Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על הפנדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

משפחתי רוצה לרכוש רכב נוסף (יש לנו מזדה 626).

הרכב ישמש לנסיעות קטנות בעיקר בתוך העיר.

אנו רוצים משהו יחסית חדש, 2003 ומעלה.

חשבנו על יאריס או גטס משומשת או ללכת על פנדה חדשה שעושה רושם חמודה מאד.

מה דעתכם? יש עוד המלצות? אני מדבר כמובן על אוטו קומפקטי.

תודה מראש !

פורסם

the gets its a very nice car and so is the yaris so between this 2 u cant go wrong

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא מסכים לגבי הגטס.

היא נחותה משמעותית מהיאריס בכל אספקט, וכמובן איך נוכל לשכוח את צריכת הדלק ה"פנומנלית" שלה בגרסה באוט'.

נהגתי על הפנדה (רובוטית) , והתיבה הזאת פשוט הוציאה לי את כל החשק מנהיגה. אחרי יומיים נהיגה, הייתי שמח להחזיר את הרכב ולנהוג ב 206 שהגיר האוט' שלה נראה כפאר היצירה מול הגיר של הפנדה.

מלבד הגיר, היא לא השאירה עלי רושם משמועתי, לכאן או לכאן.

פורסם

אקורדינג טו דה רומרס, דה גטס איטס גאס לייק מאיינייאק...

או בעברית, לפי השמועות שים לב שהגטס שותה המון דלק, וזה לא לעניין ברכב בגודל הזה.

פורסם

הייתי שוקל אותה ברצינות לאחר נסיעת מבחן.

אחד היתרון הבולטים שלה הוא שקל למצוא אותה בחניה.

היא זולה משמעותית מהיאריס וסה"כ נראית מאד חביבה לטעמי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה על התשובות.

אבא שלי נהג בפנדה בנסיעת מבחן וסה"כ נהנה.

שכחתי לציין שמהיאריס ירדנו כי יאריס משומשת ממה שהבנו נמכרת בכ 7000 מעל מחירון בגלל הביקוש הרב.

מהגטס ירדנו בגלל הדלק.

לכן נשארנו עם פנדה חדשה. אשמח לעוד המלצות למכונית משומשת נחמדה חוץ מהיאריס והגטס שדי ירדו מהפרק.

פורסם

ברצוני להעיר לגבי צריכת הדלק של הגטס;

בדרך כלל כשמתחילות שמועות,דברים יוצאים מפרופורציות.

די אם תעיף מבט בטוקבקים שב YNET,שם הגיעו לצריכת דלק של 5(!)ק"מ לליטר.

כבעל גטס אני מעיד על צריכת דלק עירונית בלבד,בתנאים לא קלים,של 9 ק"מ לליטר,ובנסיעה בין עירונית 16 ק"מ לליטר,בעיקר בגלל יחסי ההעברה המאד ארוכים.

חסכונית היא לא,אך גם מכוניות אחרות לא מייצרות דלק...

לעומת זה היא זולה מאד לתחזוקה-ביטוח,טיפולים וכדומה,ואמינה להפליא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בחברה בה אני עובד קיים צי קטן של כ 12 גטס.

המפעל ממוקם בפריפריה לכן אנשים גומאים ק"מ רציני על מנת להגיע למפעל בכבישים בין עירונים.

צריכת הדלק עומדת על ממוצע של כ10ק"מ לליטר !!

לשם השוואה, הלנטיס החבוטה שלי עם 245,000 ק"מ עושה כ 12 ק"מ לליטר, והרכב עובד קשה.

בחברה כבר מזמן הבינו שההפרש של 200 ש"ח ברוטו בליסינג בין הגטס לפונטו היה זניח לעומת צריכת הדלק של הגטס.

דרך אגב אותו סיפור עם האלנטרה אשר גומעת כ 9-10 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית !!

שלא לדבר על הבעיות בכל צי היונדאי בגירים האוטומטים.(מדובר על כ 30 רכבים דגם 2004)

פורסם

למה אנחנו מיתווכחים?

בוא ניקח את המכונית שלי(שלי,של אישתי...)נמלא מיכל מלא וניבדוק,מה מסובך?

לא היתה שום בעייה בגירים האוטומטיים של הגטס,הם סה"כ עברו שינוי תוכנה יזום,שמנעה העלאת הילוכים מיותרת.

שאלתי חבר שמשמש כעוזק קצין רכב בחברת ליסינג שברשותה 4000 גטסים,ולטענתו הם מפגינות אמינות מוחלטת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עוד דעות על הפנדה יש אולי?

היום קפתי לראות אותה ועושה רושם של חמודה מאד.

לדוגמה לעומת פז'ו 206 אוטומטית יד שניה ב 76000 עם 19000 ק"מ? מה עדיף?

פורסם

קניתי פנדה לאשתי לפני מעט יותר מחצי שנה.

המכונית נהדרת! לפני שבוע האוטו שלי שכב אצל הזגג (אחרי שחלונו נופץ בידי בני עוולה...) נסעתי על הפנדה יומיים, ונהניתי.

הבחור שאמר שאחרי הפנדה הוא רצה לחזור ל-206... ממש לא רלבנטי. גם אני שמחתי לחזור ל-147. אבל מה הקשר?

שאלת לגבי מכונית עירונית. הפנדה נוחה מאוד, כולל כל מצב עירוני (פסי האטה, בורות מע"צ, חניה על המדרכה אם צריך). זריזה מאוד במהירות עירונית, וראות מצויינת לכל הכיוונים - ביחד עם המידות הצנועות, לא תמצא מכונית נוחה יותר להחנות, חוץ מסמארט (שהיא הרבה פחות פרקטית וגם פחות נוחה). הגיר הרובוטי פחות נעים אולי מתיבה אוטומטית טובה, אבל חסכוני יותר ומאפשר מצב ידני שהוא ידני אמיתי (בלי קלאצ' כמובן) - לא טיפטרוניק.

בוא נגיד ככה - אם לא יתגלו בעיות אמינות בעתיד, זו הולכת להזכר כקניה מצויינת. בינתיים אני עוקב אחרי פורומים באירופה, שם פנדות נוסעות כבר שנתיים, ונכון לעכשיו לא התגלו בעיות והמכונית מצליחה שם מאוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה על התשובה.

העניין שאנו עדיין לא בטוחים בו זה האם כדאי ללכת על פנדה חדשה ב 81000 או בכל זאת לקנות לדוגמה יאריס 2003 בכ 76000 או סיאט איביזה וכדומה...

תודה.

• תוכן חדש...