Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעצוע החדש שלי...ECLIPSE 33250 ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה תמונות אבל קצת לפני כן...

מדובר על מגבר שמוציא 4*108 וואט RMS ב4 אוהם, עם עיוות של 0.002%, ב13.8.

והמקסימלי שהוא יכול להוציא זה 864 וואט RMS, ב2 גישורים של 432 וואט RMS (עיוות של 0.008 ב13.8V).

או עבודה ב2 אוהם ,4*200 וואט RMS, עיוות של 0.004% ב13.8V.

שוב, תהנו.!:wink:

אגב, הוא "נולד" במשקל של 6.4ק"ג...

לידה קשה...

אגב, תמיר, מעניינת אותי דעתך על המגבר הנ"ל.:).

19012006(007).jpg

19012006(008).jpg

under construction..

פורסם

זה כבר ניראה מגבר רציני יותר... ואאלה אהבתי....

תתחדש...

אבל קצת קשה לי לקבל את זה הספק של 432WRMS מ4 טרניזסטורים פלסטיק.

המגבר שלי משתמש ב12 כאילו כדי להפיק 600WRMS.

תמיר

פורסם

לגרין מונסטר תתחדש ותהנה קודם כל הוא בוודאי יהיה מצוין עם האלייט . ותגיד מה המחיר של הold schoool והיכן השגת אותו ?

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

וואלה גריני, שיחקת אותה !! תתחדש ! עם האילייט הוא באמת יישמע טוב.

תביא אותו, נרכיב על הדיינאודיו..

ותמיר, ההגברות האלו של מיד, והיי-אנד, (כמו האקספוז'ר שלי שראית)

של פעם, עובדות עם ספק כוח מאד יציב שלא נופל בעוצמה גבוהה, ובכך עם מעגל SINGLE PUSH PULL

אינו יוצר קיטומים לא רצויים של טרנזיסטורים המגיעים לקטעון, ובכך יוצר רצף של גל קרוב מאד לאחיד.

מה שבעצם מאפשר העברת זרם גבוה, ובכך גם דחיפה ושליטה באלמנטים קשים במיוחד, תוך שליטה כמעט מלאה במהלך הרמקול. והתוצאה הישירה של זה , היא סאונד מהיר, דינמי, גדול ועמוק, וקרבה גדולה יותר לשחזור המקור.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי בחייך כול מה שרשמת פה זה קשקוש בסלט אחד גדול.

הספק במגבר שלך ובכול מגבר רכב, אינוי יציב כלל וכלל ומשתנה משינויי מתח המעגל PWM(ברכב) ומשינוי עומס המופעל על המגבר, לא מחובר למגברים הילו מייצבים, כך שהמתח כן קופץ, ואין קשר לזרם גבוה

אתה לא יודע כמה זרם עובר במגבר לא מדדת, ההספקים המוצהים מאוד גבוהים יחסית לחלקים שמרכיבים אותו, ואני יודע בדיוק כול חלק לפי הקייס שלו מה ההספק המיירבי שהוא מסוגל להפיק.

דחיפה ושליטה באלמנטים זה דאמפינג פקטור, והנתון הזה לא מצויין במגבר משמע הוא לא גבוה, בדרך כלל שהנתון הזה גבוהה ישר היצרן ממהר להתהדר ולרשום את זה.

תמיר

פורסם

תמיר מאיפה אתה יודע שהיצרן לא מספק נתון דמפינג פאקטור?

הרי זה אני שנתתי את הנתונים ולא אף אחד אחר.

סתם בשביל הידע הכללי, המגבר 4 ערוצים מוצהר 4*50 וואט RMS .

את הנתונים על המגבר הנ"ל לקחתי מבחור שבדק אותו במעבדה עם ספק מתח יציב של 14.4.

בכל אופן , הדאמפינג פאקטור הוא >200.

פשוט ישנה בעיה קשה למצוא נתונים על המגבר הנל מהעובדה הפשוטה שהוא פשוט יוצר ב1992-1993.

אבל בכל מקום שנתקלתי בתגובות עליו, בין אם זה באליט קאר אודיו , או בפורומים אחרים מדובר על מגבר מאוד אנדרייטד בכל מה שקשור לנתוניו.

לגבי המגבר הראשון ה33250, ה2 ערוצים, הוא חדש ומגיע עם הנתונים מהחברה, מיותר לציין שזה מגבר מהסדרת הפרימיום של אקליפס, ברמת תחרות, אבל אני אזרום איתך.:wink:

אגב תמיר אני מאוד מקווה שתהיה נוכח במפגש ביום שישי בר"ג , אני מאוד אשמח להשמיע לך את המערכת שלי, ואז תחווה דעתך.

under construction..

פורסם
שלומי בחייך כול מה שרשמת פה זה קשקוש בסלט אחד גדול.

הספק במגבר שלך ובכול מגבר רכב, אינוי יציב כלל וכלל ומשתנה משינויי מתח המעגל PWM(ברכב) ומשינוי עומס המופעל על המגבר, לא מחובר למגברים הילו מייצבים, כך שהמתח כן קופץ, ואין קשר לזרם גבוה

אתה לא יודע כמה זרם עובר במגבר לא מדדת, ההספקים המוצהים מאוד גבוהים יחסית לחלקים שמרכיבים אותו, ואני יודע בדיוק כול חלק לפי הקייס שלו מה ההספק המיירבי שהוא מסוגל להפיק.

דחיפה ושליטה באלמנטים זה דאמפינג פקטור, והנתון הזה לא מצויין במגבר משמע הוא לא גבוה, בדרך כלל שהנתון הזה גבוהה ישר היצרן ממהר להתהדר ולרשום את זה.

תמיר

אתה מבין? זו בדיוק הבעיה שלך. אין לך ניסיון עם מגברים שהם לא יותר מפשוטים. כמו המאק, פירמיד ופלטיניום אודיו. אם היית לוקח את עצמך ברצינות, ולא מדקלם נתונים של טרנזיסטורים וג'וקים, היית בודק סכמה כמו של מגבר עליו דיברתי. ומגלה שהדברים הללו קיימים במגברים קצת יותר יקרים.

ותמיר, אתה יכול לייצר דאמפינג פאקטור גבוה מפיקים? ומקטעון ורוויה, עם נגיעה לא ממשית לתחום עבודה?

פורסם

1.אני לא יכול ליצור אני לא מהנדס מגברים, אבל סכמה מוכנה זה לא בעיה.

2.אין לך מושג איזה מגברים תיקני, זה שתקנתי לדוד שלך כמה מגברים שהייתי אצלו כי זה המגברים היחידים שהיו לו הפלטיניום ושרווד ופיירמיד. , להזכירך אני מתקן מגברים לחנות התקנות בזכרון, הרבה מאוד סוגים של מגברים תיקנתי וגם ביתיים, ומה לעשות שהרוב זה זבל סיני? אני לא בוחר מה מתקלקל :-P ,

הבעיה שלך זה שאתה מתוכח על דברים שבאמת אין לך מושג...עשית קורס קטן מזורז אתה יודע כמה מושגים, אבל זה רחוק מלהיות מבין.

ומקטעון ורוויה, עם נגיעה לא ממשית לתחום עבודה?
ומספיק להמציא מושגים כמו שאתה ממציא תאורים לסאונד...

inside1.jpg

זה מגבר שרואים בוודאות שהוא מסוגל להפיק את ה400WRMS כמוצהר בגישור... (היפוניקס 8805).

16 טרנזיסטורים ל4 ערוצים, ולא 8.

בכול אופן גריני מותק לא שולל את המגבר שלך... להפך אני רוצה לשמוע אותו ותתחדש.

תמיר

פורסם
1.אני לא יכול ליצור אני לא מהנדס מגברים, אבל סכמה מוכנה זה לא בעיה.

2.אין לך מושג איזה מגברים תיקני, זה שתקנתי לדוד שלך כמה מגברים שהייתי אצלו כי זה המגברים היחידים שהיו לו הפלטיניום ושרווד ופיירמיד. , להזכירך אני מתקן מגברים לחנות התקנות בזכרון, הרבה מאוד סוגים של מגברים תיקנתי וגם ביתיים, ומה לעשות שהרוב זה זבל סיני? אני לא בוחר מה מתקלקל :-P ,

הבעיה שלך זה שאתה מתוכח על דברים שבאמת אין לך מושג...עשית קורס קטן מזורז אתה יודע כמה מושגים, אבל זה רחוק מלהיות מבין.

ומספיק להמציא מושגים כמו שאתה ממציא תאורים לסאונד...

תמיר

עכשיו, אתה מתחיל לעצבן אותי. ראיתי אותך בונה מגברים מספקים ישנים, ועושה שיפורים למגברים קיימים. אז אל תגיד לי "אני לא מהנדס מגברים". וזה שקיבלת מאותו הדוד שלי שיעור על קבלים, מה זה? אל תרגיז אותי. המושגים האלה שאני "ממציא" אתה לא מכיר, כי שוב, אתה לא עובד עם הציוד עליו מדובר, ומקיש עליו עם ניסיון בציוד פשוט ממנו בהרבה (מה שגם אתה כותב בעצמך) "הקורס המזורז"

שעשיתי, הוא שנתיים לימודים, ואם לא הייתי מכיר, לא הייתי מדבר. אז בבקשה ממך, לא לזלזל :-)

פורסם

תתחדש ניר (מקווה שקלטתי את השם שלך ) , נתונים בהחלט מרשימים !

הייתי רוצה לשמוע אותם .

וגם אני מצטרף לשאלה , מאיפה קנית מגברים כאלו ישנים ?! EBAY ?!

זה נכון

• תוכן חדש...