טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם. מצאתי את הת'רד הישן הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=18216&highlight=%F8%E0%F9+%EE%F0%E5%F2+%EE%E7%E9%F8 ואני בדיוק באותו מצב רק עם ג'סטי 86'. רציתי לשאול מה עשית בסופו של דבר? אם החלטת לתקן היכן תיקנת ומה היתה עלות התיקון? כל אינפורמציה תעזור מאוד. תודה רבה מראש. ערן.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב הגיע במקור ללא נ"מ . ראיתי ברשת את שני המוצרים הבאים: http://www.autoam.com/info.asp?id=608 http://www.autoam.com/info.asp?id=527 מה יש לכם לומר עליהם? יש הוראות התקנה? קלות ההתקנה? טיפים? האם יש צורך באילתורים או שמדובר במוצרים BOLT ON ? יש אולי מוצרים עדיפים? אולי עדיף נעילה מקורית? לצורך העניין (ולא בשביל השוויץ, אלא בשביל הנוחות של המגיבים שידעו באיזו רמה להגיב) רמת הידע הטכני שלי היא כזו שכבר עברתי (בבית, לא במוסך) מעל 10 שיפוצי מנוע ברכבים שונים, מכוניות, ג'יפים, אופנועים, טרקטורונים, בחיים שלי. עוד כמה שיפוצי גיר, סרנים, בניית מערכות חשמל מחדש, שיפורים מכניים, וכן הלאה. לא התעסקתי עוד מעולם עם נעילות כאלה. תודה. נ.ב. למי…
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 937 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מידע כללי על פיג'ו 106 XSI נפח מנוע 1600. אם משהו יכול להפנות אותי ללינקים אני אשמח, אני צריך מפרט טכני וכו'. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי של הרבה ילדים המנוע בקורקינט הוא של מסור מכני ! רציתי לשאול מה הם עושים הרי אין למסור גיר ? ואם שווה להשקיע במנוע כזה (יש לי אחד ) בשביל קורקינט כמה אני יצתרך לשלם לחרט על הדברים האלה ?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוף סוף התחררו לי מזומנים אז אני הולך לקנות צמיגים. הקטע הוא שאין בכלל מבחר גדול במידה של הצמיגים שלי.... המידה היא 195.45.16 , בכל מקום שהתקשרתי אמרו שבמידה הזאת יש רק פירלי פיזירו או קומו. אני לא יודע על מה ללכת למרות שנראה לי שהפירלי עדיף.... אז אם למישהו יש הצעות או חוות דעת בעיקר מנסיון אז ההצעה שלו חשובה לי!!! נ.ב : איזה פ"נצריות מוכרת צמיגים אחרים במידה הזאת ( עדיפות לדנלופ 9000 או יוקוהומה ) ? אנשים תעזרו לי..... בן.
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- 4 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למנועים וצורותיהם 1}למי שמכיר יש בפיגו 205 בין השנים 88-86 מנוע שוכב ומשנת 89 מנוע עומד רציתי לשאול מה ההבדלים מבחינת אמינות וביצועים 2}רציתי לשאול מה ההבדל {לא בצורה} בין מנוע v למנוע שורה רגיל מבחינת ביצועים בלבד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלוםל לכולם... אני פונה למומחים בפורום זה... ולא לכאלה שחושבים שיש להם תשובה! בבעלותי פורד סיירה 88 1600 סמ"ק. 4 הילוכים. אחרי מנוע חדש האוטו סוחב יפה! רק שכשאני מגיע לדוגמא ל120 הוא כבר על 5000 סל"ד. חסר הילוך!!!!!!! הלכתי לאיזה מוסך שאלתי אם בשביל להחליף תיבת הילוכים ל5 הילוכים זה בעיה. אמרו לי שכן....... המנוע לא מתאים ל5 הילוכים... צריך להחליף חצי אוטו!!!!!! בקיצור לא נראה לי שהוא יצא צדיק! אני ישמח לקבל תשובה עניינית מהמומחים! ושאלה שניה. אם אני יחליף ל5 הילוכים? האוטו יאיץ יותר לאט? הסחיבה של ההילוך תהיה יותר קצרה ב5 הילוכים? תודה רבה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת alon, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
אני שוקל להסב לגיר ידני את ה-164. מה העלויות של דבר כזה? עד כמה קשה להשיג גיר ל-164?
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני חדש כאן ויש לי שתי שאלות אחד יש לי עכשיו צמיגים 175/65/14 אני רוצה לשים 195/50/15 זה לקרייזלר ניאון שנת 95 יתנו לי אישור לשים גודל כזה? שאלה מיספר שתיים איזה צמיגים טובים יותר TOYO: T1-S ULTRA PERFORMANEC 195/50R15 82V או GOOD YAER: 195/50R15 82V E-VENTURA ותודה מי ראש
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באוטו שלי יש שני רדיאטורים, ולא - לא מדובר ברדיאטור חימום. מדובר בשני רדיאטורים. החלפתי את הרדיאטור חדש, מה שלא שמתי לב בתחילה - שלי יש שניים. והרדיאטור שהחלפתי היה האחרון, (בסוף) והוא מקבל אוויר אחרון, הרדיאטור השני מקבל אוויר מהגריל ומהוונטות. הרדיאטור הראשון מוסתר , גדול, אך מוסתר לחלוטין. גילתי את זה כאשר חבר שלי עשה תאונה עם רכב דומה, אותו מנוע אותו מודל. הלכתי להסתכל אצלו, וראיתי שני רדיאטורים. אמרתי משהו פה לא תקין. הלכתי לרכב שלי, ולהפתעתי אחרי שהכנסתי את הראש פנימה גיליתי שגם לי יש עוד רדיאטור!! עכשיו אני יודע, למה הרכב מתחמם במאמץ. הרדיאטור הראשון כנראה סתום. (מלא חול,יונים,דבורים,חתולים) אז אם למישהו מתחממת הקסארה - קח בחשבון שיש לה שני רדיאטורים. לא א…
הודעה אחרונה מאת omri75, -
קניית גאנטים
מאת רועי_מ- 0 תגובות
- 582 צפיות
שלום לכולם! אז ככה יש לי קסאנטיה עם גאנט 185/65 15 אני רוצה להחליף ל-16 הבנתי שאני צריך לקבל אישור על ההחלפה . ועכשיו לשאלה כמה בערך עולה סט של 16 אינץ וכמה של 15 ?הגאנט לא חייב להיות המילה האחרונה אלא משהו במחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת רועי_מ, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי את זה באינטרנט, רציתי לדעת אם יש דבר כזה בארץ.???
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
הייתי באוטו דיפו היום, הכיסויים הכי איכותיים הם כיסויי אלקנטרה ב 420 ש"ח , מה זה הבד הזה? שווה לשים 420 ש"ח על כיסויים כאלה? אם למשהו יש ברכב כיסויים מהסוג הזה, אשמח לשמוע חוות דעת. תודה.
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- 11 תגובות
- 4 אלף צפיות
האם מישהו התקין סאנרוף אצל שוקי דרימס קאר? המחירים שלו ב30-40% יותר זולים מאשר אצל החבר'ה במושב גנות, והוא נותן 5 שנות אחריות. מישהו עשה/שמע?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חזרתי מאילת ביום חמישי בערב, וביום שישי קפצתי להתניע את האוטו. בכל אופן שכחתי להגיד למישהו שיתניע לי את האוטו בזמן שאני לא נמצא,וכתוצאה מכך האוטו לא מניע. העברתי כבלים בניסיון לסדר את הבעיה אבל זה לא עזר גם אחרי חצי שעה של ניסיונות. היום בערב קפצתי לראות מה קורה ושמתי לב ששום אור באוטו לא עובד אפילו לא הנורית של האימבוליזר,משמע התרוקן המצבר לגמרי. איך אני יכול לתקן את המצב?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאמור, מת אלטרנטור, הגיע חדש, גם הוא מת. את המצבר אני אחליף גם, הבנתי שמצבר גמור יכול לחסל אלטרנטור - מה גם שאצלי הוא נמצא יבש לחלוטין והוא כמעט בן שנתיים - פשלה שלי. הצמת חוטים נראתה לי קצת מפוררת, החלטתי לפרק אותה ולבדוק תקינותה, כל החלק שעובר מאחרי המנוע - מפורר(בידוד רעוע), כ15 ס"מ לפני שהכבלים נכנסים לאוטו ועוברים למצבר - הם תקינים לחלוטין. אני מעדיף להחליף רק את החלק הרעוע ולא להמשיך לפורר את כל הצמה שרק מסתבכת בהמשך בעקבות ריבוי החוטים והמון סרט בידוד שהצטבר עם השנים, אני מניח. בעד? נגד ? במידה ואני מחליט לחתוך את הכבלים באמצע ולחבר חדשים, עם מה מומלץ לבצע את החיבור ? דומינו כאלו ? להתקין סופיות ולחברן ? ובכלל, האם מומלץ לבצע הארכה שכזו או לפרק…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
שחיקת צמיגים
מאת Juk- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ואם כבר דנים בנושא.. איך בודקים אם הצמיגים כבר שחוקים עד כדי צורך בהחלפה? נ.ב. ולגבי הבחור בהודעה המקורית.. יש לי אותה בעיה.. גם אני נוהג בעיקר בלילה ומתקשה לעמוד בפיתוי של לקחת פניות במהירות סבירה.. רק עצה קטנה.. שים לב שיש מצב שתאבד את ההיגוי ולא את החלק האחורי, כי אז אתה בבעיה.. עוד לא יצא לי להגיע למצבים כאלה בדרכים (ואני גם מקווה שלא יגיע) אבל קרה.. (במקומות נייטרלים.) קיצר, תזהר..
הודעה אחרונה מאת Juk, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה בזמן העברת הילוך (בד"כ בין שני לשלישי) יש רעש מוזר שדומה לתיקתוק. הרעש לא חזק אבל די מדאיג אותי... מדובר בפיג'ו 106 KID שנת 95, מנוע 1100. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו אולי יודע איפה ניתן להשיג בארץ מדבקות דמוי קרבון? הכוונה לכאלה שמדביקים בתוך הרכב על הדש וכ"ו..... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Snorki, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי דייטסו אפלאוז 94 1.6 GLI , הזרקה. היא זוללת 35 ליטר ל 350 ק"מ האם זה נורמלי ???? אם זה הרבה מה ניתן לעשות ? האותו עבר 150,000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
התחממות באונו
מאת asi08- 4 תגובות
- 928 צפיות
אתמול כנראה שנשרף הפיוז של המאוורר ומין הסתם הוא לא עבד לי, מזל שחבר שלי שעצר שנייה בקיוסק שם לב שעולה עשן מהמכסה מנוע מתי שהוא חזר. כי לא יודע למה לא שמתי לב לזה...מה לעשות שבאוטו שנת 89 אין שום דבר שמצפצף במידה ולא מסתכלים על חום המנוע. פתחתי מכסה מנוע נתתי לכל העסק להתקרר החלפתי פיוז והמאוורר עבד, ועכשיו כמה שאלות שלא ברורות לי. שמתי לב שבזמן שכל העסק היה חם כל המים ברחו החוצה, ושמיליתי מים הכל נשאר. גם אחרי כמה שעות טובות שביליתי ובדקתי ולא הייתה נזילה. דבר שני למה עכשיו המאוורר מתחיל לעבוד קצת אחרי ה-90 ולא לפני ה-90 כמו שתמיד היה, שהמחוג בכלל לא היה עומד על ה-90 אלה קצת לפני האם זה קריטי?
הודעה אחרונה מאת asi08, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בג'אנט של ה-205GTI אין חור מרכזי. כאשר מרכיבים צמיגים חדשים, יש צורך לבצע איזון וברוב המקומות אין מכשור שמתאים לצורך איזון. (לכל ג'אנט ברכב אחר יש חור מרכזי, ומכונת איזון הגלגלים מחוברת למרכזו לצורך איזון). לכן ב-205GTI את האיזון עושים דינמית על הרכב במתקן שנקרא "וספה", ומדביקים את משקולות העופרת בהתאם לקריאת האיזון. ואחרי ההקדמה הארוכה - הנה השאלה: האם כאשר יוסר הגלגל, יאבד גם האיזון ? אפשרות א' - לא. האיזון הוא לגלגל עצמו, בלי קשר לרכב. אפשרות ב' - כן. האיזון הדינמי מתאים בדיוק לגלגל כשהוא מותאם על הרכב (כל סטיה של נאבה אחרת תשנה את האיזון). אפשרות ג' - כן חלקי. אם יוחזר הגלגל בהתאמה למיקומו המקורי בנאבה (מול אותם ברגים שמהם הוסר) לא יא…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אצלי יש מראה ימנית חשמלית שלא עובדת כבר שנתים , מסיבה לא ידועה . לפני זה היא עבדה כמובן. ידוע לכם איפו להתחיל - פיוזים בדקתי.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיטפל בסובארו אימפרזה GT. רצויי באיזור דרום
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אלפא רומאו 33 שנתון 1990 אני רוצה לבדוק האם ואיך אפשר לשדרג את מערכת ההיגוי למה שנקרא "הגה כוח" האם אני צריך להחליף רק את המשאבת הגה או את המשאבה כולל המערכת? אם כן איפה אני יכול לעשות כזה דבר? וכמה אתם מעריכים יכול לעלות כזה פרויקט? בתודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
שלום, הוספתי לרכב, סיאט איביזה 99 1.6, מתאנול במהילה של 5% עם דלק. הרכב נסע, לא עשה בעיות והרגיש יותר חזק. עכשיו לאחר תדלוק, הרכב מרגיש מאוד חלש, צריך ללחוץ את הדוושה של הגז עד הסוף על מנת לקבל כוח מינימלי מהרכב. התחלה חשבתי שאולי מדובר בפילטר דלק שנסתם ולכן החלפתי אותו, הדבר לא עזר בכלל, ההרגשה היא עדיין אותה הרגשה, החוסר כוח עדיין מורגש. האם יתכן שהמחשב אולי שינה משהו בו ? כמו אולי יחס דחיסה ? (לא יודע אני נואש) מה אפשר לעשות על מנת לקבל את הכוח הסטנדרתי מהרכב ? זה פשוט נורא לנסוע בצורה הזאת. תודה, איתי.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סקודה פיוריט 1300. יש לי את הרכב מעל שנה ומעולם לא התחמם לי,אתמול בנסיעה רגועה אך בעליה התחמם הרכב מהר מאוד. הסיבה היא שהמאוור לא עבד אבל...הפיוזים בסדר?????? הממצאים: - יש מים בשפע -אין אויר במערכת -פיוזים תקינים -מאוור לא עובד כשעה אחרי ניסיתי שוב לבדוק את הבעיה ווווווהכל בסדר המאורר כן עובד. אך באותה נסיעה הרכב שוב התחמם... השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה היוניט של החום [ זה שמוברג ברדיאטור וממנו יוצא כבל למאורר] אם הוא לא תקין יכול להיות שהוא זה שגורם לבעיות?או שאין קשר] אולי זה המנוע של המאוור? על הטרמוסטט יש גם יוניט קטן וממנו יוצא כבל . אולי זה הוא? מה בכלל תפקיד של כל אחד מהיוניטים אללו בעבר ברכבים אחרים היה לי רק אחד? …
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים! כבר הרבה זמן שאני נוסע באוטו (סטרלט 97) ושם לב שהאוטו נוסע ישר אך ההגה נמצא בהטיה קלה שמאלה. אתמול עשיתי בלימות ע"מ לבדוק שהאוטו באמת בולם ישר. על שטח כביש ישר ומאוזן בלמתי בלימת חירום וההגה משך שמאלה. בעוד מקום ישר ומאוזן קרתה אותה בעייה. חצי שעה לפני ניפחתי אוויר בצמיגים בתחנת דלק במנפח "דיגיטלי". מה יכולה להיות הסיבה? כיוון פרונט נעשה לפני חודשיים (אחרי כישלון בטסט) אצל מישהו שאני מכיר ואמין. אני לא מטפס מדרכות כפייתי ונוהג מאוד בעדינות וזהירות, ככה שפרונט זה לא נראה... שני צמיגים חדשים ומאוזנים אגב (אותו סוג והכל...) ההשערות שלכם? איתמר.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- 1 תגובות
- 966 צפיות
האם אפשר לחבר למנוע 1600 קרבורטור טורבו??? אני מדבר ספציפית על פורד סיירה שנת 88! אם כן מה תווך המחירים ואיפה עושים דברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש מקום שמוכר או יכול להשיג לוח שעונים לבן או כסוף (כמו בתמונה) http://memimage.cardomain.com/member_images/3/web/447000-447999/447048_6_full.jpg לפיאט בראבו כתובת טלפון,מה שיש...
הודעה אחרונה מאת twhyman,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,225 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- חולגי
- orsh99
- eladts
- Or05230
- samg
- NAPOLEON
- אריה שאג
- nio
- RK
- pooh-bear
- netanel1014
- mikk