טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,309 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה דעתכם על התקנת ממיר קטליטי חלופי במקום מקורי של היצרן. מה עלות פחות או יותר לממיר חלופי למזדה 97, המקורי עולה משהו קרוב ל 2000 שח
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 876 צפיות
היי אני יתחיל בזה ששמתי לב שלמנהלים יש נטיעה לנעול תרדים כאלה אז אני מבקש אם אתם נועלים לפות תרשמו למה אם אתם אומרים חיפוש סבבה תנו לי דוגמא אחת ! כי לא ראיתי בחיים מספר למקום שמוכר בקליות שקופות וחיפשתי הרבה מאוד טוב אז נחזור לנושא של התרד... אני מחפש מקום שמוכר בקליות שקופות לרכב... ואם יש לכם אתר של שיפורים חיצונים אני אמשח לשמוע ראיתי באתר הזה http://extreme-tuning.net/picture/projectchip.htm שיש גוקים שמוסיפים כוח סוס יש כזה גם לפיגו 206 ? אם כן מה המחיר פחות או יותר ? וכמה כוחות סוס זה מוסיף ? תודה רבה על התשובות... נ.ב אני מאמין שעל זה אני ימצא בחיפוש אבל אני כבר שואל אז נישאל פה זה חוקי הוספת ג'וקים ? אם לא…
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עברתי כבר במס' פירוקיות, או שהחלק לא נימצא או שהמחיר הנדרש היה מופקע וזהה למחיר ידית חדשה, אבקש את עזרתכם במציאת ידית איתות במחיר הגיוני, שמא , מישהו כאן מכיר פרוקיות של פורד או מקום ניתן יהיה למצוא. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איביזה 2001 אמרו לי בחברה 3500 כולל הכל שווה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מושיקו הנהג, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 965 צפיות
לאחרונה התגלה סדק בבלוק מנוע של קסאה דיזל (אטמוספרי) של בת דודה שלי. קיבלנו הצעת מחיר למנוע חלופי. ביום ראשון, כנראה, נלך למוסך. מה שמפחיד אותי זה כל נושא הרישוי של מנוע חדש. אני מבקש את עצתכם במה לבדוק ואיך אפשר לבדוק שהמנוע הזה חוקי ושאני לא יאכל חרא עם איזה טסט בעתיד. כמו כן כל עצה בכל נושא אחר שקשורה לבדיקת המנוע גם מבחינה מכנית או כל בחינה אחרת תתקבל בברכה. בתודה עומר.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה אחת לכל בעלי ה VW למינים במיוחד גולף ובורה... יש לי חבר שהשבוע אני מקבל ממנו טלפון הוא אומר לי בוא יש לך אזעקה כמו שלי (MVP של רב בריח עם הביפר...) בוא תעזור לי לפתוח את האוטו הוא ננעל לי והאזעקה לא מגיבה. טוב אני מגיע לחניה עכשיו אני לא מבין אני בא מנסה לתפוח דלת משהו כלום לא נפתח הדלתות כאילו נעולות גם מבפנים מנסה מושך את הידית שמבתוך האוטו כלום הדלת לא נפתחת הצ'ופצ'יק של הדלת לא עולה ללמעלה כלום נעילה מרכזית לא עובדת. זה כאילו שהתקינו "נועל מכסה מנוע" בכל הדלתות... בבקשה תעזרו לי ואחרי שהתייעצתי עם עוד כמה אנשים ומתקיני מיגון לרכב אמרו לי שהם נתקלו גם בגולף בבעה כזאתי.. (אני נתקלתי בבורה בזה...).
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי סיאט מלגה sxi ספורט 88" ,האם תוסף אינג"קטורים יכול להזיק?[בגלל שזה אוטו ישן בטח הצטבר לכלוך במיכל,ואני פוחד שהליכלוך יעלה למזרקים]אני מבקש רק ממי שבאמת יודע לענות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
רעש\צליל מנוע
מאת or213- 0 תגובות
- 847 צפיות
יש לי תהיה . כשאני נוסע בטורים נמוכים המנוע מגרגר יותר בגסות מאשר שנוסעים בטורים קצת יותר גבוהים , השאלה היא האם זה בגללש בטורים היותר גבוהים המנוע נושם יותר טוב ומפיק יותר מומנט כלומר מתאמץ פחות כדי להניע את האוטו ?! דרך אגב (קורולה אוטומט 98) הרעש תמיד היה כזה עוד כשהוא היה תינוקון כך שלא סביר שזה רעש מבלאי
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
מדובר בסקודה אוקטביה 1.6 אוט' שנת 2000, שבה התעורר הצורך לנטרל את כרית האויר שמול הנוסע כדי להתקין מושב לתינוק. ספר הרכב מצהיר שיש אפשרות לנתק אבל לא מציין מה היא. מוסך מורשה הזמין את בעל הרכב לבוא ולבצע את הניטרול, אך הוא מחפש אופציה לנטרל ולהפעיל מחדש בעצמו כדי שהכרית תהיה שמישה בזמן שמושב התינוק אינו מותקן. בפורום סקודה בריטי קראתי שקיימת אופציה בתשלום למתג בתא הכפפות שעושה את העבודה, אבל אופציה זו לא הותקנה ברכב הנ"ל (הרכב הוא דגם מהשכרה ורמת האיבזור בו אינה המקסימלית). נאמר גם שקיימת אפשרות ביטול דרך המחשב. מישהו מכיר, יודע איך עושים את זה? האם אכן מדובר בהתחברות למחשב שאפשרית במוסך בלבד, או שיש איזו שהיא קומבינציה של פעולות נהג שעושה את זה? גם מידע על …
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
עצוב עד כמה שזה ישמע, אני הולך להעביר את הרכב שלי טסט בפעם הראשונה. כאילו, זאת לא הפעם הראשונה שהוא עובר טסט (הפעם ה12 לדעתי, אבל מי סופר?), אבל בדרך כלל פשוט היינו משאירים את הרכב למוסך, והוא היה עושה את הטסט בשבילנו, רק שהפעם זה פשוט לא מסתדר.. ולשאלות - 1. אני לוקח את הרישיון רכב החדש שקיבלתי בדואר, משלם אותו בבנק הדואר, ואז ניגש איתו לכל מכון טסטים שאני רוצה? 2. אני מתאר לעצמי שצריך לשלם גם על הטסט עצמו, במכון בדיקה.. כמה זה עולה? 3. מה קורה במהלך הבדיקה עצמה? הבוחן לוקח לי את האוטו, ומחזיר אותו אחרי הבדיקה, או שאני צריך לעבור בין כל התחנות שיש שם? ואיך בדיוק אני יודע לאן לנסוע עם הרכב? 4. הרישיון רכב שלי תקף עד ה 14 לחודש, שזה יום שבת, ואני מתכנן לג…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
קפיצי הנמכה
מאת la_DVD-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש קיט של קפיצי הנמכה באי-ביי, לרכב שלי (סיויק 95) השאלה היא, אם קפיצי ההנמכה יוכלו להשתלב בקלות עם הבולמים הנוכחיים (לא הכי חדשים) או שחייבים לקנות גם בולמים חדשים בשביל להנמיך את מרכב הרכב? ועוד משהו, זה משפיע על טסט? אני אשאל עוד שאלה בהזדמנות האם כשאני מזמין את זה מאי-ביי יש על זה מכס בתור חלק חילוף לרכב? אם אני אזמין פנסים אחוריים שקופים כאילה (ALTEZZA) אז יש על זה אותו מכס? כמה אחוזים המכס?
הודעה אחרונה מאת ben, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי הונדה סיוויק מודל 93. יש לי בעיה, כשאני נמצא בבמצב שהאוטו עומד(הרכב אוטומט) ואני ב הילוך די ואני רוצה להתחיל לסוע כאילו במהירות, במכת גז עד הסוף אז הרכב נחנק לי לכמה שניות... ניסיתי להחליף כבלים של הצתה ופלגים וזה לא עבד... שמתי תוסף בדלק שנקרא K 44 וגם זה לא עזר.. מקווה שתוכלו לעזור לי. אבי. ד"א גם כאשר אני בטורים של 2500 3000 אני נוגע קלות בגז ואני לא מרגיש תגובה עד שאני מגיע למצב שאני לוחץ כבר גז והאוטו מוריד הילוך, קיק. תעזרו לייייי.
הודעה אחרונה מאת ben, -
שאלות על פחחות
מאת la_DVD- 3 תגובות
- 936 צפיות
האם יש איזושהי שיטה לסתום חורים בפח של הרכב בצורה ביתית אבל שייראה מקצועי? (הליכלוך בתמונה הראשונה שמסביב לחורים נוקה ועכשיו יש רק שני חורים) בנוסף, מה אתם ממליצים לעשות לגבי חלודה בסאנרוף (מחלה ידועה בסיויק). בעיקרון רוב המכוניות מחזיקות ככה כבר כמה שנים טובות עם צביעה פשוטה כל פעם. השאלה היא אם אין משהו יחסית זול שניתן לעשות כדי למנוע את זה סופית.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי איביזה טורבו וחשבתי לשים לה זוג מושבי ספורט, כגון Sparco Recaro ATC מהסוג המתכוונן. הבעיה היא שיש לי 4 כריות אויר, ו2 מהן בכיסאות. הכיסאות ה"חדשים" יוסיפו המון במראה ובפאן, הכיסאות של האיביזה לא מבריקים. מה הייתם עושים ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת איתמר_פ, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה יכול לעלות לי צביעה של חלקים מהדשבורד בתנור אצל פחח במוסך אני מיתכון לחלקים ממש קטנים של הפלסטיקים של האויורר ועוד חלק מהדשבוד של הדלת וממש ידיות של הדלתות כמה זה יכול לעלות לי????
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אתמול בפוקוס פתאום נדלקה מנורה המתריעה על תקלה במנוע והאוטו החל לרעוד. קיבלתי בתור רכב חלופי 406 (!) ומסתבר שאיתו אני יורד מחר לאילת. אשמח לקבל קצת טיפים בנוגע לרכב ממי שמכיר, בנוסף יש לי 2 שאלות בנוגע למנוע ה 1.8 שלו. מצב "ספורט", האם מישהו יודע בדיוק מה הוא עושה? הוא לא מבטל את ההילוך הרביעי, זה אני יכל להגיד. האם מצב ה "ספורט" פעיל גם שאני על 3 ולא על D? נ.ב. מזל שהפוקוס לא החלה לקרטע פתאום על כביש מצפה *** הכותרת נערכה *** זה שאתה יורד עם הרכב לאילת לא ממש קשור לשאלה לגבי מצב הגיר.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סובארו 1.6 dl שנת 93 גיר ידני נראה לי שהקלאץ' שלי מתחיל למות..... לפני שאני הולך לברר מחירים מישהו יודע מה הסביבות של המחיר+ עבודה לקלאץ' חדש?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
-
אהלן, אני נוסע לראות שתי מכוניות, אחת מאיזור הוד השרון והשנייה מחולון, השאלה שלי - איפה יש לי קומפיוטסט קרוב? במקרה של הוד השרון אני יודע שיש בפ"ת, ליד אוטו-סנטר מה אני עושה עם הרכב מחולון? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ביצעתי חיפוש בפורום ולא ממש קיבלתי תשובה מה זה כיוון הצתה ומה ההשלכות שלו אם מישהו מוכן להסביר איך עושים כיוון הצתה ובישביל מה הוא נועד אני יודה מאוד אגב האוטו הוא עם קרבורטור מנוע 2300 4 צילינדרים
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי פג'ו 205 שנת 97 שעברה לא מאט קילומטרים שאלתי היא? איזה סוג של שמן מומלץ לרכב?כול מיני "גאונים"ממליצים לי סוגים שונים. בעיקרון הבנתי שחצי סינתתי מומלץ מאוד.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
מחפש צבעי על רמה
מאת ben- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כ - 3 חודשים הלכתי לפחח שיצבע לי את הסנרוף , כנף קדמית והטמבון הקדמי. איכות הצביעה יצאה מצוינת אבל אם בעיה אחת.... יש הבדלי צבע קטנים ביום וגדולים בלילה! הפחח אמר לי שאין מה לעשות וצריך לתת לצבע " להתיישב " ( הכוונה להיקלט ) כמה חודשים ואז לא יראו הבדלים. התוצאה היא רכב מאוד מאוד שמור שהיופי שלו נהרס בגלל הבדלי צבע שלא לעניין ( שוב אני אומר , באור יום כמעט ואין הבדלים, רק בלילה ). אם מישהו מכיר פחח מקצועי בלבד שיודע לעשות עבודה בלי שיראו שעבדו על הרכב אני יודה לו מאוד!! סליחה על ההפגזה.... בן.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש חברי קנה לא מזמן פיג'ו 205 נפח מנוע 1100 ג'וניור שנת 91 עם 4 הילוכים נאמר לו ע"י מכונאי כי כאשר הוא יחליף ל-5 הילוכים הוא יקבל ביצועים גבוהים יותר מה שנשמע הגיוני ונכון האם זה אפשרי בדגם זה ? האם זה כדאי? ובכלל רציתי לשמוע פנים לשני כיוונים בנושא זה? תודה לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לאחר שהעליתי חרס בפורום בחיפושים אחרי מידע על ה-MAF של הבורה הישנה שלי (שנת 2000, TDI 110), חפרתי ברחבי האינטרנט וגיליתי את העובדות המרתקות הבאות: - ה-MAF (חיישן שמודד את כמות האוויר שנכנסת לטורבו) של רכבי קונצרן מוגדשים למיניהם (כולל TDI, GTI ו-20VT למיניהן) מיוצר, כמו כמעט כל חלקי הרכבים האלה, על ידי Bosch. ה-MAF הנ"ל ידוע לשימצה כחלק שאורך חייו לא עולה על 90K ק"מ. - פירוק, ניקוי והרכבה של החלק הם פשוטים בתכלית ולוקחים בערך 30 דקות. הבעיה היחידה זה שהניקוי הזה טוב כמו כוסות רוח למת, לפחות על פי מדגם לא מייצג של משתמשי פורומים למיניהם. חלק חדש עולה $350 בחו"ל. המחיר בארץ 1300 ש"ח (יותר נמוך ). - באופן מדהים התגלה על ידי בעלי VW ממורמרים חלק של מרצדס E32…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני נהג חדש (חודשיים מקבלת הרשיון). לפני מספר שבועות קניתי את רכבי הראשון - רנו קליאו 96, ידנית. עד קניית הרכב נהגתי על רכבי דיזל בלבד - של מורה הנהיגה/אבי. בתחילה נתקלתי רבות בבעיות (כיבוי הרכב) בתחילת נסיעה, הנובעות מחוסר גז מספיק מצידי. ידוע לי שישנם הבדלים בין התנהגות הקלאץ' ברכב בנזין לרכב דיזל (מורה הנהיגה: "תן יותר גז בתחילת נסיעה! ברכב רגיל המנוע יכבה!") אך לא חשבתי שהן עד כדי כך משמעותיות. הספקתי להתרגל לקלאץ' בנסיעה רגועה, אך אני עדיין מתקשה מאוד בעליות חדות ובנסיעה לאחור - נקודת החיכוך מאוד קצרה/עדינה. נתתי לשני נהגים אחרים - בעלי נסיון של יותר מ 20 שנה, לנהוג ברכב. אחד מהם לא נתקל בכל קשיים, האחרת חוותה גם היא את הבעיות בע…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו ניסה פעם לעשות פרוייקט ניקוי של הכיסאות ? אני מדבר על פירוק של הכיסאות, ניקוי יסודי בעזרת חומרים המיועדים לכך, ייבוש והרכבה מחדש. אפשר לבצע כזאת עבודה מבלי לפגוע במכלולי הכיסא השונים ? לפרק כיסא זה בעייתי ? הקטע של הפירוק נשמע לי פשוט יותר יסודי, אפשר לוותר עליו ? דניאל.
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
באיזה שמן מנוע אני צריך להשתמש?
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האוטו נסע ונכבה תוך כדי נסיעה, המערכת לפני זה התחרפנה נדלקה וכבתה, הרכב לא מניע יותר (אין רעש סטרטר) אבל האורות כן דולקים. השאלה היא מה זה יכול להיות, ולאן מחברים את המכשיר מדידה באלטרנטור כדי לבדוק טעינה? ומה דעתכם על חיזוק\שיפור אלטרנטור? יש מזגן לא מקורי ברכב פלוס מערכת לא קטנה עם מגבר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
-
- 1 תגובות
- 726 צפיות
שלום לכם רציתי לשאול שאלה בקשר לפלגים וחטי הצתה! יש את החברה המובילה ומשתמשים במוצרים שלה במכוניות מירוץ ומשופרות עכשיו לשאלתי עם אני ישים חוטי הצתה של החברה הנ"ל ואת הפלאגים שלהחברה הנ"ל העם הניצוץ יהיה יותר טוב? זה יעלה קצת את ההספק? או שכל חוטי הצתה הם אותו דבר?
הודעה אחרונה מאת ben, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אני יכול לעשות יצאו לי כמה פטריות על הגג של המכונית וזה ממש מכער את כל הרכב ...........מה אתם ממליצים לעשות בנידון אם בכלל אפשר לעשות בתודה ZABRA
הודעה אחרונה מאת zabra100, -
" אוטו גלם "
מאת ben- 0 תגובות
- 950 צפיות
איפה אני יכול לקנות את המוצרים של אוטו גלם ? ( של יעקבי ) אני גר בנתניה.
הודעה אחרונה מאת ben,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,708 אורחים (הצג רשימה מלאה)