Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספריי לניקוי קרבורטור רק ימיס את הטינופת שבאזור היניקת אוויר וידחוף אותה לתוך המכלולים העדינים.

כיוון קרבורטור יעשה את העבודה, או אם אתה יודע לעשות את זה לבד - יש בורג אוויר/דלק שתוכל לסובב...

אני לא יודע לעשות את זה לבד. אתה חושב שלימוד בהתכתבות יעזור כאן? :screwy:

בקשר לדוד האחורי... בלי לראות את החור, קשה לדעת ולהכווין אותך בדרך פעולה אפשרית...

מה שכן - הלחמת החור תהיה יותר אפקטיבית מסתימתו באפוקסי, ולא יקרה משמעותית (חור קטן ייסתם בכ-50 ש"ח)

ואני מתאר לעצמי שכל מוסך לאגזוזים יוכל לעשות את העבודה?

אני אתן לרכב עוד שעה להתקרר, ואז אני אנסה לראות מה גודל החור בדוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל מוסך לאגזוזים יוכל לסתום לך את החור תמורת כמה עשרות שקלים.

לכוון CO יוכל כל מכון לקרבוטורים, וגם יבדוק לך במחשב שלו שפליטת ה-CO תקינה.

העלות - במכון הקרבורטורים בו שיפצתי את הקרבוטור שלי לפני שנתיים - לא לקחו כסף

(הייתי אצלם בשבוע שעבר כשעשיתי טסט)

הערכת אם זה רק כיוון העלות תהיה בין 0 לכמה עשרות שקלים.

אם צריך לעשות ניקוי/שיפוץ קרבורטור זה יכול להגיע גם ל-350 ש"ח - אבל השיפור שיהיה בצריכת הדלק - שווה כל גרוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כל מוסך לאגזוזים יוכל לסתום לך את החור תמורת כמה עשרות שקלים

בדקתי עכשיו את האגזוז ברכב.. אומנם קצת קשה לראות את כל האגזוז, אבל אני לא רואה שום חור!

אני זוכר שהבוחן אמר שיש לי חור בדוד האחורי, ועכשיו שהסתכלתי עליו לא ראיתי כלום. הדוד חדש לגמרי, וחוץ מכמה דפיקות קטנות, אין בו שום חור.

הסתכלתי גם על הדוד השני, זה שנמצא מתחת למושבים מקדימה, והוא אמנם נראה ישן יותר, אבל גם הוא במצב לא רע בכלל, וגם בוא לא ראיתי שום חור..

יכול להיות שטעו שם במכון?

לכוון CO יוכל כל מכון לקרבוטורים, וגם יבדוק לך במחשב שלו שפליטת ה-CO תקינה.

העלות - במכון הקרבורטורים בו שיפצתי את הקרבוטור שלי לפני שנתיים - לא לקחו כסף

(הייתי אצלם בשבוע שעבר כשעשיתי טסט)

הדלק - שווה כל גרוש.

יש המלצה למכון קרבורטורים טוב ואדיב באזור ת"א? אני לא רוצה מכון שסתם ידחוף לי עבודה..

פורסם

מוסך לאגזוזים ימצא לך את החור (לא תמיד קל למצוא )

לגבי מכון קרבורטורים - אין לי מושג - אני מטפל במכון בפתח תקוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכדי למצוא בקלות יתרה את החור בדוד האח'(או בכל מקום שלא יהיה) רצוי להתניע את הרכב, כך תשמע את פליטת הגזים ואולי גם תרגיש באם תעביר את ידך בסמוך.

לעיתים החור נמצא בחיבור של הצינור אשר מגיע מכיוון הדוד האמצעי או בתפר המרכזי של המעטפת(בדר"כ יושב בחלקו העליון של הדוד).

מכון קרבורטורים - עשה סיבוב באיזור של יד-אליהו, בדר"כ ליד מכון רישוי ומוסכים ישנו מכון שכזה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בהחלט מקווה שזאת תיהיה ההקפצה האחרונה של השרשור הזה.

האוטו עבר טסט! כולי אושר ושמחה.

בסוף מצאתי את החור המדובר, דווקא בכניסה לדוד הקדמי ולא האחורי. כל ניסיונות האטימה המאולתרים שלי כשלו, ובמוסך שכנעו אותי להחליף דוד קדמי. עלה 410 ש"ח, ויצא חרא. אל תלכו למוסך ברחוב שונצינו 15 בתל-אביב כדי להחליף אגזוז. הבחור שם לא מקצועי ולא אדיב בכלל. לא מומלץ.

לעומת זאת, המכון לקרבורטורים ומערכות דלק באותו מוסך עשה עבודה מעולה ברכב. תוך דקה זיהו את הבעיה (המנוע מקבל יותר מדי דלק בסל"ד נמוך), וחמש דקות אחר כך כבר יצאתי עם קרבורטור מכוון, ומנוע שפעל הרבה יותר חלק! הבחור אדיב מאוד, ולקח לי רק 50 ש"ח על הכיוון. כל הכבוד.

תודה לכל מי שעזר בפרויקט הטסט הראשון שלי :beerchug:

• תוכן חדש...