Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצי הנמכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש קיט של קפיצי הנמכה באי-ביי, לרכב שלי (סיויק 95)

השאלה היא, אם קפיצי ההנמכה יוכלו להשתלב בקלות עם הבולמים הנוכחיים (לא הכי חדשים) או שחייבים לקנות גם בולמים חדשים בשביל להנמיך את מרכב הרכב?

ועוד משהו, זה משפיע על טסט?

אני אשאל עוד שאלה בהזדמנות

האם כשאני מזמין את זה מאי-ביי יש על זה מכס בתור חלק חילוף לרכב? אם אני אזמין פנסים אחוריים שקופים כאילה (ALTEZZA) אז יש על זה אותו מכס? כמה אחוזים המכס?

פורסם

קודם כל תיבדוק שהמוכר מוכן לישלוח את זה מעבר לים...

דבר שני..ברור שיש מכס גם על דברים מאיביי..אבל לא ברור אם יש על קפיצים..לדעתי לא ניראה

לי שיש...

אתה לא חייב להחליף גם בולמים כל עוד וזה לא הנמכה קיצונית כמו 60 מ'מ

מנ שכן כדאי שתיקנה קוייל -אוברים ולא קפיצים בלבד ככה שתוכל גם לישלוט על הגובה כאוות נפשך (או עינך)

אין קשר לטסט ולא יכולים לדעת על זה ולהכשיל אותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאוד לא מומלץ מה שאתה מתכוון לעשות.

אם אתה מרכיב רק קפיצים כדי להנמיך את האוטו ונשאר עם הבולמים המקוריים יווצר מצב שבגלל שהקפיץ החדש "נמוך" יותר הבולם המקורי ישאר במצב "לחוץ" כל הזמן ולא יעבוד על כל טווח הפעולה שלו כפי שעבד עם הקפיץ המקורי ה"ארוך/גבוה" יותר.

דבר זה יגרום לפעולה לא אופטימלית של הבולם (פחות נוח, פחות מרסן את הרכב, מאריך מרחקי בלימה!) ויקצר את חיי הבולם.

הנמכה של הרכב נעשית בשילוב בולם יעודי, כלומר ספורטיבי וקשה שמותאם גם להנמכות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מאוד לא מומלץ מה שאתה מתכוון לעשות.

אם אתה מרכיב רק קפיצים כדי להנמיך את האוטו ונשאר עם הבולמים המקוריים יווצר מצב שבגלל שהקפיץ החדש "נמוך" יותר הבולם המקורי ישאר במצב "לחוץ" כל הזמן ולא יעבוד על כל טווח הפעולה שלו כפי שעבד עם הקפיץ המקורי ה"ארוך/גבוה" יותר.

דבר זה יגרום לפעולה לא אופטימלית של הבולם (פחות נוח, פחות מרסן את הרכב, מאריך מרחקי בלימה!) ויקצר את חיי הבולם.

הנמכה של הרכב נעשית בשילוב בולם יעודי, כלומר ספורטיבי וקשה שמותאם גם להנמכות.

יש לך המלצה למישהו בארץ שמוכר בולמים ומה תווח המחירים?

פורסם

אתה יכול להתקשר ליובל מלמד (תריץ חיפוש) הוא יכול להזמין לך קפיצי הנמכה מתוצרת ספארקו. המחיר בסביבות 1,000 ש"ח פלוס מינוס.

בהצלחה ותכין את הגב.

פורסם

מחיר של סט קפיצי הנמכה לסיוק 95 אצל יובל מלמד הוא 1400 ש"ח לפני מע"מ , שזה לפי דעתי גניבה

לאור יום !!!!

יש סט של קפיצים לסיווק ( אם כיוון גובה ) במחיר של 700 ש"ח אצל אמיר מ -"מקסימום בוסט "

שנמצא בצור משה.

CIVIC ESI

• תוכן חדש...