי את הסיפור הזה בדייהו רייסר של החברה שלי - כבר חשבתי שאני לא אצא מזה ואז פשוט דחפתי אותו... היו לו ארבעה ברגים מקדימה שמתברר שהם היו סתם ליופי וזה שיגע אותי

הHU ישב שם בלחץ היסטרי. שלא לדבר על פיג'ו 205 של חבר טוב שלי (זה היה במכוניות המוקדמות שפירקתי, לא עובד בתחום אבל פירקתי לא מעט רכבים) עקרתי לו חצי דשבורד מהמקום ואז אח שלו בא ופשוט... משך את הHU החוצה - זה נגמר בחניקה... אבל מערכת התקנתי לו כמו שצריך בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק אם יש ברגים קטנים מקדימה :roll:

יכול להיות שהם מחזיקים את הטייפ :roll:

(כל מה שנכנס הוא גם יוצא):wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

תודה רבה לכולם.

הרדיו טייפ נשלף החוצה ובמקומו הותקן רדיו דיסק של kenwood 2023

ניסתי לדחוף מאחורה והיה בלתי אפשרי.

פתחתי את הברגים בקידמת הרדיו טייפ ואז היה ניתן עם מברג שטוח להוציא את כל המסגרת ואיתה את הרדיו טייפ.

תודה לכולם.

פורסם
תבדוק אם יש ברגים קטנים מקדימה :roll:

יכול להיות שהם מחזיקים את הטייפ :roll:

(כל מה שנכנס הוא גם יוצא):wink:

יפה תתחדש:-P

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...