Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פיוריט 1300.

יש לי את הרכב מעל שנה ומעולם לא התחמם לי,אתמול בנסיעה רגועה אך בעליה התחמם הרכב מהר מאוד. הסיבה היא שהמאוור לא עבד אבל...הפיוזים בסדר??????

הממצאים:

- יש מים בשפע

-אין אויר במערכת

-פיוזים תקינים

-מאוור לא עובד

כשעה אחרי ניסיתי שוב לבדוק את הבעיה ווווווהכל בסדר המאורר כן עובד.

אך באותה נסיעה הרכב שוב התחמם...

השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה?

אולי זה היוניט של החום [ זה שמוברג ברדיאטור וממנו יוצא כבל למאורר] אם הוא לא תקין יכול להיות שהוא זה שגורם לבעיות?או שאין קשר]

אולי זה המנוע של המאוור?

על הטרמוסטט יש גם יוניט קטן וממנו יוצא כבל . אולי זה הוא?

מה בכלל תפקיד של כל אחד מהיוניטים אללו בעבר ברכבים אחרים היה לי רק אחד?

אולי יש חוט שרוף איפה שהוא? אבל בשביל זה יש פיוז.

השמח לקבל תשובה מהמבינים והמקצועים ביננו למען אוכל לפתור את הבעיה וכולנו נלמד.

תודה מראש mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

בעקרון אפשר לאתר את התקלה לבד, תלוי עד כמה אתה מבין בחשמל ברכב ורוצה "להסתכן".

אפשר לקחת מינוס ישר מהמצבר למגע של המאוורר עם חוט, ולראות אם המאוורר נכנס לפעולה כך. אם כן - המנוע של המאוורר תקין, אם לא - מצאת את הבעיה.

בהנחה שמנוע המאוורר תקין, יתכן והיוניט חום לא תקין - תחליפי עולה גרושים, או שהממסר (ריליי) שמפעיל את המאוורר לא תקין, אבל זה פחות סביר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...