Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחיקת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר דנים בנושא..

איך בודקים אם הצמיגים כבר שחוקים עד כדי צורך בהחלפה?

נ.ב.

ולגבי הבחור בהודעה המקורית.. יש לי אותה בעיה..

גם אני נוהג בעיקר בלילה ומתקשה לעמוד בפיתוי של לקחת פניות במהירות סבירה..

רק עצה קטנה.. שים לב שיש מצב שתאבד את ההיגוי ולא את החלק האחורי, כי אז אתה בבעיה..

עוד לא יצא לי להגיע למצבים כאלה בדרכים (ואני גם מקווה שלא יגיע) אבל קרה.. (במקומות נייטרלים.)

קיצר, תזהר.. :wink:

hope for the best, expect the worse.

פורסם

יש לוודא כי עומק החריצים הוא לא פחות מ 2-3 מילימטר... הערכה של עין, כמו כן לראות שהצמיג לא יבש ודפנות הצמיג אינן שחוקות באופן מסיבי!.

אלו שלושת הדברים שצריך לשים לב אליהם.

אם אחד מהשלושה תקף אצלך יש להחליף צמיגים.

בהצלחה :).

פורסם
יש לוודא כי עומק החריצים הוא לא פחות מ 2-3 מילימטר... הערכה של עין, כמו כן לראות שהצמיג לא יבש ודפנות הצמיג אינן שחוקות באופן מסיבי!.

אלו שלושת הדברים שצריך לשים לב אליהם.

אם אחד מהשלושה תקף אצלך יש להחליף צמיגים.

בהצלחה :).

אללי! איזה סיוט זה ליהיות נהג חדש.. כאילו שזה לא מספיק שאני מוציא מינימום 80 שקל על כל יציאה עם הרכב (ואני לא מדבר על לצאת לשבת עם חברים איפשהו באזור אני מדבר על נסיעות מחוץלעיר וכאלה) וזה עוד בשביל איזה סובארו DL עם מנוע 1600 שלא סוחב בשיט (20 ומשהו שניות 0-100)

(שלא נדבר על העובדה שהיא אוטומטית..)

עכשיו גם צמיגים?!

האוטו לא נמצא פה כרגע..

ואני לא סגור לגבי עומק החריצים (למרות שאני מאוד לא אופטימי)

אבל אני זוכר שהדפנות היו מזוויעות.. כאילו אני איתה השכבות או משהו :\

אוחח איזה יאוש..

טוב אני יצלם אותם ויעלה אותם לפה לחוות דעת שלכם אם כדאי ללכת לפנצ'ריה...

חוץ מזה, כמה העלויות של זוג צמיגים? (ושל 4?)

ולא! אני לא מחפש משהו מהסוג הטוב.. זאת פאקינג DL ולא אסתי(איי)

תודה....

hope for the best, expect the worse.

• תוכן חדש...