Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל הבוקר נוכחתי לדעת מה מצבם של חוטי ההצתה. בקטע הזה אין בעיות, אני פשוט אגש שיכינו לי חדשים. אני רוצה להחליף את מכסה המפלג, האם אני צריך מכסה מפלג של סיירה או אולי של סקורפיו? ואם מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ?

שנית, יש רעידות חזקות, כנראה שגומיית איזון דרייבשאפט נקרעה. מחר אני אבדוק כשארים את הרכב על בוקים. מישהו יודע האם החלק הוא של סיירה או סקורפיו ומה עלותו ? האם ההחלפה מסובכת ?

בתמונה המצורפת סימנתי את הפס פלסטיק שיושב מתחת לגריל. הוא שבור אצלי בנקודה אחת, האם הוא הגיע רק בגיאות או בכל הסיירות מהשנתונים המתקדמים? אם לא אצליח לתקן אותו אצלי אני רוצה לקנות אחד חדש.

זה מה שאני זוכר כרגע.

תודה מראש.

pas.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני כבמעט בטוח שהפס הזה הגיע בכולם ומתחבר בקליפסים.

על איזה גומית איזון אתה מדבר? קופלינג?

בלי קשר הרעידות יכולות להגיע מהרבה מקומות בדוק חופש בדרייבשאפטים או בבאקאקס ובכלל בכל רכבת הכוח כולל תושבות.

מכסה מפלג הוא פשוט לסיירה 2 ליטר....אולי אפילו הדגמים הקטנים יותר ( 1.6,1.8 ) משתמשים באותו אחד.

אם אתה רוצה אני יכול לצלם את המפלג אצלי.

פורסם

קודם כל הבוקר נוכחתי לדעת מה מצבם של חוטי ההצתה. בקטע הזה אין בעיות, אני פשוט אגש שיכינו לי חדשים.

איפו מכינים חוטי הצתה?

אני תמיד קניתי סט מוכן האם יש יתרון במחיר או באיכות לחוטים שמכינים במיוחד?

פורסם

קיקדאון אם תוכל לצלם את המפלג זה יהיה נחמד.

פעם אחרונה החלפתי חוטי הצתה ב"גל-אור" בשונצינו ליד "צנטרל". הכינו על המקום, לא זוכר מחיר...

הרעידות הן כמעט בודאות מהקופלנג, היום כנראה אדע לבטח.

תודה.

פורסם

אוקיי הסתכלתי מתחת לרכב והבעיה התגלתה. הצלב האמצעי (אחרי הגיר) תפוס והוא מקור הרעידות.

מצ"ב ציור להבהרה (המצלמה שלי התקלקלה :x)

אני צריך לשלוח את הדרייב שאפט להחלפת צלב, יש המלצות על בעלי מקצוע ?

שוב תודה.

דרייבשאפט בגיאה.jpg

פורסם

חבר'ה אף אחד לא יודע לגבי החלפת או שיפוץ צלב תפוס ? אין לי מושג למי ללכת עם זה...

ומכסה מפלג, אני לא רוצה לקנות משהו לא מתאים, אם מישהו יודע בבקשה לרשום.

פורסם
תודה רבה, אם כבר העלת תמונה - האם לדעתך אפשרי למצוא טמבון מקורי או לפחות את החלק התחתון שמכיל את הפנסי ערפל ?

שבת שלום.

כן

בפורד

בסוכנות המרכזית

3500 ש"ח לטמבון לפני צבע ופסי קישוט.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...